Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Ο Κουτρουμπής κοντά στην έξοδο από την ΑΕΚ

Φωτογραφία για Ο Κουτρουμπής κοντά στην έξοδο από την ΑΕΚ
Τελειώνει όπως όλα δείχνουν από την ΑΕΚ ο Γιώργος Κουτρουμπής. Παρά την αρχική αισιοδοξία η οποία υπήρχε τις τελευταίες ημέρες, φαίνεται ότι ο Κουτρουμπής δεν πρόκειται να συνεχίσει στην Ένωση. Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή συναντήθηκε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και η απάντησή του στη νέα βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ ήταν αρνητική. Παράλληλα μέσα στην εβδομάδα υπήρχαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι για τον παίκτη ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός. Έτσι αν δεν συμβεί κάποια θεαματική αλλαγή ο Κουτρουμπής θα αποτελέσει παρελθόν για την κιτρινόμαυρη ομάδα.

Παράλληλα ο Τραϊανός Δέλλας ήθελε να διατηρήσει τον Ξενοφώντα Φέτση στο ρόστερ της ΑΕΚ, αλλά ο νεαρός παίκτης απάντησε αρνητικά στην πρόταση επιθυμώντας μάλλον μεγαλύτερη χρηματική αμοιβή. Ένας ακόμα παίκτης που δεν θα συνεχίσει στην Ένωση είναι ο Θωμάς Τσίτας στον οποίο κατατέθηκε πρόταση, αλλά εκείνος έχει την επιθυμία να συνεχίσει στο εξωτερικό. Μάλιστα από το περιβάλλον του λέγεται ότι ήδη έχει επαφές με ομάδες του εξωτερικού.

Η ΑΕΚ δεν κατέθεσε πρόταση στους Νίκο Κουρέλλα και Ντίνο Νικολόπουλο και έτσι ούτε αυτοί οι δύο θα συνεχίσουν στην ομάδα, εκτός αν τελικά αλλάξουν άποψη οι κιτρινόμαυροι τις προσεχείς ημέρες.

Σε ότι αφορά την υπόθεση του Κορδέρο κάθε ημέρα που περνά η παραμονή του φαντάζει και πιο δύσκολη. Κι’αυτή γιατί από την ΑΕΚ δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ανεβάσουν κατά πολύ την προσφορά τους, ενώ ο Ισπανός δεν δέχεται να μειώσει πολύ τις οικονομικές απαιτήσεις του.

Ο Τραϊανός Δέλλας πάντως εξετάζει συνεχώς παίκτες και μάλιστα στο φιλικό εναντίον της Δόξας Βύρωνα στο οποίο η ΑΕΚ νίκησε 1-0 είδε παίκτες της ομάδας κάτω των 20, αλλά δοκίμασε και κάποιους εκτός ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger