Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ :Ψήφισμα της Συνέλευσης Μολάων μετά το Πραξικόπημα (Ε.Ρ.Τ) της 11/6/2013 !

Ψήφισμα ενάντια στη δικτατορία: Βάρκιζα τέλος!
(Αμεσοδημοκρατικής Συνέλευσης Λακωνίας) ενάντια στην ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ που εισέρχεται και επισήμως η Ελλάδα μετά την φίμωση της Δημόσιας-Λαϊκής Ραδιοτηλεόρασης! (12/6/2013)
Αδέρφια μας ,ελεύθεροι πολίτες ,κάτοικοι της Ελλάδας (Έλληνες στην καταγωγή αλλά και Μετανάστες που έχετε συνδέσει την μοίρα και το πεπρωμένο σας μ’ αυτήν την Χώρα) , αδέλφια μας της Ομογένειας , Φιλέλληνες , επισκέπτες , απανταχού εραστές της Ελευθερίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.
ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΑΙ Η ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΧΙ !
‘Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ‘Η ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΑ ΖΟΜΠΙ !!!
Η σημερινή ,παράνομη και αντισυνταγματική πράξη νομοθετικού περιεχομένου που καταργεί την Ε.Ρ.Τ και που πάρθηκε και τέθηκε σε εφαρμογή απο τους ντόπιους υπαλληλίσκους του διεθνούς οικονομικού και πολιτικού Φασισμού μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει : ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ !

Αν δε, συνδυαστεί η παραπάνω πράξη με την όξυνση της καταστολής της Εξέγερσης στην γειτονική Τουρκία ,την “ξαφνική” άρση αγοραστικού ενδιαφέροντος της ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ απο τις ρώσικες ενδιαφερόμενες καπιταλιστικές εταιρείες ,αλλά και την προέλαση των κυβερνητικών στρατευμάτων στην Συρία ,όπως και με την αγνόηση απο μιά “δεξιά κυβέρνηση” της αντίθεσης της Εκκλησίας (με ότι αυτό συνεπάγεται) ένα μόνο πράγμα μόνο μπορούμε να συμπεράνουμε με απόλυτη σιγουριά:
Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ !!!!
Αρκεί να αναλογιστεί κανείς το ότι έως τον Σπτέμβριο έχει δρομολογηθεί από την νέα τάξη πραγμάτων το πέρασμα του νέου  σχεδίου ΑΝΑΝ , το μοίρασμα των υδρογονανθράκων στην περιοχή της Κύπρου και του Αιγαίου αλλά και την ολοκληρωτική ισοπέδωση των δικαιωμάτων αυτού του Λαού , και να συνδυάσει τα παραπάνω με την ΣΙΓΗ της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης στις ακριτικές περιοχές αλλά και διεθνώς , για να μπορέσει να αναλογιστεί σε τί περιπέτειες μπαίνουμε !!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑN !!!
Η εθελόδουλη Κυβέρνηση και η Χρυσή Αυγή είναι οι μόνες “πολιτικές “δυνάμεις που υποστηρίζουν το φίμωμα της Δημόσιας- Λαϊκής Ραδιοτηλεόρασης.Αυτές θα αποτελούν και την ενδεχόμενη αυριανή κυβέρνηση σε περίπτωση έκτακτων εκλογών!
ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΦΡΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ !
-Καλούμε τους συνδικαλιστικούς φορείς των εργαζομένων στα Μ.Μ.Ε να πάρουν επιτέλους τις ευθύνες τους και να καταλάβουν ότι δεν μπορεί να απουσιάζουν τα ενημερωτικά δελτία κατα τις ημέρες των λαϊκών κινητοποιήσεων και να ομολογήσουν ότι ΦΕΡΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΠΥ ΣΗΜΑΤΟΣ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ!!!!!!!!!!!!! (ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΥΛ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΗ ΤΕΛΟΣ!!!! και ο όποιος κατάλαβε κατάλαβε !)
- Καλούμε τους συντρόφους των Μέσων Αντιπληροφόρισης να εξασφαλίσουν άμεσα μπακ-απ (σέρβερ , κ.λπ.) απο σήμερα κι’ όλας!
-Καλούμε όσους είναι οπαδοί του “Ρουφιάνοι -Δημοσιογράφοι” να αναλογιστούν την κατάστασή τους σε κατάσταση πραγματικής Δικτατορίας ή πραγματικού Πολέμου και να πράξουν άμεσα αναλόγως!!!
- Καλούμε τ’ αδέρφια μας της Ομογένειας καθώς και τους διεθνείς αλληλέγγυους να κάνουν αμέσως παραστάσεις διαμαρτυρίας στα Ελληνικά Διπλωματικά Παραρτήματα διεθνώς!
Τέλος καλούμε τον κάθε ελευθερόφρονα πολίτη να συμμετέχει απο αύριο στην ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ  την οποία θα κυρήξει ο ίδιος μαζί με τα ταξικά του αδέρφια χωρίς να περιμένει να γίνει αυτό απο τα ξεπουλημένα συνδικάτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger