Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΤΑ 74 ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «Ελληνικός Χρυσός»! ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑΤΙ?

skouri1 Από το  http://www.halkidikinews.gr
Ανανέωση : ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ, χωρίς να έχει εντοπιστεί εμπλεκόμενος… (+νέες φωτογραφίες)
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 00:40 της Κυριακής, στις εγκαταστάσεις της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε., στις Σκουριές, του Δήμου Αριστοτέλη, όταν ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκαν με κουκούλες και καραμπίνες…
Στη περιοχή έφτασαν 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Από τη φωτιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές σε κοντέϊνερ μέσα στα οποία υπήρχαν γραφεία και σε οχήματα της επιχείρησης.
Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ ένας από τους φύλακες ενημέρωσε λίγο μετά τις 00:30 ότι μια ομάδα 40-50 ατόμων που φορούσαν κουκούλες φουλ φεις είχαν εισβάλει στις εγκαταστάσεις και έριχναν εύφλεκτο υγρό σε διάφορα σημεία. Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά και τράπηκαν σε φυγή.

σκουριες4
skoyries 3

skouri2http://olympia.gr/2013/02/17/%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%AD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%AD/#comments
 ΑΝΑΝΕΩΣΗ
σύμφωνα με το σελέο (που διαθέτει εμφανώς και άκρες στην αστυνομία) η ελας ανακοίνωσε οτι αυτό με τους σεκιουριτάδες δε συνέβη. αντιθέτως όταν οι τελευταίοι είδαν τον επιτιθέμενο κόσμο να πλησιάζει το έβαλαν στα πόδια. όπου αναφέρεται οτι δέθηκαν και περιελούστηκαν με βενζίνη οι σεκιουριτάδες συνοδεύεται συνήθως από το "σύμφωνα με την εταιρία".
Δεν είναι απίθανο να έχουμε να κάνουμε με φήμες που διαδίδει η εταιρία και τα τσιράκια της που έχουν άλλωστε πολλάκις αποδείξει οτι ξέρουν να παίζουν βρώμικα. οπότε λίγο προσοχή στο τι αναπαράγεται μέχρι να διασταυρωθούν πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger