Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Και οι ναυτεργάτες υπέρ της ΕΡΤ


Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΕΜΑΓΕΝ – ΠΕΠΡΝ – ΠΕΣ/ΝΑΤ, η Επιτροπή Ανέργων Ναυτεργατών, οι ναυτεργάτες που βρισκόμαστε σε πολιτική επιστράτευση καταδικάζουμε την αντεργατική απόφαση της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ, απολύοντας 2.656 εργαζόμενους.
          Συμπαραστεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ, το δίκιο της εργατικής τάξης, των εργαζομένων δεν θα κριθεί με τις «Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου», με το «νόμο και τάξη» που υπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου, συντρίβοντας  τα δικαιώματα των εργαζομένων.
          Καταδικάζουμε τις πειρατικές ενέργειες της κυβέρνησης να διακόψει την λειτουργία της ΕΡΤ και του 902 TV  γιατί αναμετέδιδε το πρόγραμμα της ΕΡΤ εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους.
          Με οργάνωση  - συσπείρωση δυνάμεων σε κάθε χώρο δουλειάς, να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στον «εργασιακό μεσαίωνα» κεφαλαίου – κυβέρνησης – Ευρωπαϊκής Ένωσης, να βγούμε στην αντεπίθεση σε σύγκρουση με την αντιλαϊκή πολιτική προς όφελος της εργατικής λαϊκής οικογένειας.
          Καλούμε την ΠΝΟ και τα ναυτεργατικά σωματεία να συνεδριάσει σήμερα έκτακτα η Εκτελεστική Επιτροπή, να στηρίξουμε την απόφαση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ για 24ωρη απεργία την Πέμπτη 13 Ιούνη 2013.
ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

§   ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
§   ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
§   ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
§   ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΡΥΜΟΥΛΚΩΝ – ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΩΝ
§   ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger