Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Ο φτωχός και πεθαμένος δεν ησυχάζει ...Είναι άταφος 45 μέρες!!!


Αταφος εδώ και 45 ολόκληρες μέρες είναι σύμφωνα με πληροφορίες ένας Βούλγαρος υπήκοος, ο οποίος βρίσκεται στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου Βόλου!!!
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βούλγαρος υπήκοος εργαζόταν στην περιοχή της Αγιάς. Για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί ο άτυχος υπήκοος από τη γειτονική χώρα τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, αλλά εκεί δεν έγινε δεκτός επειδή δεν υπήρχαν διαθέσιμα κρεβάτια. Για το λόγο αυτό κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο του Βόλου, στο οποίο και εξέπνευσε μετά από λίγες μέρες.

Μετά το θάνατό του ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου από τις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να βρεθούν οι συγγενείς του στη γειτονική χώρα. Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες των τοπικών φορέων με τις υπηρεσίες της γειτονικής χώρας βρέθηκαν οι συγγενείς του, οι οποίοι ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον για την παραλαβή της σορού του συγγενούς τους!!!
Πλέον οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και της Αστυνομίας συνεργάζονται προκειμένου να ξεπεράσουν τους σκοπέλους που έχουν να κάνουν με την υπηκοότητα και την έκδοση πιστοποιητικού απορίας, προκειμένου η κηδεία του Βούλγαρου υπηκόου να γίνει με έξοδα του Δήμου, ο οποίος καλύπτει με ένα ποσό της τάξεως των 1.000 ευρώ τα έξοδα του γραφείου που αναλαμβάνει την τελετή ταφής.


ΑΝΤ. ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger