Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Eχουν ψαχτεί πολύ για το γήπεδο της ΑΕΚ

 Ο Δημήτρης Βιντιάδης έχει ήδη ερευνήσει την προοπτική κατασκευής γηπέδου με τον Κιθ Χάρις και κυρίως με την TEDA και αν ολοκληρωθεί το ντιλ οι εξελίξεις θα είναι γρήγορες - Η Νέα Φιλαδέλφεια πρώτη προτεραιότητα

Μία από τις πρώτες προτεραιότητες, αμέσως μετά την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ, του Δημήτρη Βιντιάδη και του γκρουπ επιχειρηματιών που θα είναι μαζί στην ΠΑΕ ΑΕΚ αν και εφόσον ολοκληρωθεί η εξαγορά θα είναι η κατασκευή γηπέδου της ΑΕΚ. Ο Βιντιάδης έχει από τις πρώτες μέρες του ενδιαφέροντος του για την ΑΕΚ τον φάκελο με τα στοιχεία για τη Νέα Φιλαδέλφεια στα χέρια του και έχει μελετήσει τα πάντα τόσο με τον Κιθ Χάρις όσο και με τους Κινέζους ώστε αν τελικά ολοκληρωθεί η εξαγορά της ΑΕΚ να μην χαθεί καθόλου χρόνος. Ο Ελληνας επιχειρηματίας θεωρεί κομβικό θέμα για την επιβίωση και την ανάπτυξη της ΑΕΚ το να έχει το δικό της γήπεδο και πλέον έχοντας την υποστήριξη της TEDA που εξειδικεύεται στις κατασκευές ειναι ήδη έτοιμος για γρήγορα βήματα. Αξίζει να σημειωθεί πως στο μυαλό του Βιντιάδη δεν υπάρχει μόνο η Νέα Φιλαδέλφεια. Σαφώς και από το ιδιόκτητο γήπεδο της Μάνας ΑΕΚ θα ξεκινήσει, σε συνεργασία με την Ερασιτεχνική, η προσπάθεια όμως αν υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις είναι δεδομένο πως θα εξεταστούν και εναλλακτικές λύσεις σε συνεργασία με κρατικούς φορείς που έχουν ως αντικείμενο την διευκόλυνση επενδύσεων από το εξωτερικό για ανάπτυξη και δημιουργία θέσεων εργασίας.
* Το γήπεδο της φωτογραφίας είναι το ιδιόκτητο γήπεδο της TEDA στην πόλη της Tianjin χωρητικότητας 37,450 θεατών που χτίστηκε το 2004.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger