Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Διάτρητη διαδικασία που οδηγεί σε μη παραπομπή

   Την αρχική διάτρητη πρόταση για τη διαδικασία της ψηφοφορίας για την προανακριτική, επανέφερε η κυβέρνηση από την πίσω πόρτα. Ενώ το πρωί υπήρξε συμφωνία να στηθούν 4 κάλπες ανά εγκαλούμενο πρόσωπο και μάλιστα η σχετική εισήγηση έγινε από τον ίδιο τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τα ψηφοδέλτια που τελικά παραδόθηκαν στο παρά πέντε της διαδικασίας στους βουλευτές είχαν συνταχθεί με βάση τις 3 προτάσεις των κομμάτων.

Το γεγονός αυτό πυροδότησε έντονες αντιδράσεις. Ο Σπύρος Χαλβατζής τόνισε πως η συμφωνία αφορούσε 4 ψηφοδέλτια ανά πρόσωπο και με όλες τις κατηγορίες. Προειδοποίησε πως με αυτό που γίνεται τώρα, στο παρά πέντε της διαδικασίας, υπάρχει ο κίνδυνος η ψηφοφορία να μη βγάλει αποτέλεσμα. «Αν ψηφίσουμε με αυτό τον τρόπο, μπορεί να μην παραπεμφθεί ούτε ο κ. Παπακωνσταντίνου που τον θέλετε όλοι σας», τόνισε χαρακτηριστικά.
Η συνεδρίαση διακόπηκε για να συζητήσουν εκ νέου οι εκπρόσωποι των κομμάτων για το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.