Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ



Η αν. Γραμματέας Κ.Ο και Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη συνόδευσε σήμερα το μεσημέρι τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο στο Πανθεσσαλικό μπλόκο της Νίκαιας. Μετά την συνάντηση με τους αγωνιζόμενους αγρότες της Θεσσαλίας, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε τα εξής:

«Οι Έλληνες αγρότες δεν συμβιβάζονται. Δείχνουν σ’όλους μας πως η συνέχιση του αγώνα για την ανατροπή του Μνημονίου είναι μονόδρομος. Οι προτάσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για θέσπιση αφορολόγητου στο πετρέλαιο των αγροτών και μείωση κατά 30% της τιμής του αγροτικού ρεύματος είναι ένα μόνο κομμάτι της νέας εθνικής αναπτυξιακής πολιτικής που θα αντικαταστήσει το Μνημόνιο.

Οι καινούργιοι φόροι ακίνητης περιουσίας που έρχονται να επιβαρύνουν μέχρι χωράφια και βοσκοτόπια σε συνδυασμό με το τεράστιο κόστος ζωοτροφών, λιπασμάτων και άλλων παραγωγικών συντελεστών οδηγούν στην διάλυση της αγροτικής οικονομίας.
Η ελπίδα για αντιστροφή της καταστροφικής αυτής πορείας γεννιέται καθημερινά στα μπλόκα από ανθρώπους που αγωνίζονται. Από πραγματικά ελεύθερους και ανεξάρτητους Έλληνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger