Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Στο περιφερειακό Συμβούλιο το σχέδιο ανάπτυξης για νησί Τρίκερι και Σποράδες

Με κυριότερο θέμα την έγκριση υπογραφής Προγραμματικής σύμβασης για το έργο: «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Ανάπτυξης των νήσων (O.Σ.A.N) Σκιάθου, Σκοπέλου, Αλοννήσου, καθώς και της νήσου Τρικερίου, με εισηγητή τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, την Τετάρτη 26 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα στη Λάρισα.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης θα γίνει ενημέρωση για το «Σχέδιο Περιφερειακής Ανάπτυξης Θεσσαλίας περιόδου 2014 - 2020», από τον περιφερειάρχη.

Ο αντιπεριφερειάρχης αναπτυξιακού προγραμματισμού, περιβάλλοντος και Β. Σποράδων Γιώργος Καλτσογιάννης θα παρουσιάσει Μ.Π.Ε. για την αλλαγή χρήσης δεξαμενής αποθήκευσης πετρελαίου σε αποθήκευση αποβλήτων λιπαντικών ελαίων μονάδας αποθήκευσης και διακίνησης πετρελαίου θέρμανσης, που βρίσκεται στο 2o ΧΛΜ. Π.Ε.Ο. Βόλου - Λάρισας, στη θέση «Λάμια».

Τέλος, θα συζητηθεί τα θέμα προμήθειας, εγκατάστασης και παραχώρησης τριών βοηθητικών διατάξεων SEATRAC για την πρόσβαση ατόμων με κινητικά προβλήματα ΑΜΕΑ στους Δήμους Σκιάθου, Αγιάς και Βόλου, με εισηγήτρια την αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Συνοχής Γεωργία Κόκκαλη - Κουβέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger