Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Με βασικές απουσίες η Νίκη στη Ριζούπολη

Με απουσίες βασικών στελεχών της και πρώτο προπονητή τον Λεωνίδα Μπίλη θα αγωνιστεί σήμερα η Νίκη Βόλου στο γήπεδο “Γ. Καμάρας” της Ριζούπολης κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα Σμύρνης. Σέντρα στις 18:00 και τηλεοπτική μετάδοση από το ΟΤΕ tv.


Ο Λεωνίδας Μπίλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους λόγω καρτών Σκούφαλη και Φλίγκο, ενώ στο Βόλο έμειναν και οι Τάντιτς, Ουέλινγκτον οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση. Στόχος της Νίκης είναι το θετικό αποτέλεσμα. Ο Απόλλων κατέχει την τρίτη θέση και είναι στο +3 από τους “κυανόλευκους”. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο ομάδες έχουν σκοράρει 22 φορές κι έχουν δεχθεί 14 τέρματα στα έως τώρα παιχνίδια τους.

Οι γηπεδούχοι έκαναν σημαντικές μεταγραφές τον Ιανουάριο, αλλά ακόμη δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Μετά τις τρείς ήττες από Ολυμπιακό στο Βόλο, Παναιτωλικό εντός έδρας και Εθνικό Γαζώρου στις Σέρρες, επέστρεψαν στις νίκες με Παναχαϊκή και Θρασύβουλο στη Φυλή. Έτσι, κατάφεραν να διατηρηθούν στην προνομιούχο τριάδα ανόδου. Από την άλλη, η Νίκη δεν έχει κερδίσει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της, έχασε έδαφος αλλά όχι και την επαφή με τις πρώτες θέσεις. Καλείται να δείξει χαρακτήρα σήμερα και να ξεπεράσει το σοκ της παραίτησης του Στέλιου Μανωλά, επιστρέφοντας στη βάση της με άλλο ένα εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα.

Στην αποστολή, βρίσκονται 18 ποδοσφαιριστές: Καρακούτσης, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Κοντοδήμος, Κυριάκος, Τζιώρας, Γεωργατζής, Πιτταράς, Πιέτρα, Πουρτουλίδης, Χατζής, Καρατζάς, Σαμαράς, Βούρας, Ψιάνος, Λαλίν, Παππάς, Παπαδόπουλος.


Διαιτητής ορίστηκε ο Σελίμος από τη Λακωνία, με βοηθούς, τους Λαμιά, Συνιοράκη από Μεσσηνία και Πειραιά αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger