Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Η ΠΣΟ στηρίζει τους αγώνες του λαού της Βραζιλίας

Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία εκφράζει την αλληλεγγύη της στους αγώνες του λαού της Βραζιλίας. 
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία εκφράζει την αλληλεγγύη της στις εκατοντάδες χιλιάδες λαού που διαδήλωσαν σε παραπάνω από 100 πόλεις της Βραζιλίας ενάντια στις αυξήσεις των εισιτηρίων στις δημόσιες συγκοινωνίες και για άλλες σημαντικές διεκδικήσεις. Η ΠΣΟ, επιπλέον, καταδικάζει την κρατική καταστολή την οποία αντιμετώπησαν οι διαδηλωτές σε αρκετές πόλεις.
Μόνο μέσα από τους αγώνες τους και τη διεκδίκηση οι εργαζόμενοι και ο λαός θα μπορέσουν να πετύχουν κατακτήσεις. Η ΠΣΟ στηρίζει τους αγώνες του συνδικαλιστικού κινήματος και τους εργαζόμενου λαού της Βραζιλίας ενάντια στην ακρίβεια και την κρατική καταστολή, για υπηρεσίες μεταφορών, υγείας, παιδείας και κοινωνικής ασφάλισης που θα είναι δημόσιες και ποιοτικές, στο ύψος των σύγχρονων λαϊκών αναγκών. Η συμμετοχή των εργαζόμενων στους δρόμους του αγώνα είναι βασική προϋπόθεση για να μπορέσει το λαϊκό κίνημα να πετύχει τους στόχους του, για να μπορέσει ο λαός να καλυτερέψει τη ζωή του.

Η ΠΣΟ εμπιστεύεται και στηρίζει τις προτάσεις και τις θέσεις του αγωνιστικού συνδικαλιστικού κινήματος της Βραζιλίας που εκφράζουν οι οργανώσεις – μέλη της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger