Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ Ο «πελάτης» στη Σκιάθο ήταν αστυνομικός


Την ώρα που παρέδωσαν σε αστυνομικό, που εμφανίστηκε ως «πελάτης», 25, 9 γραμμάρια ηρωίνης, έναντι 1.000 ευρώ, συνελήφθησαν χθες (11-06-2013) το βράδυ στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου Μαγνησίας, 28χρονος υπήκοος Αλβανίας και 26χρονος Έλληνας. Αμφότεροι κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες ο 28χρονος αλλοδαπός διακινεί ναρκωτικά, αστυνομικός, προσποιούμενος τον αγοραστή, κανόνισε κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, συνάντηση – ραντεβού μαζί του.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες (11-06-2013) το βράδυ σε παραλία της Σκιάθου, προσήλθε ο 28χρονος με τον 26χρονο συνεργό του και αφού παρέλαβαν από τον αστυνομικό το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ, του παρέδωσαν μία (1) νάιλον συσκευασία με ηρωίνη βάρους (25,9) γραμμαρίων. Οι αστυνομικοί επενέβησαν άμεσα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας και συνέλαβαν τα δύο άτομα, ενώ κατέσχεσαν την ποσότητα της ηρωίνης.
Επίσης, κατασχέθηκαν το προσημειωμένο χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες αφίχθησαν στη Σκιάθο με άγνωστο πλωτό μέσο, στο οποίο επιβιβάστηκαν από περιοχή του Πηλίου, όπου στάθμευσαν ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε και κατασχέθηκε, ως μέσο διευκόλυνσης για τη διακίνηση των ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger