Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012

Αγνόησαν το νόμο για περικοπές αποδοχών - παρέμβαση της Δικαιοσύνης

Ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης

Προκαταρκτική εξέταση Πεπόνη για περικοπές αποδοχών σε ΔΕΚΟ και ΝΠΔΔ

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τις περικοπές στις αποδοχές σε ΔΕΚΟ και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου που ενώ έπρεπε να έχουν εφαρμοστεί από το 2011 και δεν εφαρμόστηκαν ποτέ, παρήγγειλε ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης.

Ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος ζητεί να ερευνηθεί σε ποιες ΔΕΚΟ και ΝΠΔΔ δεν εφαρμόστηκε ο νόμος της κυβέρνησης Παπανδρέου, και για πόσο χρονικό διάστημα, αλλά και να εντοπιστούν τα καταβληθέντα χρηματικά ποσά και κατά πόσο υπερέβησαν τα νόμιμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε πολλές ΔΕΚΟ και ΝΠΔΔ όχι μόνο δεν εφαρμόστηκε ο νόμος του 2011 για περικοπές κατά 35% των αμοιβών και επιβολή πλαφόν 1.900 ευρώ στο μέσο μισθολογικό κόστος, αλλά διευθυντικά στελέχη και κατηγορίες εργαζομένων αύξησαν τις αμοιβές τους με τις μεθόδους της χορήγηση επιδομάτων και αποζημιώσεων ή με πλασματικές υπερωρίες. Την έρευνα ανέλαβε ο επίκουρος εισαγγελέας Γεώργιος Νούλης.

Παράλληλα, ο κ. Πεπόνης διέταξε προκαταρκτική εξέταση με αφορμή δημοσιεύματα για 425 μεγαλοστελέχη τραπεζών που δεν έχουν υποβάλει φορολογικές δηλώσεις τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς και για 1.727 πρόσωπα που διατηρούν μεγάλες καταθέσεις στο εξωτερικό, οι οποίες συνολικά υπερβαίνουν τα 3 δισ. ευρώ. Την έρευνα θα πραγματοποιήσει το ΣΔΟΕ.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ – Η Χρυσή Αυγή βάζει πλάτες στο Ξεπούλημα της Ελλάδας

ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ! ΑΠΟ ΛΥΚΟ-ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΣΕ ΛΥΚΟ-ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΣ ΤΑ ΡΕΣΤΑ;
Σε εξαπάτησαν οι υπερασπιστές του Έθνους.
Τα μάθες τα νέα; ή όχι; δε το είδες πουθενά στα Τραπεζο-Χρηματοδοτούμενα-Δανειοδοτούμενα-Συμμορούμενα-Διεφθαρμένα-Ναζιστοκρατούμενα    (από)Κόμμάτα – TV – Blogs – Ραδιόφωνα;
Δε στο είπανε;
Θα στο πω εγώ!
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΈΝΟΥΣ  ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και εσύ πιθανόν να άκουσες πως η ΑΤΕ BANK συγχωνεύεται με τη ΠΕΙΡΑΙΩΣ BANK
Γιατί οι άνθρωποι «ΣΟΥ» ,  οι άνθρωποι που κάνουν «Συσσίτεια» σε φτωχούς Ελληνες, οι άνθρωποι  που βροντοφωνάζουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν πως είναι οι προστάτες της μάνας Ελλάδας, προστατεύουν και βοηθούν στο Ξεπούλημα της Ελλάδας που γίνεται μέσω της ΑΤΕ bank και Πειραιώς; Αλλά να διορθώσω, δεν πρόκειται για ξεπούλημα, πρόκειται για ΧΑΡΙΣΜΑ Ελληνικής Γης σε Εβραίους Ιδιότες Τραπεζίτες Διεφθαρμένους Μέλη και Πράκτορες της Μεγαλύτερης Ληστοσυμμορίας που γνώρισε αυτός ο Πλανήτης.
Δεν υπερβάλλω, δε σε προκαταβάλλω.
2 αριστεροί από τη ΔΗΜΑΡ , 6 Αριστεροί από το ΠΑΣΟΚ ,  23 Ακροδεξιοί από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και 3 Ναζιστές από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ τη διαδικασία Δημιουργίας Επιτροπής για τον Ελεγχο της «μεταβίβασης»  της ΑΤΕ Bank στη Πειραιώς Bank!
ΝΑΙ!  Καλά διάβασες, μπλοκάρουν τη κίνηση για να ελεγχεί πως και με ποια δύναμη χαρίστηκε η Δημόσια τράπεζα  ATE BANK (Αγροτική Τράπεζα)  στην Ιδιοτική Πειραιώς.
Σε αντίθεση με τους παραπάνω ψευτοαριστεροναζιστοέλληνες, 12 Βουλευτές του Σύριζα, 3 Βουλευτές από τους Ανεξάρτητοι Ελλήνες και 2 βουλευτές του ΚΚΕ έχουν υπογράψει για να γίνει ο έλεγχος της περιβόητης και σκανδαλώδης μεταβίβασης.
Με πιο απλά λόγια,
Τα χρυσα αυγά στηριζουν μαζι με το τριγωνο της καταστροφης τον Εβραίο , υποτιθέμενο Ιδιοκτήτη της Πειραιώς Σάλλα! (άλλος είναι ο αληθινός ιδιοκτήτης, αλλά δεν έχει σημασία). Σε αντίθεση με τους «Συριζαίους» που υπογράφουν για να ελεγχεί το ζήτημα!
Τώρα για να μάθεις τι συνεπάγεται απο αυτή τη μεταβίβαση, επέτρεψε μου να σου πω και να σκεφτείς και μόνος σου αν πρόκειται ή οχι για ξεπούλημα της Ελλάδας.
Λοιπόν, η Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος, έχει δανείσει σε Έλληνες πολίτες χρήμματα για να αγοράσουν κτήματα, μηχανήματα και οτι χρειάζεται κανείς για να οργώσει μία έκταση.  Τα κτήματα που αγόραζαν οι πολίτες, δεν ανήκαν σε κανέναν και έτσι, μπορούσαν και αγόραζαν μεγάλες εκτάσεις σε πολύ χαμηλές τιμές.. υπό κάποιους όρους βέβαια..
Για ενέχυρο, οι αγρότες ,  δεν έβαζαν σπίτια, ή τουλάχιστον στο 70% δεν έβαζε σπίτια, αλλά το ίδιο το αγορασθέν αγρόκτημα-έκταση κ.λ.π. Ετσι λοιπόν, μετά το πέρας των χρόνων, η Αγροτική (η οποία να τονίσω, είναι δημόσια περιουσία) , έγινε  η τράπεζα, με τα πιο ακριβά ενέχυρα. Δηλαδή, με ελληνική Γη!
Αυτή τη στιγμή λοιπόν, έρχεται στη πορτα της ΑΤΕ bank ο μεγαλοαπαταιώνας Σάλας, και τη ρωτάει
-»τι καλό έχετε; »
Η Αγροτική, απαντά:
-Έχουμε πολλά δάνεια με ενέχυρο Ελληνική Γη, αλλά έχουμε και Δάνεια σε MEGAλα κόμματα τα οποία θα τα πάρουμε του -αγίου ποτέ- ίσως και του -αγίου πούτσου- ανήμερα, (μη γελάτε, υπάρχει ο εορτασμός του αγίου πούτσου, ψάξτε google) .
Και απαντά ο κύριος Σάλας:
-Μάλιστα, θα πάρω το πρώτα για μένα και τα υπόλοιπα θα τα πάρει ο Ελληνικός Λαός!
Σημείωση:  εδώ όπως καταλαβαίνετε πρόκειται να κάνουμε με ιδυοφυια, τς τς τς! Θα πάρει δηλαδή ο εβραίος Ελληνική Γη και τα δάνεια που δανείστηκε το Πασόκ και η Νέα Δημοκτατορία θα τα φορτωθεί ο Λαουτζίκος!
Αγαπητέ Αναγνώστη, όπως καταλαβαίνεις, πολύ απλά, πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στα τελευταία 100 χρόνια της Ελλάδας το οποίο δε συγκρίνεται ούτε και με το Ξεπούλημα της Κύπρου που έγινε επι χούντας του Ναζιστή Παπαδόπουλου!
Εδώ μιλάμε για αμέτρητα ελληνικά γεωργικά στρέμματα τα οποία θα χαριστούν στη κυριολεξία σε ομάδα πρακτόρων του τραπεζικού συστήματος.
Μάθε και ποιοί είναι αυτοί που  Διοικούν τη Πειραιώς Bank:
Μιχάλης Γ. Σάλλας
Σταύρος Μ. Λεκκάκος
Αλέξανδρος Σ. Μάνος
Χριστόδουλος Γ. Αντωνιάδης
Ηλίας Δ. Μίλης
Σπυρίδων Α. Παπασπύρου
Ιάκωβος Γ. Γεωργάνας
Παναγιώτης Β. Ρουμελιώτης
Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης
Χαρίκλεια Α. Απαλαγάκη  
Ευτύχιος Θ. Βασιλάκης
Στυλιανός Δ. Γκολέμης
Θεόδωρος Π. Μυλωνάς
Βασίλειος Σ. Φουρλής
Jiri Smejc
Konstantin Yanakov
Δες εδώ τα πλήρη βιογραφικά τους
Εβραίοι Λοιπόν και Ρωσσοεβραίοι οι «ιδιοκτήτες» – διοικητές της Πειραιώς Bank. Όλοι έχουν εργαστεί σεμνά και ταπεινά (αλήθεια ο Χοντρός τι κάνει; Εμαθα κάνει διακοπούλες στη Μύκονο) στο διεθνές τραπεζικό σύστημα σε μεγάλες και άκρως σημαντικές θέσεις για την οικονομία διάφορων χωρών , με σπουδές σε εβραικά ιδρύματα και άλλα πολλά ενδιαφέροντα-απασχολήσεις που κάνουν οι Παγκόσμιοι συμμορίτες..
Αυτοί λοιπόν, με έναν ακατανόητο τρόπο , μοιράζονται πλεόν απο κοινού, την Ελληνική Γη , τη στιγμή δε, που ο Ελληνικός Λαός βομβαρδίζεται καθημερινά μέσω Blogs TV και άλλα, πως ο νούμερο ένα κίνδυνος είναι .. ποιοι; οι ξυπόλητοι μετανάστες!
Μηπως αυτό λέγεται .. αποπροσανατολισμός;
Κατακλέβουν τη Γη σου (με νόμιμο τρόπο πάντα) καθάρματα τραπεζίτες και οι υποστηρικτές τους είναι οι «άνθρωποι» που βγαίνουν στο Σύνταγμα για να κάνουν αγαθοέργιες .. τύπου «συσσίτεια». Ειναι οι άνθρωποι που ψήφισες για πρώτο κόμμα, είναι άνθρωπου που σε έχουν κλέψει , αλλά και θα συνεχίσουν να ξανακλέβουν!
Αυτή τη φορά, με τον πιο στιγνό – αδίστακτο αλλά και σιωπηλό τρόπο.
2 βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, 6 του Πασοκ, 23 της Νέας Δημοκρατίας και 3 Ναζιστές της Χρυσής Αυγής, μπλοκάρουν την επιτροπή Ελέγχου του Σκανδάλου! Γιατί το κάνουν άραγε; Και μάλιστα οι καινούριοι οι Χρυσαυγίτες «οι καθαροί» που υποτιθεται (πάντα) υπερασπίζονται τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού;
α! ποιοι χρωτάνε σε Πειραιώς και ΑΤΕ; (σίγουρα χρωστάνε κι άλλοι κι άλλα… το παρακάτω είναι ενδεικτικό)
Μάντεψε και ποιος ΜΑΛΑΚΑΣ θα τα πληρώσει αυτά!
Μήπως πάει κάπου το μυαλό σου; Μήπως κάποιοι δεν είναι Καθαροί και χρωστάνε στους Βαρόνους;
Ξέρεις κάτι; Η Χρυσή Αυγή είναι η χειρότερη κοινοβουλευτική Ομάδα και ο λόγος είναι , πως έχει φορέσει το πιο ΑΣΠΡΟ – ΞΕΣΠΡΑΣΠΡΟ μανδύα του «καλού σαμαρίτη» και απο πίσω σου, δρουν εις βάρος σου κάνοντας εγκλήματα. Αν αυτό δεν είναι έγκλημα, αν αυτό δεν ειναι ξεπούλημα, αν αυτό δεν είναι διαφθορά, τότε τι ΕΙΝΑΙ;
Αλλά τι να πεις τη στιγμή που μια εκ των υποψήφιων βουλευτών της Χρυσής Αυγής υπηρέτησε επίσης σεμνά και ταπεινά τις τράπεζες;
Τώρα κάτσε σκέψου, ποιος σε ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ, ποιος σε ΞΑΝΑΚΟΡΟΙΔΕΨΕ , ποιος είναι η πουτάνα της Υπόθεσης και ποιός είναι ο Μαλάκας της Υπόθεσης!
Αν αισθάνεσαι κερατωμένος, πράξε ανάλογα!
Ποτέ ξανά ψήφο σε ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ , ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΥΓΗ.
Ποτέ ξανά συναλλαγή σε ΑΤΜ ή σε καταστήματα Πειραιώς και ΑΤΕ.
ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ – ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΗ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΣΤΕΡΝΊΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΟΤΙΣΜΌ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ
και συνεχίζεται…

Σ. Πασχάλη: "Έκοψε" την ανάσα στην Σκιάθο! (Φωτογραφίες)

Η Σοφία Πασχάλη αποχαιρέτησε τη Σκιάθο ανεβάζοντας φωτογραφίες της στο twitter που... κόβουν την ανάσα! Η γυμνάστρια έδωσε έστειλε με αυτές τις πόζες της μήνυμα σε πολλές "τηλεπερσόνες" ότι θα πρέπει να... "ματώσουν" στη γυμναστική να θέλουν να γίνουν έτσι!


http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - Αποτελέσματα θερινών ελέγχων του Σ.Δ.Ο.Ε από 06/07-19/08/2012Ανακοίνωση Τύπου

Αποτελέσματα θερινών ελέγχων του Σ.Δ.Ο.Ε από 06/07 – 19/08/2012

Στο πλαίσιο των ελέγχων του Σ.Δ.Ο.Ε. για τη θερινή περίοδο, σε περιοχές με μεγάλη τουριστική κίνηση και αυξημένη οικονομική δραστηριότητα, για το χρονικό διάστημα από 06/07/2012 μέχρι 19/08/2012, πραγματοποιήθηκαν 4.067 έλεγχοι. Από τους ελέγχους αυτούς βρέθηκαν συνολικά 2.266 παραβάτες και διαπιστώθηκαν 31.237 παραβάσεις. Το μέσο ποσοστό παραβατικότητας διαμορφώθηκε στο 55,7%.
Το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του έτους 2011 πραγματοποιήθηκαν 2.846 έλεγχοι στους οποίους βρέθηκαν 1.508 παραβάτες και διαπιστώθηκαν 20.828 παραβάσεις. Το μέσο ποσοστό παραβατικότητας διαμορφώθηκε στο 53%.
Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα εκπονήθηκε από τη Διεύθυνση Σχεδιασμού & Συντονισμού Ελέγχων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Σ.Δ.Ο.Ε. και είχε σαν στόχο την ευρύτερη γεωγραφική κάλυψη της επικράτειας, ιδιαίτερα σε περιοχές με αυξημένη τουριστική κίνηση, καθώς επίσης και την αποφυγή επικαλύψεων από διαφορετικές Περιφερειακές Διευθύνσεις του Σ.Δ.Ο.Ε.
Αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζεται, ανά περιοχή, η πορεία των ελέγχων το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα:

ΘΕΡΙΝΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΠΟ 06/07/2012 ΕΩΣ 19/08/2012
ΣΥΝΟΛΟ ΕΛΕΓΧΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΒΑΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΜΥΚΟΝΟΣ 203 131 2.439 64,5%
ΘΗΡΑ 228 156 624 68,4%
ΠΑΡΟΣ -ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ 124 79 2.804 63,7%
ΝΑΞΟΣ 46 34 181 73,9%
ΑΙΓΙΝΑ 7 4 7 57,1%
ΚΕΑ 20 13 70 65,0%
ΣΥΡΟΣ 71 43 310 60,6%
ΠΑΞΟΙ 22 10 17 45,5%
ΖΑΚΥΝΘΟΣ 39 26 419 66,7%
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ 62 31 86 50,0%
ΙΘΑΚΗ 9 6 17 66,7%
ΚΕΡΚΥΡΑ 138 84 651 60,9%
ΛΕΥΚΑΔΑ 70 45 491 64,3%
ΡΟΔΟΣ 151 109 1.814 72,2%
ΚΩΣ 102 79 1.254 77,5%
ΛΕΣΒΟΣ-ΧΙΟΣ 53 32 64 60,4%
ΛΗΜΝΟΣ 12 6 10 50,0%
ΣΑΜΟΣ 34 23 59 67,6%
ΣΚΙΑΘΟΣ 153 60 115 39,2%
ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ 27 9 75 33,3%
ΧΑΝΙΑ 119 87 445 73,1%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ 27 21 52 77,8%
ΡΕΘΥΜΝΟ 25 21 58 84,0%
ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΣΗΤΕΙΑ 27 17 27 63,0%
ΕΥΒΟΙΑ -ΣΚΥΡΟΣ 209 150 13.081 71,8%
ΘΑΣΟΣ 116 59 117 50,9%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 220 84 477 38,2%
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 364 154 554 42,3%
ΠΙΕΡΙΑ 229 88 288 38,4%
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ 76 40 69 52,6%
ΚΑΣΤΟΡΙΑ- ΚΟΖΑΝΗ-ΦΛΩΡΙΝΑ 52 33 99 63,5%
ΜΑΓΝΗΣΙΑ 98 48 83 49,0%
ΛΑΡΙΣΑ 67 33 140 49,3%
ΤΡΙΚΑΛΑ- ΚΑΡΔΙΤΣΑ 51 24 274 47,1%
ΙΩΑΝΝΙΝΑ 30 13 40 43,3%
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ -ΑΡΤΑ- ΠΡΕΒΕΖΑ 143 69 965 48,3%
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ 39 15 37 38,5%
ΦΩΚΙΔΑ-ΒΟΙΩΤΙΑ -ΦΘΙΩΤΙΔΑ 47 25 64 53,2%
ΑΡΓΟΛΙΔΑ -ΑΡΚΑΔΙΑ-ΛΑΚΩΝΙΑ 184 107 642 58,2%
ΑΧΑΙΑ 43 14 484 32,6%
ΗΛΕΙΑ 49 19 207 38,8%
ΜΕΣΣΗΝΙΑ 86 52 970 60,5%
ΚΟΡΙΝΘΙΑ 80 54 398 67,5%
ΚΑΒΑΛΑ -ΞΑΝΘΗ 90 48 127 53,3%
Ν ΡΟΔΟΠΗΣ 20 9 29 45,0%
ΔΡΑΜΑ 5 2 3 40,0%
ΣΥΝΟΛΑ 4.067 2.266 31.237 55,7%

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ?


ΕΤΣΙ ΥΠΟΣΧΈΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ

ΣΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ !


ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΕ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΟ ΓΙΑΤΙ?

Αφιέρωμα στον δήμαρχο Σκοπέλου σχετικά με της προεκλογικές του υποσχέσεις του στον ΑΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ


ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !

σε τέτοια κατάσταση δεν ήταν ποτέ η Σκόπελος δείτε τώρα ένα δείγμα εγκατάλειψης από την δημοτική αρχή του παιδικού πάρκου στην Σκόπελο.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ γέμισαν οι παραλίες χελώνες καρέτα καρέτα !


πριν λίγο και άλλη χελώνα μπροστά από το Ασκληπιό Σκοπέλου την εντόπισε ο Τσουβαρακος ο Μιχάλης και την προστάτεψε μέχρι να έρθουν από το λιμεναρχείο

ΣΚΙΑΘΟΣ Χτύπησε πεζούς και τους εγκατέλειψε λόγω μέθης!

Χθες το βράδυ 24χρονος στις Κουκουναριές Σκιάθου
Προκάλεσε ατύχημα, με το Ι.Χ. του, παρασύροντας ζευγάρι παραθεριστών και τους εγκατέλειψε, γιατί ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ωστόσο, η αντίδραση της Αστυνομίας ήταν άμεση και συνελήφθη.
Σύμφωνα με μαρτυρίες από το νησί, το ατύχημα έγινε στις 9 χθες το βράδυ στις Κουκουναριές, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, παρέσυρε ζευγάρι πεζών που περπατούσε στο δρόμο. Αποτέλεσμα της παράσυρσης ήταν να τραυματιστεί η 62χρονη γυναίκα και ελαφρότερα ο σύζυγός της, που μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Λόγω σοβαρότητας της κατάστασης της γυναίκας, μεταφέρθηκε με το βραδινό δρομολόγιο του πλοίου στο Βόλο και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο.
Στο μεταξύ, ο οδηγός του Ι.Χ. εγκατέλειψε τους δύο τραυματίες και εξαφανίστηκε.
Η αντίδραση της Αστυνομίας ήταν άμεση και ο οδηγός, που διαπιστώθηκε ότι είναι ηλικίας 24 χρονών και μένει στην Αθήνα, εντοπίστηκε στις 11 τη νύχτα στην πόλη της Σκιάθου και σε αλκοτέστ που του έγινε, βρέθηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ, σε ποσοστό 0,62 τοις χιλίοις, στο αίμα του.
Ο δράστης συνελήφθη και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Κατακόρυφη αύξηση της ανεργίας τον Ιούλιο

Στοιχεία - σοκ δημοσίευσε ο ΟΑΕΔ για την ανεργία στην Ελλάδα, με τους εγγεγραμμένους άνεργους να αυξάνονται τον Ιούλιο κατά 1,59%.
Πιο συγκεκριμένα, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι ανέρχονται στα 794.924 άτομα, ενώ παράλληλα καταγράφεται αύξηση των μακροχρόνια ανέργων και μικρή μείωση των επιδομάτων ανεργίας. Οι 6 στους 10 ανέργους ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα από 30 έως 54 ετών, ενώ το 90% είναι Έλληνες υπήκοοι.
Από το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων, οι 337.705 (ποσοστό 42,48%) είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα ίσο ή και μεγαλύτερο των 12 μηνών, και 457.219 (ποσοστό 57,52%) είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 μηνών. Στην Περιφέρεια Αττικής αναλογεί το 37,48% των ανέργων που αναζητούν εργασία από το σύνολο της χώρας και στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας αναλογεί το 19,35%.

Το 41,43% ή 329.329 άτομα είναι άνδρες και το 58,57% ή 465.595 είναι γυναίκες. Το 63,41% των εγγεγραμμένων ανέργων, είναι 30 έως 54 ετών, το 26,98% είναι κάτω των 30 ετών ενώ στην ηλικιακή ομάδα άνω των 55 ετών αναλογεί το 9,61%.

Στο εκπαιδευτικό επίπεδο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αναλογεί το 46,66% των εγγεγραμμένων ανέργων, στο εκπαιδευτικό επίπεδο υποχρεωτικής εκπαίδευσης (έως 3η Γυμνασίου) αναλογεί το 34,23%, στο εκπαιδευτικό επίπεδο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης το 18,01% και στο εκπαιδευτικό επίπεδο χωρίς εκπαίδευση αναλογεί το 1,10%.

Στους Έλληνες υπηκόους αναλογεί το 92,52% των εγγεγραμμένων ανέργων, στους υπηκόους τρίτων χωρών το 5,90% και στους υπηκόους της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 1,58%.

Ο αριθμός των επιδοτούμενων ανέργων ανέρχεται σε 187.273 άτομα και εμφανίζεται μειωμένος κατά 405 άτομα, ποσοστό 0,22% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα Ιούνιο.

Η μεγαλύτερη μείωση εμφανίζεται στον αριθμό των επιδοτούμενων ανέργων των εποχικών τουριστικών επαγγελμάτων που μειώθηκε κατά 2.937 σε σχέση με τον Ιούνιο.

Αντίστοιχα, παρατηρήθηκε αύξηση των κοινών και λοιπών κατηγοριών επιδοτούμενων ανέργων από τον προηγούμενο μήνα κατά 2.532 άτομα.

Από το σύνολο των επιδοτούμενων ανέργων, το 84,68% είναι κοινοί επιδοτούμενοι, το 5,35% είναι επιδοτούμενοι σε οικοδόμο-τεχνικά επαγγέλματα, το 4,89% είναι εκπαιδευτικοί επιδοτούμενοι, το 2,45% είναι εποχικοί τουριστικών επαγγελμάτων επιδοτούμενοι, το 2,13% είναι εποχικοί λοιποί επιδοτούμενοι (αγροτικά) και το 0,50% είναι λοιποί επιδοτούμενοι.

Οι μακροχρόνια άνεργοι αυξήθηκαν κατά 1,29%, ή κατά 4.288 άτομα, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, με ποσοστιαία μεταβολή με τη μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση μεταξύ των Περιφερειών να έχει καταγραφεί στην Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων (3,29%) και αύξηση κατά 69.781 άτομα με ποσοστιαία μεταβολή 26,05% από τον Ιούλιο του 2011.

Το σύνολο των εγγεγραμμένων ατόμων που δήλωσαν ότι δεν αναζητούν εργασία για το μήνα Ιούλιο 2012 ανήλθε σε 127.146 άτομα, από τα οποία 35.413 είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα ίσο ή και μεγαλύτερο των 12 μηνών και 91.733 εγγεγραμμένα για χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 μηνών.

Οι αναγγελίες προσλήψεων ανήλθαν σε 90.791, μειωμένες κατά -9,12% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα (99.899) και αυξημένες κατά 11,03% σε σχέση με τον Ιούλιο του 2011 (81.773).

Οι απολύσεις (καταγγελίες συμβάσεων αορίστου χρόνου) έφθασαν τις 23.551 (μειωμένες κατά -7,81% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα και μειωμένες κατά -1,82% σε σχέση με τον Ιούλιο του 2011), οι λήξεις συμβάσεων ορισμένου χρόνου τις 29.918 (μειωμένες κατά -29,90% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα και μειωμένες κατά -5,12% σε σχέση με τον Ιούλιο του 2011) και οι οικειοθελείς αποχωρήσεις τις 23.191 (αυξημένες κατά 7,89% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα και μειωμένες κατά -9,09% σε σχέση με τον Ιούλιο του 2011).

 Το σύνολο των καταγγελιών συμβάσεων αορίστου χρόνου και των λήξεων συμβάσεων ορισμένου χρόνου ανέρχεται σε 53.469, το 55,95% του οποίου οφείλεται σε αποχωρήσεις από την αγορά εργασίας λόγω λήξεων συμβάσεων ορισμένου χρόνου. Το μέγεθος αυτό είναι μειωμένο κατά -21,63% από τον προηγούμενο μήνα Ιούνιο (68.223) και μειωμένο κατά -3,69% σε σχέση με τον Ιούλιο του 2011 (55.520).

Από τις παραπάνω ροές της μισθωτής απασχόλησης προκύπτει αύξηση της μισθωτής απασχόλησης κατά 14.131 θέσεις εργασίας, έναντι 10.180 τον Ιούνιο και 743 τον Ιούλιο του 2011.
Πηγή: moneypost.gr

Νεκρός 33χρονος από σφαίρες ενόπλων,


Νεκρός από τις σφαίρες δύο ενόπλων που επέβαιναν σε μηχανή, έπεσε τα ξημερώματα στη οδό Ερμού 7-9 στο Κερατσίνι, 33χρονος Ελληνας.

Η αστυνομία πιστεύει ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών συμμοριών της νύχτας.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ευτυχώς το καλοκαιράκι μεταφέρετε μια εβδομάδα ποιο πίσω και έτσι θα ...

 

 Έρχεται νέο κύμα καύσωνα από την Πέμπτη

Ενα ακόμα πενθήμερο με υψηλές θερμοκρασίες προβλέπει η ΕΜΥ με τον υδράργυρο να τραβά την ανηφόρα από την Πέμπτη, οπότε αναμένεται και εξασθενήση των βόρειων ανέμων, οι οποίοι τοπικά στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ. 

Στην Αττική η θερμοκρασία θα φτάσει τους 39 και 40 βαθμούς Κελσίου από την Πέμπτη μέχρι και τη Δευτέρα, ενώ στη Θεσσαλονίκη ο υδράργυρος για το αντίστοιχο πενθήμερο θα αγγίξει τους 39 βαθμούς Κελσίου.

Ωστόσο, σήμερα Τρίτη αίθριο καιρό θα έχουμε σε όλη τη χώρα, με  μικρή εξασθένιση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 22 έως 33 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 23 έως 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 24 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. Στα Δωδεκάνησα και στη νότια Κρήτη η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά στους 34 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις, αρχικά ασθενείς και μέτριοι μετά το μεσημέρι.

Καλό καιρό περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 ως 33 βαθμούς. Μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.

Καλό καιρό περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 ως 33 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Μεγάλη επιτυχία για την Σκόπελο και για το κατάστημα πράγματα από το International Artist Magazine!!!ψηφίστηκε σαν η καλύτερη βιτρίνα για το καλοκαίρι του 2012 στην Ευρώπη εμείς λέμε συγχαρητήρια στην sarinta  για αυτήν την ανάδειξη του καταστήματος και της Σκοπέλου

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥαν έχετε λίγο  κοινωνική ευαισθησία δεν πρέπει να πλήρωση εφέτος ο Ηλίας ούτε ένα ευρώ διότι δεν είχε καθόλου δουλεία λόγω κρίσης και δεύτερον από τους συνεχείς άνεμους δεν πατάει ψυχή στο γλυφονερη .τέλος να πούμε ότι είναι ι ποιο καθαρή παραλία στην Σκόπελο . Χάρη στον Ηλία που όλοι μέρα την καθαρίζει και μπράβο του
εμείς περιμένουμε την απόφαση σας πάντως.

Οργή και αγανάκτηση στην Σκόπελο από της καθημερινές διακοπές του ρεύματος

στην ποιο τουριστική περιοχή της Σκοπέλου κάθε βράδυ και για 2 Ώρες περίπου γίνετε διακοπή του ρεύματος με αποτέλεσμα μεγάλα ξενοδοχεία και επιχειρήσεις στην ποιο καλύτεροι ώρα της ημέρας που περιμένουν να δουλέψουν να μην μπορούν και έτσι να μεγαλώνει το κλήμα αβεβαιότητας και να εντείνετε η κρίση γιατί όμως  κάθε βράδυ στην Σκόπελο?
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΌΣΗ ΜΙΑ ΑΠΆΝΤΗΣΗ?

Καλήμερα από την Σκόπελο σε όλων τον κόσμο και στους φίλους μας που μας διαβάζουν!


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου