Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Για μοναδική ομορφιά και καταπράσινο περιβάλλον μιλά το δημοσίευμα σχετικά με την Σκόπελο, η οποία «είναι μοναδικής ομορφιάς, ίσως από τα ωραιότερα νησιά όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και ολόκληρου του κόσμου».σύμφωνα με την ιταλική Huffington Post

Ποια είναι τα ομορφότερα ελληνικά νησιά

Δημοσίευμα της ιταλικής έκδοσης της Huffington Post προσκαλεί τους Ιταλούς τουρίστες να ανακαλύψουν τις ελληνικές ομορφιές, αλλά και να προτιμήσουν τα λιγότερα τουριστικά νησιά.

«Ανάμεσα στους πιο γνωστούς ελληνικούς προορισμούς είναι η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Κρήτη, η Ρόδος… Παρόλα αυτά η Ελλάδα είναι μια χώρα που δίνει τη δυνατότητα να επισκεφθεί κανείς χιλιάδες νησιά, εκ των οποίων μόνο τα 227 είναι κατοικημένα. Πρόκειται για ένα μοναδικό φαινόμενο για την Ευρώπη. Μερικά από τα νησιά που δείχνουν το αρχαίο και αυθεντικό πρόσωπο της Ελλάδας για εκείνους που δεν αναζητούν κοινότυπες διακοπές και όσους δε θέλουν τον μαζικό τουρισμό, είναι οι μικρές Κυκλάδες, η Σκόπελος, η Αλόννησος και άλλα», αναφέρει χαρακτηριστικά το ιταλικό δημοσίευμα.

Στην λίστα με τους πέντε ιδανικότερους προορισμούς συμπεριλαμβάνονται τα Κουφονήσια, που περιγράφονται από την Huffington Post ως τόπος με «υπέροχες παραλίες, από τις ωραιότερες σε όλη την Ελλάδα, με άγρια ομορφιά αλλά και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, ήσυχο περιβάλλον χωρίς θόρυβο από αυτοκίνητα και μηχανάκια».


(Κουφονήσια)

Η Δονούσα από την άλλη σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα ξεχωρίζει για «τις λευκές αμμουδιές και τα καθαρά κρυστάλλινα νερά».

Όσο για την Ιθάκη, η οποία όπως αναφέρει το δημοσίευμα «έχει γίνει γνωστή από τον Όμηρο και τις περιπέτειες του Οδυσσέα», είναι ένας ιδανικός προορισμός στον ταξιδιώτη που ενδιαφέρεται για την ιστορία, την αρχαιολογία και την ελληνική μυθολογία. «Παρότι τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αρκετά συχνός προορισμός διακοπών, παραμένει αμόλυντη, με μικρά χωριά, απομονωμένες παραλίες και μοναστήρια», γράφει το κείμενο.

Η Φολέγανδρος από την άλλη φημίζεται για «τα καθαρά νερά, τα λευκά σπιτάκια, ενώ δεν προτιμάται από πολλούς τουρίστες εξαιτίας της έλλειψης αεροδρομίου».


(Φολέγανδρος)

Για μοναδική ομορφιά και καταπράσινο περιβάλλον μιλά το δημοσίευμα σχετικά με την Σκόπελο, η οποία «είναι μοναδικής ομορφιάς, ίσως από τα ωραιότερα νησιά όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και ολόκληρου του κόσμου».



Όσο για την Αλόννησο η Huffington Post την προτείνει για εκείνους που προτιμούν να περπατούν, που αγαπούν τη φύση και όσους δεν θέλουν να περνούν τα βράδια τους στα μπαρ, αλλά επιλέγουν να απολαύσουν τη παγωμένη μπύρα τους σε κάποια γραφική ταβέρνα, από όπου μπορούν να θαυμάσουν το ηλιοβασίλεμα.


(Σχοινούσα)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Hi there, just became alert to your blog through
Google, and found that it's truly informative. I'm gonna watch out for brussels.
I will appreciate if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing.
Cheers!

Here is my website make money fast online

Powered By Blogger