Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Την Τετάρτη όλα τα σχολεία πρέπει να είναι κλειστά!


Την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013, θα πραγματοποιηθεί η 24/ωρη απεργία, που αποφάσισαν από κοινού η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ, με αγωνιστικό πλαίσιο το αίτημα για την κατάργηση της επαχθούς αργίας και της διαθεσιμότητας των Δημοσίων Υπαλλήλων, την έκφραση της αντίθεσης του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα στην εφαρμογή της σκληρής και μονόπλευρης κυβερνητικής πολιτικής της μονόπλευρης λιτότητας και της νέας φοροεπιδρομής κατά των μεσαίων και λαϊκών στρωμάτων, που έχουν οδηγήσει τη χώρα μας σε βαθιά και παρατεταμένη οικονομική ύφεση με συνέπεια τη δραματική συρρίκνωση των εισοδημάτων, την εκρηκτική άνοδο της ανεργίας και τη νέκρωση της αγοράς.

Η απεργία έχει ως στόχο, επίσης, να αναδείξει την απάνθρωπη κατάρρευση του δημόσιου ασφαλιστικού συστήματος, μετά το βενιζέλειο κούρεμα των ομολόγων των ασφαλιστικών ταμείων και την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων για τη στήριξή τους, προκειμένου οι εργαζόμενοι να έχουν αξιοπρεπή ιατροφαρμακευτική κάλυψη και σύνταξη.


Σκοπός, ακόμα, όλων των συνδικαλιστικών φορέων που συμμετέχουν σ’ αυτήν την απεργιακή κινητοποίηση, είναι να διατρανώσουν  την πλήρη και απερίφραστη αντίθεσή τους στα μέτρα καταστολής, εκφοβισμού κι επιστράτευσης κατά των απεργών και σε κάθε προσπάθεια κατάργησης των απεργιών μέσω της  αλλαγής του συνδικαλιστικού νόμου 1264.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λακεδαίμονος «Ο ΠΛΗΘΩΝ» συμμετέχει στην απεργιακή κινητοποίηση και καλεί τα μέλη του να ξεπεράσουν τις επιφυλάξεις τους απέναντι στην κατεστημένη  συνδικαλιστική ηγεσία και τις ενστάσεις τους για την τακτική που ακολούθησαν κατά των μνημονίων, να πάρουν την υπόθεση της απεργίας στα χέρια τους και να της δώσουν τα χαρακτηριστικά μιας αντικυβερνητικής, αντιμνημονιακής αγωνιστικής κινητοποίησης, βάζοντας φρένο στα κρυφά σχέδια της τρόικα και της τρικομματικής μνημονιακής κυβέρνησης για την πλήρη εξαθλίωση κι εξουδετέρωση των εργαζομένων.

Την Τετάρτη όλα τα σχολεία πρέπει να είναι κλειστά!
Οι αυταπάτες τελείωσαν!
Ό,τι συμβαίνει μας αφορά όλους!
Εμάς και τα παιδιά μας, το αύριο της Ελλάδας!
Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις!


ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΟΣ «Ο ΠΛΗΘΩΝ» /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}
http://www.apela.gr/article/32562/tin-tetarti-ola-ta-sholeia-prepei-na-einai-kleista

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger