Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Χρυσή Αυγή : Το χειρότερο μαντρόσκυλο της κυβέρνησης και στις ένοπλες δυνάμεις

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Οι αποκαλύψεις του πρώην Α/ΓΕΣ Ζιαζιά ήταν ένα πρωτόγνωρο γεγονός για τα ήθη συνδιαλλαγής και οσφυοκαμψίας των Ενόπλων Δυνάμεων, ένα τεράστιο χαστούκι στο πρόσωπο της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας που αποδεικνύεται πρωταγωνιστής σε ένα νέο επεισόδιο  του γνωστού αποκρουστικού σήριαλ ελέγχου και εξάρτησης.

Ελάχιστους εκπλήσσει η βίαιη επίθεση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής και της φυλλάδας Στόχου εναντίον του πρώην ΑΓΕΣ Ζιαζιά.
Αυτό που τους πείραξε δεν είναι τα όσα αποκάλυψε ο Αντιστράτηγος Ζιαζιάς για τις κομματικές παρεμβάσεις της ΝΔ και των εγκάθετων αντιδραστικών Ενώσεων Αποστράτων που ελέγχει, στις κρίσεις-μεταθέσεις-τοποθετήσεις αξιωματικών, την έλλειψη αξιοκρατίας και τον κομματικό έλεγχο των Ενόπλων Δυνάμεων. 
Τους πείραξε γιατί τα είπε. Γιατί καταφέρθηκε εναντίον ου ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλου και του ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκου, πολύτιμου συνεργάτη της κυβέρνησης.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι αυτό που αγχώνει την ναζιστική συμμορία είναι να μην θιγούν τα κακώς κείμενα, να μην υπάρχουν δημόσιες παρεμβάσεις πολιτικές και συνδικαλιστικές που αποκαλύπτουν και απαιτούν αλλαγή αυτής της βρώμικης κατάστασης που επιβάλλει το πελατειακό κράτος, ελέγχοντας-χειραγωγώντας-εξαγοράζοντας τα στελέχη.

Η κυβέρνηση, ο ΓΕΕΘΑ αλλά κυρίως ο Στρατός πρέπει να μείνουν στο απυρόβλητο, ώστε να συνεχίσει να συντηρείται αυτή η ψεύτικη εικόνα περί αδιάφθορου μηχανισμού-του μοναδικού μάλιστα-που καλλιεργείται προπαγανδιστικά στην κοινή γνώμη.    Γράφει χαρακτηριστικά ο ΣΤΟΧΟΣ «είναι ντροπή να δίνονται τέτοιου είδους συνεντεύξεις  ο οποιοσδήποτε Α/ΓΕΣ, στέλνοντας άσχημα μηνύματα στην κοινωνία (που εξακολουθεί να εμπιστεύεται σε μεγάλο ποσοστό τον Στρατό Μας)!

Είναι Ντροπή να αποκαλύπτεις το τι πραγματικά συμβαίνει και να παρουσιάζεις τις ωμές κομματικές παρεμβάσεις των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
Στέλνεις άσχημα μηνύματα όταν λες την Αλήθεια.
Αυτό είναι το Ανύπαρκτο Ήθος και Τιμή της Χρυσής Αυγής! 
Η Χρυσή Αυγή δίνει πολιτική χείρα βοηθείας στην κυβέρνηση αντιμετωπίζοντας τους πολίτες ως πρόβατα που τρώνε κουτόχορτο και οι οποίοι πρέπει να συνεχίσουν να κοιμούνται. Ξέρουν οι Χρυσαυγίτες…
Φυσικά, η προσπάθεια συγκάλυψης, που αυτή τη φορά έχει  πρωταγωνιστή τη δολοφονική συμμορία θα επικαλεστεί «τον Τούρκο εχθρό που τρίβει τα χέρια του».
Μάλιστα, ο ΣΤΟΧΟΣ θα αποδείξει ξανά ότι Χρυσή Αυγή-ΣΤΟΧΟΣ -  defencenet.gr-ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ είναι συγκοινωνούντα δοχεία, επαναλαμβάνοντας την λάσπη για τη μακρόχρονη σχέση Ζιαζιά-Γ.Παπανδρέου (από την εποχή που ο πρώην πρωθυπουργός υπηρετούσε, το 1979, στην  1η ΕΜΑ στην Αλεξανδρούπολη).

Έχει σημασία να πούμε ότι ο ΣΤΟΧΟΣ εμμένει να ρίχνει λάσπη,  αν και έχει περάσει μια τουλάχιστον βδομάδα που οι επαίσχυντες αυτές κατηγορίες απαντήθηκαν και κατέρρευσαν.
Ακόμη όμως μεγαλύτερη σημασία έχει να θυμίσουμε ότι την επίθεση αυτή στον πρώην  Α/ΓΕΣ Ζιαζιά την κάνει όλος αυτός ο συφερτός των Φασιστών και Χουντικών, που διαφημίζει το έργο των άθλιων Συνταγματαρχών. Των πρακτόρων της  CIA  δηλαδή, των μιζαδόρων του Ωνάση, του Τομ Πάπας και σειράς άλλων επιχειρηματιών, που ανέτρεψαν την στρατιωτική ιεραρχία και έλεγχαν να πάντα μετατρέποντας κράτος και στρατό σε προσωπικό τους φέουδο. Αυτοί που πήραν τα κοινωνικά φρονήματα του Κ.Καραμανλή και τα έκαναν σημαία, καθώς μόνο οι εθνικόφρονες είχαν δικαίωμα στην ζωή.
Και φυσικά, τα αποτελέσματα της εθνικοφροσύνης τους τα είδαμε στην Κύπρο…
Πίσω δολοφόνοι του χθες και του σήμερα, λακέδες και μπράβοι των αφεντικών, παραχαράκτες της ιστορίας, τραμπούκοι αδύναμων, ανδρείκελα των ισχυρών.
Έτσι όμως συμβαίνει όταν σε ξεπλένουν οι «σοσιαλιστές» σαν τον Λοβέρδο και σε προβάλλουν Μαύρες Τρύπες, για να κάνουν Πρώτο Θέμα το φασιστικό φίδι που σέρνεται ανάμεσα μας ….
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Φυσικά, ο ΣΤΟΧΟΣ δεν ξέχασε να τιμήσει τον πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκο. Αλλά είπαμε, οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται, τόσους αγώνες έχει δώσει ο άνθρωπος να απαλλάξει φασίστες στα Δικαστήρια!
Αλήθεια, θα μας απαντήσει κανείς υπεύθυνα γιατί προβάλλουν το Φράγκο ως Μέγα Στρατιωτικό;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ.ΕΠΙΚ.  6932955437
DIKTIOSPARTAKOS.BLOGSPOT.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger