Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Aπο Μια δυνατή φωνή στην Σκόπελο και της βόρειες Σποράδες ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΚΟΠΕΛΟΣ

O ΣΥΡΙΖΑ Υπόσχεται να διορθώσει τον ... λάθος καπιταλισμό

Πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες σε εργαζόμενους και συνταξιούχους, καλλιεργώντας επιζήμιες για το κίνημα αυταπάτες
Η βαρβαρότητα που ζει ο λαός δεν είναι παρά ένα «λάθος», που ο ΣΥΡΙΖΑ θα διορθώσει. Αυτό διατείνεται η ηγεσία του, με τον Αλ. Τσίπρα να υποστηρίζει, σε ομιλία του στο 1ο ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων, στα σοβαρά ότι αν το λάθος συνεχίζεται είναι επειδή η κυβέρνηση δε διεκδικεί τη διόρθωσή του!
Διαγράφοντας μονοκονδυλιά την προ πολλού επεξεργασμένη σε επίπεδο ΕΕ φιλομονοπωλιακή στρατηγική που, για χάρη της κερδοφορίας και ανταγωνιστικότητας των μονοπωλίων και στην κρίση και στη φάση της ανάκαμψης, τσακίζει κεκτημένα δικαιώματα δεκαετιών, ισχυρίστηκε:
«Είπαμε ότι αυτή η πολιτική είναι λάθος και βγαίνουν τώρα οι ίδιοι και λένε ότι ήταν λάθος. Βγήκαν οι ίδιοι, οι τεχνοκράτες του ΔΝΤ και είπαν, κάναμε λάθος. Ε, αφού κάνατε λάθος, γιατί το συνεχίζετε, είναι η απάντηση. Πού είναι η κυβέρνηση να βγει και να πει ότι κάνατε λάθος, ελάτε εδώ, πού είναι ο λογαριασμός; Θα δώσουμε πίσω τις συντάξεις στους συνταξιούχους, αφού κάνατε λάθος (...) Εμείς λοιπόν αυτό διεκδικούμε και αυτό θα κάνουμε. Αφού κάνατε λάθος, το λάθος να διορθωθεί και απαιτούμε τώρα να διορθωθεί (...) Εμείς εάν γίνουμε κυβέρνηση, θα πάμε στις Βρυξέλλες και θα πούμε, ως εδώ. Δεν μπορεί να οδηγείτε έναν ολόκληρο λαό στην εξαθλίωση επειδή εσείς δεν μπορείτε να πείτε την αλήθεια στους Γερμανούς πολίτες»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger