Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Οι συγκεντρώσεις συμπαράστασης για τους εργαζόμενους στη δημόσια τηλεόραση να γίνουν εστίες αντίστασης απέναντι σε αυτή τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική .
                                            ΨΗΦΙΣΜΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ    ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Ένας χρόνος μετά τις εκλογές, ένας χρόνος βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής από την τρικομματική κυβέρνηση της υποταγής στους ξένους και ντόπιους καπιταλιστές ,ένας χρόνος με τους καναλάρχες της «ελεύθερης ενημέρωσης» να στήνουν το σκηνικό της καταστροφής, με  διλλήματα (ευρώ-δραχμή), με  αδιέξοδα (μέσα ή έξω από την Ευρώπη), με στημένες δημοσκοπήσεις, με την αναφορά στα «δυο άκρα», ώστε να μη βλέπουμε τη φασιστικοποίηση στη ζωή μας.
Οι απαγορεύσεις των απεργιών και των διαδηλώσεων, οι επιστρατεύσεις των ναυτεργατών, των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ, των εκπαιδευτικών  και τώρα με την κατάργηση της δημόσιας τηλεόρασης, μας δείχνουν το φασιστικό πρόσωπο του κράτους και της κυβέρνησης.
Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, παραβιάζοντας πολλάκις το σύνταγμα τους και τους νόμους τους όπως έχει κάνει για να περάσει όλα τα αντιλαϊκά μέτρα, έριξε τη συχνότητα της ΕΡΤ και οδηγεί 2656 εργαζόμενους στην ανεργία.

Ενέργεια που δίνει μεγαλύτερο χώρο στην ιδιωτική τηλεόραση και  στους καναλάρχες της κυβερνητικής προπαγάνδας, που μέχρι τωρα έκαναν καλά την δουλεια τους  σιωπώντας συνειδητά στην κατάργηση των ΣΣΕ, ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΊΑ , ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ, που έχει δημιουργήσει  η συμφωνία του κράτους με το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο.
Δε θα μείνει όμως εκεί καθώς έχει δεσμευτεί απέναντι στην ΤΡΟΙΚΑ και για άλλες μαζικές απολύσεις στο δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα χάρη της ¨ανταγωνιστικότητας¨ .
Καταγγέλλουμε τη φασιστική ενέργεια της κυβέρνησης και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό των εργαζομένων στη ΕΡΤ.
Οι συγκεντρώσεις συμπαράστασης για τους εργαζόμενους στη δημόσια τηλεόραση να γίνουν εστίες αντίστασης απέναντι σε αυτή τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική .

                               ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ
                               ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
                               ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ



             ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ
                                         ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΝΗ 2013
.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΣΗ

a-p-e-t-t.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger