Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΕ ΛΕΙΑ

DIARRIXI
"Πρόκειται για από τις πιο οργανωμένες διαρρήξεις που έχουν γίνει στην Πάτρα - Οι δράστες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο και έγιναν καπνός..."
Αχαϊα — Όλα έγιναν σε σούπερ μάρκετ στην Οβρυά. Οι δράστες που σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάται ότι ήταν έξι, έφυγαν με 40.000 ευρώ και 10 χρυσές λίρες. Οι ''6'' κινήθηκαν οργανωμένα. Σήκωσαν με τα χέρια το χρηματοκιβώτιο με τις εισπράξεις βάρους 600 κιλών.
Το έβγαλαν εκτός καταστήματος, το τοποθέτησαν σε αυτοκίνητο και έφυγαν από το σημείο γρήγορα. Εκτός από το χρηματοκιβώτιο, οι δράστες αφαίρεσαν από το εσωτερικό του καταστήματος διάφορα πακέτα με τσιγάρα η αξία των οποίων ξεπερνά τα 1.000 ευρώ καθώς και 200 φιάλες ουίσκι.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, οι δράστες είναι τουλάχιστον 6 άτομα εκ των οποίων οι τέσσερις μετέφεραν το χρηματοκιβώτιο και οι άλλοι δύο έπαιζαν το ρόλο τσιλιαδόρου και οδηγού. Σύμφωνα με το thebest.gr, ερευνάται το αν κάποιοι είχαν επισκεφθεί το κατάστημα ως πελάτες προκειμένου να εποπτεύσουν τους χώρους και να καταστρώσουν το σχέδιό τους...
newsboard.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger