Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΓΕΡΟ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ skopelos news

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ @ΡΧΙΔΙ@ ΚΑΙ ΟΙ @ΡΧΙΔΙ@ ΑΝΤΡΕΣ.ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ......

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ - ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ

Ευχές


Ιταλία: Εργα και ημέρες του σούπερ Μάριο Πως κρίνει ο διεθνής Τύπος την πρωθυπουργία του Μόντι

Ιταλία: Εργα και ημέρες του σούπερ Μάριο
Ο απερχόμενος πρωθυπουργός Μάριο Μόντι (EPA/MASSIMO PERCOSSI)Πήρε τα ηνία από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι (πριν ένα και πλέον χρόνο) όταν το κόστος δανεισμού της Ιταλίας βρισκόταν σε μη βιώσιμα επίπεδα. Σ' αυτό το διάστημα, ο ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι κατόρθωσε να βελτιώσει την εικόνα της Ιταλίας και την δική του στο εξωτερικό, όμως οι Ιταλοί είναι λιγότερο ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις του.

Οι επικριτές του Μόντι τον κατηγορούν ότι δεν πραγματοποίησε τις απολύτως απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές και ότι, ύστερα από ένα και πλέον χρόνο στην πρωθυπουργία, αφήνει πίσω του λιτότητα και όχι ανάπτυξη.  

«Ενώ ο κ. Μόντι αύξησε την φορολογία, εισήγαγε τον φόρο ακίνητης περιουσίας, αύξησε την ηλικία συνταξιοδότησης και άλλαξε την εργατική νομοθεσία, πολλά νομοσχέδια μπλοκαρίστηκαν στη Βουλή από βουλευτές του κυβερνητικού συνασπισμού», έγραψαν οι «New York Times».

Ακόμη και οι θετικά διακείμενοι προς τον Μόντι επικριτές του, τον κατηγορούν ότι δεν έκανε αρκετά, ιδίως τους πρώτους μήνες της θητείας του όταν η πίεση από τις αγορές του έδινε μεγαλύτερο περιθώριο να περάσει νομοσχέδια από τη Βουλή.

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ GYROS.GR ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα τέλη κυκλοφορίας

Του Σπύρου Δημητρέλη

Ελάχιστες ημέρες απέμειναν έως το τέλος του έτους και τη λήξη της προθεσμίας για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας για το 2013. Καθημερινά οι εφορίες και η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών γίνονται αποδέκτες πλήθους αποριών των φορολογούμενων για το νέο σύστημα πληρωμής των τελών κυκλοφορίας καθώς από φέτος καταργήθηκε το ειδικό σήμα και το σχετικό ειδοποιητήριο και οι φορολογούμενοι απλώς θα πρέπει να εξοφλήσουν το σχετικό τέλος και να διαφυλάξουν την απόδειξη της εξόφλησης.

Το Capital.gr παρουσιάζει έναν αναλυτικό οδηγό για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας θέτοντας τις πιο συχνές ερωτήσεις που κάνουν οι φορολογούμενοι και τις αντίστοιχες απαντήσεις.

1. Τι απαιτείται για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας;

Από σήμερα το επίδομα-κοροϊδία για το πετρέλαιο

Αρχίζει απο σήμερα Δευτέρα η καταβολή του επιδόματος θέρμανσης (0,28 ευρώ/λίτρο) στους δικαιούχους που έχουν καταθέσει τα σχετικά παραστατικά στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΚΕΠΥΟ. Από το σύνολο των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί, εγκρίθηκαν οι 180.000, ενώ απορρίφθηκαν 40.000 που δεν πληρούσαν τα κριτήρια που έχουν οριστεί από το υπουργείο Οικονομικών. Η καταβολή του επιδόματος, όμως, προς το παρόν αφορά μόνο σε 50.000 απο τους δικαιούχους.
Υπενθυμίζεται πως το επίδομα συνιστά κοροϊδία καθώς αφορά ελάχιστους δικαιούχους αφού τα κριτήρια είναι δυσπρόσιτα. Συγκεκριμένα ισχύουν εισοδηματικά κριτήρια ενώ το ύψος του, εξαρτάται από την περιοχή που διαμένει το κάθε νοικοκυριό.

"Να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω λάδι"


Ταγμένος στην εφαρμογή της πιο σκληρής αντεργατικής πολιτικής, εμφανίστηκε στην νεότερη συνέντευξή του δήματρχος Αθήνας (εκλεγμένος με στήριξη ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ/Οικολόγων/ΔΡΑΣΗΣ) Γ. Καμίνης. Ψάχνοντας ταυτόχρονα να εξιλεωθεί στα μάτια του λαού διαφημίζοντας ...συσσίτια και "αντιφασιστικά μέτωπα".
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "FREE SUNDAY" μεταξύ άλλων υπερασπίστηκε τις "δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης" όπου επιδίδεται η δημοτική αρχή (διανομή τροφίμων, συσσίτια κλπ) την ίδια ώρα που απολύει εκατοντάδες συμβασιούχους στέλνοντάς τους στην ανεργία, επιβάλλει βαριά φορολογία και πρόστιμα στα λαϊκά στρώματα, γενικά με την πολιτική που  υπηρετεί διογκώνονται ανέχεια, στέρηση.

Αίτηση πτώχευσης από την ΑΓΝΟ

Αίτηση για να υπαχθεί στο άρθρο 99 κατέθεσε η γαλακτοβιομηχανία της Θεσσαλονίκης Αγνό. Η συγκεκριμένη γαλακτοβιομηχανία από το 2003 βρίσκεται στην ιδιοκτησία του Ομίλου Κολιός και το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει προβλήματα ρευστότητας, με συνέπεια να παρουσιάζει

Στη Βρετανία 300 χιλιάδες χωρίς θέρμανση - Στη Σκωτία 1 εκατ. άνθρωποι σε «ενεργειακή ένδεια» από τα 6 μονοπώλια

Στη Βρετανία, οι λογαριασμοί ενέργειας  αυξήθηκαν κατά 7% φέτος και υπολογίζεται πως μέχρι το 2016 πάνω από 9 εκατομμύρια νοικοκυριά θα ξοδεύουν πάνω από το 10% του εισοδήματός  τους σε λογαριασμούς θέρμανσης. Τα μισά από αυτά σήμερα είναι συνταξιούχοι, το ένα τρίτο με αναπηρία ή ασθένεια, και το ένα πέμπτο με ένα τουλάχιστον  παιδί κάτω των 5.
Τον περασμένο  χειμώνα, σύμφωνα με το Fuel Poverty Action σημειώθηκαν 24000 θάνατοι από τις επιπτώσεις της ενεργειακής ένδειας σε Αγγλία και Ουαλία. Η Εθνική Συνέλευση Συνταξιούχων επισημαίνει ότι οι βουλευτές πρέπει να σκεφτούν σοβαρά την επανακρατικοποίηση των βιομηχανιών παραγωγής ενέργειας.

Καλά Χριστούγεννα.. σύντροφοι!

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/

Παραμονή Χριστουγέννων…
Μήνυμα αγάπης, ελπίδας και αναγέννησης φέρνει στις ψυχές των απελπισμένων η γέννηση του Ιησού.
Ας αφήσουμε λοιπόν τους κηπουρό-Αθανασάκηδες του Γιώργου Παπανδρέου και τα Βλαχοτάγαρα του Αντώνη Σαμαρά στον σκοτεινό και μίζερο κόσμο του ψέματος. Αυτοί θα συνεχίσουν να στηρίζουν τα αντιλαϊκά σχέδια της τρόικας και των ξένων δανειστών. Εμείς θα είμαστε εδώ για να...
τους αποκαλύπτουμε.

Ανακοίνωση Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα (κίνηση Βόλου) για τα γεγονότα της 22/12/2012 στην πόλη

Το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα (Κίνηση Βόλου) για τις χθεσινές προσαγωγές σημειώνει τα εξής:
«Σιδηρόφρακτη πόλη θύμιζε χτες ο Βόλος, «στολισμένη» με παντός είδους αστυνομικά οχήματα που απέκοπταν την πρόσβαση στην παραλία, με αμέτρητα αστυνομικά άσπρα κράνη και ασπίδες σε κάθε γωνία, με δεκάδες ασφαλίτες «ντυμένους» σε ανέμελους γιορτινούς περιπατητές.

Το ιδιαίτερο αυτό εορταστικό ντεκόρ, που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών και από τον εμπορικό κόσμο της πόλης, φρόντισε με επιμέλεια να στήσει η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, προφανώς ως χριστουγεννιάτικο μποναμά στο φασιστικό κόμμα που έχει κερδίσει την καρδιά, το μυαλό –αν υπάρχει- και την ψήφο των μισών αστυνομικών

μαύρη σελίδα για την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας:

Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τα πρόσφατα γεγονότα
Σε ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τα πρόσφατα γεγονότα, αναφέρεται "τα γεγονότα της 22/12, αποτελούν μια ακόμα μαύρη σελίδα για την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας: Αστυνομοκρατία που θύμιζε κατοχικό στρατό σε όλο το κέντρο της πόλης εν μέσω μάλιστα εορτών.

Παράνομες προσαγωγές δεκάδων πολιτών που αποτελούν ευθεία καταστρατήγηση της θεμελιώδους Συνταγματικής ελευθερίας του συνέρχεσθαι. Χουντικού τύπου απαγόρευση των δικηγόρων να δουν τους προσαχθέντες. Κι όλα αυτά για να προστατέψουν την αποτυχημένη προσπάθεια των φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής να κάνουν την ψευτο-φιλανθρωπική τους φιέστα.

Άγρια συμπλοκή στον Βόλο με μέλη της Χρυσής Αυγής.

Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αντιεξουσιαστών και υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής σημειώθηκε χθες το βράδυ στο κέντρο του Βόλου. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, περίπου 15 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου επιτέθηκαν σε πέντε μέλη της Χρυσής Αυγής. 

Ακτοπλοΐα: Ακόμη ένα αντικίνητρο για την ελληνική σημαία

Συνεχώς αντικίνητρα δημιουργεί για την ελληνική σημαία στην ακτοπλοΐα η πολιτεία με τις επιλογές της σύμφωνα με ακτοπλοϊκούς κύκλους. Τελευταίο «χτύπημα» κατά της σημαίας είναι η διάταξη που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου το οποίο είναι σε δημόσια διαβούλευση και αφορά στο καθεστώς επίταξης των πλοίων.

Η εν λόγω διάταξη προκαλεί πονοκέφαλο στις ακτοπλοϊκές εταιρείες, καθώς θεωρούν ότι ανά πάσα στιγμή μία εταιρεία εκδηλώσει αδυναμία να πραγματοποιήσει ένα δρομολόγιο, κινδυνεύει από την επίταξη.

Κύκλοι της ακτοπλοΐας σημειώνουν ότι η διάταξη αυτή είναι ένα ακόμη κίνητρο «αποφυγής» της ελληνικής σημαίας.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα η ελληνική σημαία έχασε στην πράξη δυο ακτοπλοϊκά πλοία τα Κρήτη Ι και Κρήτη ΙΙ της ΑΝΕΚ τα οποία βγήκαν εκτός δρομολογίων στη γραμμή της Βενετίας, καθώς η ΑΝΕΚ ναύλωσε στη θέση τους δύο ιταλικά τα Coraggio και Forza τα οποία ανήκουν σε ιταλικό όμιλο και φέρουν ιταλική σημαία, καθώς είναι πιο ανταγωνιστικά.

Επισημαίνεται ότι η ιταλική σημαία «προσφέρει» για ίδιου τύπου πλοία κόστος κατά 50% μικρότερο της ελληνικής σημαίας.

"ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
H πρωτοβουλία «Αλληλεγγύη για όλους»   ευχαριστεί όλους τους πολίτες που την Κυριακή 23/12/2012 ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και συμμετείχαν στην προσπάθεια συλλογής τροφίμων, ρούχων παιχνιδιών και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να δοθούν σε πολίτες οι οποίοι μαστίζονται από την κρίση.
Το υπο διαμόρφωση στέκι μας στο οποίο και συλλέγουμε τα παραπάνω είδη βρίσκεται στη Νέα Ιωνία, Μαγνησίας 6 και Δημοκρατίας και θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του. Ειδικότερα, τις μέρες των γιορτών θα λειτουργήσει Πέμπτη 27/12-Παρασκευή 28/12-Σάββατο 29/12 και Κυριακή 30/12 από 10πμ -6μμ.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου