Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ποντάρει σε "κουτσά" άλογα ο Μελισσανίδης...

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για την επίσκεψη στον Δημήτρη Μελισσανίδη, την τοποθέτησή του για τους μετόχους, τη συγγνώμη που άργησε 8 χρόνια και την προοπτική επιστροφής του στην
Δεν είπε κάτι καινούργιο ο Τίγρης. «Να μπουν και οι άλλοι και τότε μέσα!». Αυτή είναι η πάγια θέση του χρόνια τώρα, από το 2005 κι εντεύθεν στέλνει προς πάσα κατεύθυνση το ίδιο μήνυμα: «Ελάτε να τα βάλουμε κάτω, να δούμε τα χρέη, να τα σβήσουμε ΜΑΖΙ και να τους διαλύσουμε».
Ειδικά το τελευταίο ακούγεται πολύ... μπρουτάλ για τύπους «μη μου άπτου» όπως ο Πέτρος Παππάς, ο Νίκος Νοτιάς και ο Πόλυς Χατζηιωάννου με την διαφορετική, ελιτίστικη προσέγγιση για το ποδόσφαιρο και πως αυτό πρέπει να είναι. Σε κάποια άλλη χώρα ενδεχομένως...


Είναι σαν να ποντάρεις σε «κουτσά» άλογα του ιπποδρόμου ξέροντας εξ αρχής ότι θα χάσεις. Οι άνθρωποι άλλωστε το έχουν επίσης από τη μεριά τους τονίσει πολλάκις ότι «όσα βάλαμε, βάλαμε και τέλος».
Όσο ξεκάθαρος είναι ο Μελισσανίδης, άλλο τόσο είναι και εκείνοι από την πλευρά τους. Οπότε τι το συζητάμε; Πιστεύει έστω και ένας ότι θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με εκείνον για να παραδεχθούν ότι το χρέος είναι δικό τους και να το καλύψουν με την συνδρομή του; Η απάντηση είναι εύκολη: ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!
Η παραδοχή για Βιντιάδη
Ότι τον έχει τον καημό της ΑΕΚ ο Μελισσανίδης δεν το αμφισβητώ και επίσης πάντοτε θεωρούσα αστείους τους υπαινιγμούς ότι κρύβεται πίσω από κάποιο σχέδιο για αγορά ΑΦΜ και όλες αυτές τις ιστορίες για αγρίους που κάποιοι προσπαθούσαν να του χρεώσουν, πάντοτε ανυπόγραφα και ποτέ παίρνοντας επάνω τους την ανδρική ευθύνη που κάπου είναι χαμένη μαζί με την αξιοπρέπειά τους. Στο Facebook και στα Forum είναι όλοι μάγκες, είτε με ψευδώνυμα είτε με υπονοούμενα.
Βέβαια ο καημός του Τίγρη και η καθυστερημένη κατά 8 χρόνια συγγνώμη για την απίστευτη βλακεία του 2005, όταν για ένα καπρίτσιο του έκοψαν στις εκλογές της Ερασιτεχνικής τον δρόμο για το χτίσιμο της «Αγιας Σοφιας» (βλέπετε δεν άρεσε και το όνομα σε κάποιους...) δεν αρκούν από μόνα τους για να αλλάξουν την διαμορφωθείσα κατάσταση. Και το γεγονός ότι κόσμος και κοσμάκης, από όλους τους συνδεσμικούς χώρους (επιτέλους... ΕΝΟΤΗΤΑ!) έσπευσε να τον συναντήσει, καταδεικνύει την πεποίθηση ότι η υπόθεση Βιντιάδη έχε τελειώσει.
Το δίδαγμα της βραδιάς...
... ήταν ο Τίγρης εξακολουθεί να γουστάρει. Αλλά πάντα με τους δικούς του όρους και μόνον υπό την προϋπόθεση ότι οι α-μέτοχοι θα αναλάβουν τις ευθύνες τους. Αυτές δηλαδή που εδώ και χρόνια αποποιούνται ή μεταθέτουν ο ένας στον άλλον με το σκεπτικό «εγώ πλήρωσα περισσότερα από εσένα» ή με τη δικαιολογία «στο ελληνικό ποδόσφαιρο που κυριαρχούν οι σκοτεινές δυνάμεις, είναι σαν να πετάς τα χρήματά σου σε βαρέλι δίχως πάτο».
Και η ΑΕΚ κύριοι; Αυτή που εσείς με την οικονομική επιφάνεια για να αγοράσετε «10 Ολυμπιακούς» (όπως έλεγε και μία ψυχή) θα σκάσει στα χέρια σας; Θα πεθάνει στα ονόματά σας; Διότι είτε σας αρέσει, είτε όχι, από αυτό το χρέος δεν θα απαλλαγείτε ποτέ! Η ρετσινιά θα είναι όλη δική σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger