Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Γέμισε το αυτοκίνητο λαθραία τσιγάρα και πήγαινε για Αλόννησο

Μια 37χρονη από τη Θεσσαλονίκη που συνελήφθη στο λιμάνι
Το μικρό χώρο του αυτοκίνητου της, μάρκας Smart, είχε γεμίσει με λαθραία τσιγάρα, μια 37χρονη γυναίκα, που ετοιμαζόταν να ταξιδέψει στην Αλόννησο, με το πλοίο, ωστόσο συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Βόλου, που κατέσχεσαν τα λαθραία τσιγάρα και το αυτοκίνητό της και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Όπως ανακοινώθηκε από το Λιμεναρχείο Βόλου, στις 8.50 σήμερα το πρωί, μετά από νομότυπο έλεγχο λιμενικών του Γραφείου Ασφάλειας, η 37χρονη Ελληνίδα μετέφερε στο Ι.Χ. αυτοκίνητό της 29 κούτες λαθραίων τσιγάρων (290 πακέτα των 20 τσιγάρων), τη στιγμή που επιβιβαζόταν στο πλοίο με προορισμό την Αλόννησο.

Το Λιμεναρχείο Βόλου, κατέσχεσε, τόσο τα τσιγάρα, όσο και το αυτοκίνητο της 37χρονης, ενώ σχηματίστηκε δικογραφίας σε βάρος της και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ανέφερε ότι αγόρασε τα τσιγάρα από τη Θεσσαλονίκη, αντί 1 € το πακέτο και τόνισε ότι προορίζονται για δική της χρήση.

Σε βάρος της γυναίκας θα επιβληθεί πρόστιμο 1.000 €, που πληρώσει στο τετραπλάσιο (διότι τα τσιγάρα ήταν λαθραία), προκειμένου να πάρει το αυτοκίνητό της πίσω και να μη διωχτεί ποινικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger