Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Από που αντλεί δύναμη ένας τιποτένιος πολιτικός...

Ο κανόνας είναι ένας και απλός , όποιος δεν υπακούει και σπάσει την συνοχή δέχεται την στιγμιαία συντριβή και την αιώνια απομόνωση αν καταφέρει και επιβιώσει.
Ερώτηση> από που αντλεί δύναμη ένας τιποτένιος πολιτικός...ή διαφορετικά, γνωρίζοντας τους πραγματικούς αντιπάλους.

Η ντόπια κλεπτοκρατία καμαρώνει για την πυγμή και το σθένος ενός ανθρώπου που δεν υπήρχε περίπτωση να του εμπιστευτεί κανένας στην Ελλάδα, ούτε την μικρότερη επιχείρηση, την πιτσαρία της γειτονιάς...ας πούμε.
Πρόκειται για το φερόμενο ως πρωθυπουργό της Ελλάδας "Antonis " που συσπείρωσε γύρω του όλη την ντόπια κλεπτοκρατία βάζοντάς τη σε σωστική λέμβο.

Είναι όλοι αυτοί που είτε ως αχυράνθρωποι συμφερόντων είτε ως εκπρόσωποι είτε ως πολιτικοί εκπρόσωποι των ιδίων, αναφέρονταν, ότι κάνουν ότι κάνουν ,για να σώσουν τη χώρα. Στην ουσία σώζουν το τομάρι τους και την πιθανή συνέχεια της τοπικής κλεπτοκρατίας.
Πως το κατάφερε αυτό ο Antonis ενώ πολύ γρήγορα εγκατέλειψε ο Γιώργος και ο Τραπεζίτης Παπαδήμος...?
Ο Antonis από την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι , θα τηρήσει κατά γράμμα αυτά που υπογράφτηκαν και θα υπογράψει ότι άλλο χρειαστεί για να ισχύουν τα παραπάνω.

Το διακύβευμα ήταν η συγκέντρωση των δανεικών χρημάτων από το βορρά, κυρίως από τη Γερμανία και η επιστροφή τους στη βάση. (εφημερίδα συντακτών 20-6-2013 Μάρτιν Γούλφ Financial times - Ελληνική καταστροφή προς χάριν των Γερμανικών τραπεζών)
Αυτά που ζούμε είναι απλώς η εφαρμογή και οι επιπτώσεις των μεθόδων επαναπατρισμού των κεφαλαίων.
Γι αυτό το σκοπό βρέθηκε πρόθυμο το "τρελό αγόρι" βοηθώντας, ως αντάλλαγμα και την μεγάλη παρέα της ντόπιας κλεπτοκρατίας, αυτούς που τον έχουν "θεό" , που αν υπήρχαν θεοί , θα λεγόταν ο θεός της δουλοπρέπειας.

Δεν απορώ για τη στήριξη που απολαμβάνει από άλλα πρόσωπα της πολιτικής γιατί θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι η συστημική κλεπτοκρατία για να συντηρεί την ύπαρξή της πάντα φροντίζει έγκαιρα και φυτεύει ανθρώπους σε οτιδήποτε κινείται και μπορεί στο μέλλον να έχει μια δυναμική.
Η φύτευση γίνεται πάντα στις κορυφές εκεί ακριβώς που μπορούν να ληφθούν αποφάσεις και να χειραγωγηθούν συμπεριφορές.
Αυτό ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους πολιτικούς χώρους καθώς και άλλων τομέων κοινωνικής ,οικονομικής , χρηματοοικονομικών, θεσμών, δομών, πολιτισμού κλπ διαφόρων χώρων δυναμικής...
Λειτουργώντας έτσι η ντόπια κλεπτοκρατία συνεργάζεται άριστα με όμοιας μορφής ισχυρές "κρατικές σέχτες" άλλων κρατών. Από εκεί αντλούν τη δύναμη και κινούνται με ευκολία ελέγχοντας τις κρατικές και παρακρατικές δομές.
Έτσι με δεδομένη την συγκεντρωμένη ισχύ και με την βοήθεια που προσφέρεται από πληρωμένες επιστημονικές και άλλες υπηρεσίες επιβάλλονται και χειραγωγούν τις ανθρώπινες κοινωνικές συμπεριφορές.
Ο κανόνας είναι ένας και απλός , όποιος δεν υπακούει και σπάσει την συνοχή δέχεται την στιγμιαία συντριβή και την αιώνια απομόνωση αν καταφέρει και επιβιώσει.

Πρέπει επίσης να γίνει κατανοητό ότι δεν ισχύει κανένας λογικός κανόνας, κανένα κοινωνικό δικαίωμα , κανένα ανθρωπιστικό δικαίωμα και καμία αρχή δικαίου.
Η συσσώρευση , η ροή  και η διαχείριση του πλούτου υπερισχύουν των πάντων.

Το συμπέρασμα είναι, υπηρετώ το σύστημα με ευλάβεια και αυτό με προστατεύει, με τροφοδοτεί, με αναπαράγει και διαιωνίζει την ύπαρξή μου, με τις ελάχιστες απώλειες.
Η προσήλωση και η ανταμοιβή προσλαμβάνει έτσι μια θεοσοφική-θεοκρατική αντίληψη.(Κυβέρνηση Σαμαρά, κυβέρνηση Ερντογάν κ.α)

" Οι Βρυξέλλες στέλνουν μήνυμα στην Αθήνα να μην μπει σε εκλογικές περιπέτειες και να τηρήσει πιστά το Μνημόνο, με έμφαση στις απολύσεις και τις ιδιωτικοποιήσεις. Η τρόικα αναχώρησε χθες αφήνοντας εντολή για μόνιμο χαράτσι στη ΔΕΗ..." (Εφημερίδα συντακτών 20/06/2013)

>παραμένουν αναπάντητα  τα ερωτήματα
- Εμείς τι μπορούμε να κάνουμε...?
- Με ποια μέθοδο εφαρμόζουν την μακρο-χειραγώγηση...?
- Είναι πιο δυνατή η κοινωνία από την κλεπτοκρατία...?

συνεχίζεται....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...



my web-site upholstery cleaning calgary ()

Powered By Blogger