Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Η Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, παρευρέθη σήμερα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο κλείσιμο της ΕΡΤ στο ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ Βόλου

Η Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, παρευρέθη σήμερα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο κλείσιμο της ΕΡΤ στο ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ Βόλου. Με αφορμή το γεγονός η Βουλευτής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα το πρωί βρεθήκαμε στο ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο κλείσιμο της ΕΡΤ ενώ στη συνέχεια ακολουθήσαμε την πορεία προς την Περιφέρεια τασσόμενοι στο πλευρό των εργαζομένων και υπερασπιζόμενοι τα δίκαια αιτήματά τους.
Ήρθε επιτέλους η στιγμή οι πολίτες ενωμένοι να μην δεχθούμε ακόμα μία πραξικοπηματική μεθόδευση, η οποία σε μία νύχτα κατέλυσε όλη τη δημόσια τηλεόραση, παραβλέποντας το θεσμικό της ρόλο ενώ βάπτισε όλους ανεξαιρέτως τους υπαλλήλους αυτής κηφήνες και αδίκως.
Κανείς δεν πρέπει να έχει αυταπάτες ότι η εν μία νυκτί κατάργηση ολόκληρων φορέων του δημοσίου σταματάει εδώ, καθώς το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει και συνέχεια.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι σε όλη αυτή την κατάσταση όποιος επιχαίρει σε όλα αυτά είναι ο επόμενος, το πολύ ο μεθεπόμενος, στη σειρά των απολύσεων. Όλα αυτά άλλωστε τα 3 χρόνια του Μνημονίου, ποια επαγγελματική ομάδα, κατά τους συγκυβερνώντες, είναι εργατική και επάξια αμειβόμενη; Ποια κοινωνική και επαγγελματική ομάδα δεν έχει χαρακτηρισθεί, από τους συγκυβερνώντες, άθλια συντεχνία;
Αν δεν θυμηθούμε την ενότητα που είχαμε κάποτε ως λαός, είμαστε καταδικασμένοι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger