Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Δελτιο τύπου του Συλλόγου Εστίασης & Διασκέδασης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκε στις 13 & 15 Φεβρουαρίου του 2013 αποφάσισε ομόφωνα στα πλαίσια του υγιούς ανταγωνισμού των επιχειρήσεων και καλής πίστης στην Δημοτική Αρχή τα παρακάτω. 
Α. Τα καταστήματα να εναρμονιστούν με την ισχύουσα κανονιστική του Δ. Βόλου και να αφαιρεθούν τα νάιλον παραπετάσματα (κάθετα και οριζόντια) καθώς και οι κατασκευές που κλείνουν έμπροσθεν τον καταστημάτων ειδικά της παραλίας είτε είναι από νάιλον ή από υαλόφρακτα πλαίσια .
Β. Να επαναφέρει την πρόταση για τον εκσυγχρονισμό της κανονιστικής που κατέθεσε το Δ.Σ. του Συλλόγου στον Δήμο Βόλου τον Οκτωβρίου του 2012 με την επισήμανση του κατεπείγοντος.
Γ. Να πραγματοποιηθεί Συγκέντρωση Στήριξης των αιτημάτων την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 12:30 έξω από το Δημαρχείο.
Δ.  Συστήνεται Τριμελής Επιτροπή Δεοντολογίας του Συλλόγου με απόφαση του Δ.Σ. η οποία θα συνεδριάζει τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα όταν υπάρχει θέμα και θα εξετάζει καταγγελίες που θα γίνονται από μέλη σε μέλη ή από πολίτες για μέλη μας.  Οι αποφάσεις της επιτροπής θα δεσμεύουν το Δ.Σ. . 

Για τον λόγο αυτό ορίζουμε και τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών 6947703114 καθώς και με ηλεκτρονικό τρόπο στο email: enedmagnisias@gmail.com  .
Καλούμε τους συναδέλφους μέλη και μη μέλη του συλλόγου άμεσα να προχωρήσουν στις κατάλληλες ενέργειες που θα συμβάλουν στην ισότιμη και με κανόνες λειτουργίας των καταστημάτων.
Επίσης τα μέλη μας να είναι παρόν στην συγκέντρωση στήριξης των αιτημάτων μας για τον εκσυγχρονισμό της κανονιστικής την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 12:30 στο Δημαρχείου του Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger