Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Κουβέντες απλού κόσμου για το καθεστώς και τις 12 Γενάρη 2013 12 JANUARY 2013 IS A DAY OF RESISTANCE IN GREECE!

Πολύς κόσμος θέλει να προωθήσει την κινητοποίηση της 12 Γενάρη που μπορεί και πρέπει να ξεπεράσει τις προσδοκίες μας! Σε μια εποχή που το καθεστώς είναι σε ολομέτωπη επίθεση κατά των αγωνιζόμενων ανθρώπων η 12 Γενάρη μπορεί να δείξει την ματαιότητα της επίθεσης τους...
http://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/2013/01/08/discussionsabout12jan/
Το βίντεο το έφτιαξαν στα γρήγορα και με εργαλεία ανοικτού λογισμικού κάποιοι σύντροφοι.
Είναι μια συνομιλία απλών ανθρώπων για την κατάσταση σήμερα και την σημασία της κινητοποίησης της 12 Γενάρη για τους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους και την καταστολή που δέχονται. Είναι ιδιαίτερα καυστική για τα κανάλια και τους μεγαλοδημοσιογράφους και βγάζει ένα αγωνιστικό πνεύμα αντεπίθεσης.
Όπως φαίνεται πολύς κόσμος θέλει να ανακατευτεί στην προετοιμασία της συγκέντρωσης της 12 Γενάρη και αυτό είναι πολύ καλό! Δείχνει ότι η επίθεση του καθεστώτος στο πιο ζωντανό, ανθρώπινο και μαχητικό κομμάτι της κοινωνίας θα συναντήσει λυσσασμένη αντίσταση και τα πιο απρόβλεπτα εμπόδια.
Η εποχή μας παρέχοντας τα πιο εξελιγμένα μέσα επικοινωνίας και πληροφορίας προσφέρεται για καινοτόμους τρόπους κοινωνικής απεύθυνσης που συμπληρώνουν και δεν υποκαθιστούν την δράση στον έξω κόσμο.
Η 12 Γενάρη μπορεί και πρέπει να είναι μια ιστορική μέρα και μπορεί και πρέπει να πλαισιωθεί από ευρύτερο κόσμο που έχει αηδιάσει με το σημερινό καθεστώς, τις μεθοδεύσεις και τις στοχεύσεις του. Η κατασκευή ενός εσωτερικού εχθρού από ένα καθεστώς που εξαθλιώνει και υπηρετεί ξεδιαντροπα χρεοκοπημένους τραπεζίτες και βαφτίζει  ‘άνομα’ την αλληλεγγύη, την αυτοοργάνωση και την ελευθερία δεν μπορεί παρά να ξεσηκώσει τεράστια οργή και αντίδραση!
Το βίντεο  έχει μια αγγλική περιγραφή που γράφει:
This is an emergency broadcast from Greece by ordinary people.
Greece is on the grip of totalitarianism.
Basic constitutional rights are raped by the banksters IMF dictatorship.
Even the very basic freedom of speech is under threat!
Self-organized places that are bastions of antiracism and antifascism in Greece are under police and state attack.
The state supports and covers the crimes of the neonazis of golden dawn.
TV is the most corrupt and totalitarian of the world!
THIS HAS TO BE STOPPED!
Join the international effort for a regime change in Greece that will put on trial the corrupted bankers, their wealthy journalists and the fascists.
Greece can be a free prosperous country only if we fight for this passionately and against a fascist neo liberal state.
12 JANUARY 2013 IS A DAY OF RESISTANCE IN GREECE!
που με τον τρόπο της  διεθνοποιεί την Ελληνική τραγωδία και φανερώνει σε τι κατάντι ολοκληρωτισμού βυθίζεται η Ελλάδα…
Η 12 Γενάρη είναι μια κινητοποίηση που αφορά όλους μας και είναι στο χέρι μας να ξεπεράσει και τις πιο τρελές μας προσδοκίες!Όλες οι μέρες που έχουμε μπροστά μας αξίζει να αφιερωθούν για την καλύτερη προετοιμασία και προώθηση της.

http://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger