Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ!

ert-sygkentrosi-apergiaΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!
Η ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!
Aπό νωρίς το πρωί της Πέμπτης, μεγάλο πλήθος κόσμου συρρέει μαζικά στο Ραδιομέγαρο, δημιουργώντας μια εργατική λαοθάλασσα που έχει πλημμυρίσει την περιοχή και εκτείνεται από την σταση του μετρό «Νομισματοκοπείο» μέχρι το κτήριο της ΕΡΤ.
Η μεγαλειώδης απεργιακη συγκέντρωση συμπαράστασης στους εργαζομένους στην ΕΡΤ και αντίδρασης στην ακολουθούμενη αυταρχική μνημονιακή πολιτική στέλνει ηχηρό μήνυμα προοδευτικής ανατροπής.
Από το μεσημέρι της Πέμπτης, κλειστά είναι και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της λεωφόρου Μεσογείων, ενώ οι καιρικές συνθήκες ευνοούν την προσέλευση του κόσμου καθώς δε βρέχει εδώ και αρκετή ώρα στην περιοχή.

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ
12:45 Συνεχίζει να συρρέει κατά χιλιάδες ο κόσμος από τους σταθμούς «Νομισματοκοπείο» και «Αγία Παρασκευή». Η Μεσογείων είναι και αυτή ασφυκτικά γεμάτη όπως και το προαύλιο του Ραδιομεγάρου.

12:05 Ο κόσμος συρρέει μαζικά στο ραδιομέγαρο και από τα δύο ρεύματα της Μεσογείων. Γεμάτοι οι δρόμοι από την πλατεία της Αγίας Παρασκευής μέχρι την ΕΡΤ. Οι καιρικές συνθήκες ευνοούν την προσέλευση του κόσμου καθώς δε βρέχει εδώ και αρκετή ώρα στην περιοχή. Η τροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία στα στενά του Χολαργού και της Αγίας Παρασκευής δημιουργώντας κυκλοφοριακό χάος και δυσκολέυοντας τους οδηγούς.
11:40 Τουλάχιστον 5.000 οι συγκεντρωμένοι και αυξάνονται όσο περνάει η ώρα.
11.18 π.μ. Κλειστή η Μεσογείων από τους συγκεντρωμένους.

11.05 π.μ. Η Αγία Παρασκευή στέλνει το μήνυμα αντίστασης στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις. Κατάμεστο το προαύλιο του Ραδιομεγάρου με αλληλέγγυους. Το ΠΑΜΕ έχει προσυγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Νομισματοκοπείο.
10.35 π.μ. Ήδη έχει αρχίσει να πυκνώνει η συγκέντρωση στο Ραδιoμέγαρο της ΕΡΤ. Πολύς κόσμος καταφθάνει για τη μεγάλη διαδήλωση των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 11. Κανονικά κυκλοφορούν μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ. Εμπρός, λοιπόν, όλοι εκεί!
Πέμτπη 13 Ιουνίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger