Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ LIVE STREAMING APOLLON SMIRNIS - PANTHRAKIKOS LIVE


Λιγη ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδία Απολλων Σμύρνης - Πανθρακικος θα αναρτηθούν links για live streaming, αναζητήστε αυτό που σας ικανοποιεί.  
http://www.sport24.gr/LiveMatches/football_live/apollwn_smurnhs_-_panthrakikos.2087642.html

Το pregame του αγώνα Απόλλων Σμύρνης-Πανθρακικός

Τις βάσεις για την πρόκριση στους "8" του κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία του θα προσπαθήσει να βάλει ο Πανθρακικός στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των "16" με αντίπαλο τον πρωτοπόρο της Football League Απόλλωνα Σμύρνης στην Αθήνα (Τετάρτη 16/1, 17:00, OTE Sport 3 και live από το thrakisport.gr).
Όπως έχει τονίσει επανειλημμένα ο Παύλος Δερμιτζάκης η πρόκριση στην 8άδα αποτελεί έναν ακόμα στόχο για την ομάδα πέρα απ' αυτόν της παραμονής στη Σούπερ Λιγκ και γι' αυτό οι "πράσινοι" θα επιδιώξουν να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να έχουν το πάνω χέρι εν όψει του επαναληπτικού. Στην προσπάθεια αυτή τα προβλήματα είναι και πάλι πολλά για τον προπονητή της ομάδας της Κομοτηνής ο οποίος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Βαϊρουά, Μελίσση, Μακρυδημήτρη, Μιχαλόπουλο και Σκλιοπίδη. Στον αντίποδα βέβαια επιστρέφουν οι Κουτσόπουλος και Σαρακατσάνος που εξέτισαν την ποινή τους ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο νεοαποκτηθείς Καμερουνέζος Νουκ.

Αναλυτικά οι 18 παίκτες που μετέχουν στην αποστολή είναι οι εξής: Κουτσόπουλος, Βρονταράς, Νουκ, Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Πόπτσης, Κάσελαν, Μουνάφο, Λαδάκης, Καθάριος, Μπαικαρά, Λουσέρο, Γωνιάδης, Μίνγκας, Κοντογουλίδης, Παπαδόπουλος και Κυβελίδης.

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του Απόλλωνα Αλέκος Βοσνιάδης προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας του.«Θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα παίξουν και κάποιοι παίκτες που έχουν λίγα λεπτά συμμετοχής στους αγώνες του πρωταθλήματος αλλά και κάποιοι από τους νεοαποκτηθέντες. Έχουμε εμπιστοσύνη στο υλικό, υπάρχει βάθος και έχουμε τη δυνατότητα κάποια παιδιά να τα ξεκουράζουμε», τόνισε και πρόσθεσε: «Θα προσπαθήσουμε να έχουμε την καλύτερη παρουσία και αν μπορέσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, θα έχουμε πετύχει κάτι σημαντικό. Δεν παίζουμε με άγχος. Θα επιχειρήσουμε να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να διεκδικήσουμε ό, τι καλύτερο από το θεσμό».

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γεράσιμος Ντίτσιος από την Πρέβεζα με βοηθούς τον κ. Δημητριάδη από την Καστοριά και τον κ. Γεωργιάδη από την Κοζάνη. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Θάνος από τα Γρεβενά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Απόλλων Σμύρνης μόνο άγνωστος αντίπαλος δεν είναι για τον Πανθρακικό αφού τα τρία τελευταία χρόνια οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες δύο φορές για το θεσμό του κυπέλλου με την ομάδα της Κομοτηνής να έχει ισάριθμες προκρίσεις. Συγκεκριμένα την περίοδο 2009-2010 ο Πανθρακικός είχε κερδίσει στην παράταση με 3-1 (κανονικός αγώνας 1-1) ενώ την περσινή σεζόν (2011-12) οι "πράσινοι" είχαν επικρατήσει με 2-0 με δύο γκολ του Νίκου Σουλτανίδη. Και οι δύο αναμετρήσεις ήταν νοκ-άουτ και διεξήχθησαν στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger