Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Για να μιλήσουμε λοιπόν στη γλώσσα τους λέμε ότι καλή προσπάθεια να "μιμηθούν" αλλά η σκηνοθεσία τους ήταν πολύ φθηνή....

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ...

Αυτοί που θέλουν την "ενότητα" και "παλεύουν" για μια αριστερή κυβέρνηση έγραψαν με αφορμή την παράσταση διαμαρτυρίας του Π.Α.ΜΕ στο γραφείο του Βούρτση και την εισβολή των ΜΑΤ:

"Στην τελική ευθεία για το συνέδριο, το ΚΚΕ έρχεται αντιμέτωπο με στρατηγικής σημασίας διλήμματα και κυρίως με την πολιτική του να το αποξενώνει από την κοινωνία και την ευρύτερη Αριστερά. Τα κυρίαρχα ΜΜΕ χαρακτήρισαν τη συμβολική κατάληψη του γραφείου του υπουργού Εργασίας από στελέχη του ΠΑΜΕ "απόπειρα επανόδου" του κόμματος στο πολιτικό προσκήνιο. Ήταν ένα από τα συνηθισμένα τηλεοπτικά happening που κάνει το ΠΑΜΕ. H κυβερνητική υπεραντίδραση και ο αυταρχισμός έδωσαν άλλη διάσταση όμως στο γεγονός, καθώς εντάχθηκε στη γενικότερη κυβερνητική επίθεση στην Αριστερά με αιχμή τον ΣΥΡΙΖΑ."

πηγή: Αυγή


Ενώ το "σεχταριστικό" ΚΚΕ, που ολοένα και "απομονώνεται" έγραψε με αφορμή την "παράσταση διαμαρτυρίας" στο γραφείο του Μέργου και την έφοδο των ΜΑΤ:

"Η αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ – πλουτοκρατίας προχωράει μαζί με την αποφασιστική εφαρμογή του Νόμου και της Τάξης με ένταση της καταστολής και του αυταρχισμού απέναντι σε κάθε διαμαρτυρία,
όπως ενάντια στους αγρότες, στους ναυτεργάτες, στους εργαζόμενους στο Μετρό, στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και σήμερα στη διαμαρτυρία των Νέων του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι εργαζόμενοι, η νεολαία και τα λαϊκά στρώματα πρέπει να δυναμώσουν τον αγώνα για τα δικαιώματά τους με οργάνωση της πάλης ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και τον αυταρχισμό".

πηγή


από σχετική ανάρτηση στο leninreloaded.blogspot.gr


Για να μιλήσουμε λοιπόν στη γλώσσα τους λέμε ότι καλή προσπάθεια να "μιμηθούν" αλλά η σκηνοθεσία τους ήταν πολύ φθηνή....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

I always used to study article in news papers but
now as I am a user of internet thus from now
I am using net for posts, thanks to web.

my web blog :: project playlist download music

Powered By Blogger