Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Κλείνουν τα καταστήματα στις 8 Ιουλίου οι επιχειρηματίες εστίασης


Σε 24ωρη κινητοποίηση που περιλαμβάνει κλείσιμο όλων των καταστημάτων εστίασης, θα προχωρήσουν στις 8 Ιουλίου οι καταστηματάρχες του Βόλου. Η απόφαση για την κινητοποίηση λήφθηκε ομόφωνα στην χθεσινή γενική συνέλευση του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Διασκέδασης, ως ένδειξη διαμαρτυρίας και αγανάκτησης κατά της πολιτικής που ασκείται από το Δήμο Βόλου.
Πολλά είναι τα ανοιχτά θέματα που έχουν οι καταστηματάρχες εστίασης του Βόλου με τη Δημοτική Αρχή και αποφασίζουν πλέον να τα διεκδικήσουν σθεναρά. Στην χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση αποφασίστηκε σε πρώτη φάση να προχωρήσουν σε 24ωρο κλείσιμο των καταστημάτων τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην πολιτική του Δήμου.

Τα θέματα αιχμής των καταστηματαρχών, είναι η μη ψήφιση της κανονιστικής απόφασης από το Δήμο για τα τέλη πεζοδρομίου, όπως είχε συμφωνηθεί τον Οκτώβριο, ο περιορισμός των ωρών μουσικής, η επιβολή προστίμων και προσαυξήσεων, καθώς και τα ειδοποιητήρια για παλιά πρόστιμα που παραλαμβάνουν οι επιχειρηματίες.
Στο διάστημα μέχρι τις 8 Ιουλίου, θα γίνει εξόρμηση από τη διοίκηση του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Διασκέδασης, ώστε να ενημερωθούν οι επιχειρηματίες και να συγκεντρωθούν υπογραφές συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger