Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΟΥΣΤ ΡΕ Εργατοπατέρες: Γλύφουν εκεί που έφτυναν!

Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά ας μην προσπεράσουμε την εξέλιξη που δείχνει ότι διαψεύδεται εκτίμησή μας σε προηγούμενη ανάρτηση. Συγκεκριμένα όταν σχολιάζαμε το τελευταίο συνέδριο της ΓΣΕΕ γράφαμε: «Μια απ’ τα ίδια δηλαδή στην πλειοψηφία της ΓΣΕΕ αν και ο σημερινός της πρόεδρος, Γ. Παναγόπουλος, πρέπει να θεωρείτε παρελθόν για την καρέκλα του προέδρου της ΓΣΕΕ, αφού η ΔΑΚΕ έχει δηλώσει ότι δεν θα τον στηρίξει γ’ αυτό το πόστο».
Δεν είχαμε καταλήξει αυθαίρετα σ’ αυτή την διαπίστωση αλλά είχαμε δώσει βαρύτητα στις... κατηγορηματικές δημόσιες δηλώσεις του προέδρου της ΔΑΚΕ, Ν. Κουτσούκη, ότι η παράταξη του δεν θα στηρίξει για πρόεδρο της ΓΣΕΕ τον Γ. Παναγόπουλο που τον έφερνε εμπλεκόμενο σε σκάνδαλα. (θυμηθείτε αυτή μας την ανάρτηση).
Τώρα μαθαίνουμε ότι ο γραμματέας Συνδικαλιστικών φορέων της Ν.Δ., Φιλ Ταυρής, «έκραξε» τον πρόεδρο της ΔΑΚΕ, και του είπε ότι στο «κομπρεμί» που υπάρχει μεταξύ Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να δημιουργεί προβλήματα και η ΠΑΣΚΕ δικαιωματικά πρέπει να καταλάβει την θέση του προέδρου της ΓΣΕΕ, σαν πρώτη δύναμη,  με το πρόσωπο του Γ. Παναγόπουλου που επέλεξε.
Μετά απ’ αυτό ο Ν. Κουτσούκος έκανε στροφή 180 μοιρών, και η παράταξη του θα συνεργήσει για να ξαναεκλεγεί πρόεδρος της ΓΣΕΕ ο Γ. Παναγόπουλος.
Συμπέρασμα: Άλλη φορά δεν πρέπει να δίνουμε την παραμικρή βαρύτητα στα λεγόμενα των εργατοπατέρων. Με περίσσια ευκολία γλύφουν εκεί που πριν έφτυναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger