Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΤΟΥ Κ. ΚΩΣΤΑ ΛΙΘΑΔΙΩΤΗ

Ιστορίες του Γιάννη Τζώρτζη, Σκοπελίτη κατοίκου Ελβετίας


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΤΟΥ Κ. ΚΩΣΤΑ ΛΙΘΑΔΙΩΤΗ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ 1953 ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΤΟΝ ΚΟΤΣΟΦΙΤΗ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2013 ΗΜΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ Ο ΓΕΡΑΝΟΣ ΤΟΥ Κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΚΟΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ. 


ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΝΘΥΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΩΣΤΑ ΛΙΘΑΔΙΩΤΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΑΜΕ ΕΦΗΒΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΤΑ ,,ΠΟΥΛΜΑΝ,, ΤΣΙΓΑΡΑ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΑΚΗ ΤΟ ΕΝΑ, ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΕΒΡΕΧΕ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΝΤΑ Η ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΑ....,ΣΙΚΩΝΩΝΤΑΣ Ο ΓΕΡΑΝΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΟΥ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΑΛΙΖΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΔΡΑΧΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 60 ΕΤΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΤΕ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΟ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟ.!!!!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως "ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ".Ενα κενο στις πλακες που εκλεισε αμεσως μετα την μετακινηση του περιπτερου,αλλα ενα μεγαλυτερο κενο στην καρδια μας και στα ματια μας που θα βλεπουν παντα το περιπτερο εκει και τον παππου Κωστη στην αρχη και αργοτερα τον Παντελη στην καρεκλα χαμογελαστο και ετοιμο να μας εξυπηρετησει.

Powered By Blogger