Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΥΝΕΛΟΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΦΑΝΟΥΡΗ. Ο "ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ" ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΑΣ.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

oikonomou vassilis 1
Αρριβίστες, πουλητάρια, πολιτικά αμοραλιστές και καρικατούρες άλλων εποχών. Αριστεροί του κώλου και της ευκαρίας για τις μεγάλες κωλοτούμπες. Και πάνω απ'ολα δειλοί. Σαν τα παράσιτα. Ένας από αυτούς, κάποιος Οικονόμου. Που το παίζει πολιτικός. Και όταν του γυρίσεις την πλάτη σου σκάβει το λάκο. Καρφής από τους λίγους. Μαζί με το συνεταιράκι του που το παίζει διευθυντής στο κανάλι των δανειστών.
Θύελλα στην Αγίου Κωνσταντίνου διαβάζουμε με τη στάση βουλευτών που διαφοροποιούνται από τον Φώτη Κουβέλη. Ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου δήλωσε πως θα πρέπει να παραμείνει στην κυβέρνηση η ΔΗΜΑΡ, να συμμετέχει σε όλες τις διαδικασίες και φυσικά να μην παραιτηθεί κανένας από τους υπουργούς της. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ διαφοροποιείται από τη στάση του Φώτη Κουβέλη και υποστηρίζει: «Το θέμα της ΕΡΤ δεν μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, το ζήτημα είναι η αναδιοργάνωση και η ανακατανομή του δημοσίου τομέα ώστε να καταστεί εργαλείο ανάπτυξης».

Τόνισε μάλιστα πως στην Κοινοβουλευτική Ομάδα θα αποφασιστεί η διάταξη των δυνάμεων της ΔΗΜΑΡ και πρόσθεσε πως σέβεται τον Φώτη Κουβέλη και δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από το κόμμα.
Πρόκειται για φύσει υπονομευτές που έχουν μάθει να ζουν στο βούρκο και στη λάσπη της πολιτικής. Απορούμε, αυτούς τους ανθρώπους πως τους ψηφίζει ο κόσμος. Τυφλός είναι; Δεν τους βλέπει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger