Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Με όχημα του υπ. Δικαιοσύνης μεταφορά 149 κιλών χασίς

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών σε αυτοκίνητο με κρατικές πινακίδες και διακριτικά μετέφερε 48χρονος υπάλληλος της Εισαγγελίας Αθηνών, που συνελήφθη στις 11.00 το πρωί από άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας στο χωριό Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπάλληλος είχε εντοπιστεί στη Σαγιάδα να φορτώνει στο αυτοκίνητο τέσσερις σάκους με χασίς και τον ακολουθούσαν διακριτικά μέχρι τη Νέα Σελεύκεια όπου και τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών αρχών η ποσότητα των ναρκωτικών που κατασχέθηκαν υπολογίζεται ότι ανέρχεται στα 149 κιλά.

Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Υπουργείου Δικαιοσύνης που χρησιμοποίησε ο συλληφθέντας φέρει εξωτερικά τις χαρακτηριστικές ενδείξεις οχήματος δημόσιας υπηρεσίας, με προφανή σκοπό να αποτρέψει ή και να αποπροσανατολίσει τους ελέγχους των διωκτικών αρχών.
Για τους ίδιους λόγους είχε αλλοιώσει την ημερομηνία και τα στοιχεία ταυτότητας στα συνοδευτικά έγγραφα του οχήματος (Διαταγή πορείας και Δελτίο κίνησης), τα οποία κατασχέθηκαν και, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τελικός προορισμός του φορτιού των ναρκωτικών ήταν η Αθήνα.
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της μεταφοράς και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών. Η προανάκριση για την πλήρη διερεύνηση της δράσης του συλληφθέντα και της ενδεχομένης συμμετοχής του σε άλλα συναφή αδικήματα βρίσκεται σε εξέλιξη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.
Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger