Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Νίκη Βόλου – Ηρακλής Ψαχνών: Για τη ρεβάνς

Η Νίκη Βόλου υποδέχεται τον Ηρακλή Ψαχνών με στόχο να επαναλάβει τη νίκη του πρώτου γύρου, την ώρα που η ομάδα των Ψαχνών θέλει να διατηρηθεί για 19ο παιχνίδι αήττητη.
Για τη 2η αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Football League ο Ηρακλής Ψαχνών είχε ηττηθεί από τη Νίκη Βόλου. Από τότε, ακολούθησε ένα σερί 18 αγώνων όπου δεν γνώρισε την ήττα. Πλέον η ομάδα της Εύβοιας αναζητά τη ρεβάνς για την ήττα της στον πρώτο γύρο και θέλει να διατηρηθεί για 19ο παιχνίδι αήττητη που θα την κρατήσει σταθερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας που δίνουν και την άνοδο.
Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά από τρεις αγωνιστικές για να καταφέρουν να πλησιάσουν στις θέσεις της ανόδου μετά και την ήττα της Λάρισας.

Το θετικό για τον Στέλιο Μανωλά αφορά το γεγονός ότι θα έχει μία πλήρη αποστολή για την αναμέτρηση. Αντίθετα, ο Γιώργος Βαζάκας, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες, Μπαράνκος, Σεοταχούλ και Λιόση την ώρα που ο Βανγκέλι είναι τιμωρημένος. Εκτός έμεινε και ο Άγγελος Σικαλιάς λόγω γαστρεντερίτιδας. Κατά τα άλλα νέα πρόσωπα στην αποστολή είναι ο Στεπάνοβιτς που εκδόθηκε το δελτίο του και ο Βίκτορ Πούλγκα.
Η αποστολή της Νίκης Βόλου: Φλίγκος, Καρακούτσης, Βέρτζος, Ουέλινγκτον, Ριζογιάννης, Κοντοδήμος, Τζιώρας, Παπαδόπουλος, Τάντιτς, Κυριάκος, Σκούφαλης, Πουρτουλίδης, Χατζής, Καρατζάς, Σαμαράς, Λαλίν, Παππάς, Βούρας, Ψιάνος.
Η αποστολή του Ηρακλή Ψαχνών: Σικαλιάς, Μπακομήτρος, Ζουλιώτης, Ογιαρμπίντε, Δήμου, Ρούτσης, Ρεπετσάς, Ντελέκος, Σέγκος, Αμέντολα, Πλάτανος, Τόλιος, Λαμπρόπουλος, Γέσιτς, Χαϊκάλης, Μήτσης, Στεπάνοβιτς, Πούλγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger