Κυριακή, 5 Αυγούστου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ MΑΡΙΑ ΚΑΝΤΑΡΑΚΙΑ: ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Στις 28-7-2012 δέχθηκα αήθη επίθεση από «ανώνυμους - επώνυμους» αναγνώστες σε «ανώνυμο - επώνυμο » blog, σχετικά με υποτιθέμενη παρέμβαση και καταγγελία μου προς την υγειονομική υπηρεσία του νομού μας. Βάσει αυτής, υποτίθεται ότι κατήγγειλα τις επιχειρήσεις του νησιού μας, για παράνομη χρήση μουσικής στους επαγγελματικούς χώρους. Οι «κύριοι» αυτοί που κάνουν τις καταγγελίες κατά των κατοίκων της Σκιάθου μέσω του blog τους, είναι οι ίδιοι που αντιπαλεύομαι με σθένος και για άλλες ανήθικες πράξεις, αλλά και για την εν γένει ανήθικη στάση ζωής τους κατά της κοινωνίας του νησιού μας. Είναι αυτοί που προσπαθούν με κάθε τρόπο να μετατρέψουν το νησί μας σε μια κοινωνία χωρίς ηθικούς φραγμούς, χωρίς όρια αξιών και στοχεύουν με τις πράξεις τους και τις ανώνυμες καταγγελίες τους να προστατεύσουν μόνο τα δικά τους συμφέροντα.
Μήπως αυτά τα συμφέροντα τους οδήγησαν να προβούν σε μια τέτοια κατηγορία, προκειμένου να κρύψουν κάποια δική τους παρανομία ή καταγγελία και φοβούμενοι την αποκάλυψη της έσπευσαν να πετάξουν τη λάσπη τους;
Το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσω να αντιστέκομαι με μεγαλύτερο σθένος και βεβαίως σύμμαχος αυτή τη φορά δεν θα είναι μόνο ο πολιτικός μου λόγος αλλά και η Ελληνική δικαιοσύνη στην οποία και θα προσφύγω. Ζήτησα και έλαβα από την Υγειονομική Υπηρεσία έγγραφη βεβαίωση (Αριθ. Πρωτ: 5323/31-7-2012), ότι ουδέποτε κατήγγειλα ή επικοινώνησα μαζί τους και μαζί με αντίγραφο της ανάρτησης που αναφέρεται στο πρόσωπο μου θα τα καταθέσω στον αρμόδιο εισαγγελέα. Καλώ επίσης κάθε συνειδητοποιημένο και ηθικό πολίτη να συστρατευτεί μαζί μου στην προσπάθεια να επαναφέρουμε την κοινωνική ισορροπία και όχι να ολισθαίνουμε στον σκοτεινό δρόμο που μας υποδεικνύουν οι ανώνυμοι-επώνυμοι και οδηγεί στην απαξίωση της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του νησιού μας.

Μαρία Κανταράκια-Ροδανάκη
Δημοτική σύμβουλος
Δήμου Σκιάθου

ΜΙΚΡΗ ΣΕΙΣΜΙΚΉ ΔΟΝΉΣΕΙ 2,3 ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΣΗΜΕΊΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ 4,2 ΡΙΧΤΕΡ


 Origin Time
Sunday, 05 August 2012, 09:01:38 UTC
 Magnitude
M 2.3
 Latitude
39.36°N
 Longitude
23.66°E
 Depth
10 km
 Region
Aegean Sea
 Distances
26 km NE of Skiathos
62 km E of Volos
153 km N of Athina
 # of Arrivals 47
 Location Type Automatic

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΠΟΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ?

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ένα πουλάκι μας ενημέρωσε ότι έπεσε γυναικείο ξύλο στην Σκόπελο περιμένουμε περισσότερα όποιος γνωρίζει ...

Επιστρέφει ο καύσωναςΜία από τις πιο «θερμές» εβδομάδες του φετινού καλοκαιριού θα είναι αυτή που ξεκινά αύριο, καθώς μέχρι και την Πέμπτη θα σημειωθούν υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα.

Ο υδράργυρος θα χτυπήσει «κόκκινο», καθώς ο καύσωνας επιστρέφει από Δευτέρα, με υψηλές θερμοκρασίες που μέσα στην εβδομάδα θα αγγίξουν και τους 42 βαθμούς Κελσίου.

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν με ένταση 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Τους 41 και πιθανώς τοπικά και τους 42 βαθμούς Κελσίου θα φτάσει ο υδράργυρος την Τρίτη και την Τετάρτη, ημέρες που κορυφώνεται ο καύσωνας. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν με ένταση 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Σε υψηλά επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία και την Πέμπτη, ενώ μόνο στα βόρεια της χώρας θα σημειωθεί μικρή πτώση. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία αναμένεται να επανέλθει σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Οι πιο «θερμές» περίοδοι τα τελευταία χρόνια

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, την περίοδο 3-12/07/2000 επικράτησαν στην Ελλάδα υψηλές θερμοκρασίες. Οι μέγιστες θερμοκρασίες που καταγράφηκαν ήταν στην Λάρισα 45.4°C, στην Ν. Φιλαδέλφεια 44.4°C και στο Άργος 44°C.

Η θερμή εισβολή είχε διάρκεια 10 ημερών και δημιούργησε αρκετά προβλήματα στον πληθυσμό. Αναφέρθηκαν μάλιστα και δύο θάνατοι από βαριά θερμοπληξία στα Ιωάννινα στις 4/7/2003, ενώ στα νοσοκομεία της χώρας μεταφέρθηκαν πολλά άτομα με συμπτώματα ελαφριάς θερμοπληξίας ή αδιαθεσίας.

Προβλήματα δημιουργήθηκαν και στο δίκτυο της ΔΕΗ λόγω υπερφόρτωσης του δικτύου από την χρήση των κλιματιστικών μηχανημάτων. Οι θερμές και ξηρές αέριες μάζες σε συνδυασμό με τον άνεμο δημιούργησαν ευνοϊκές συνθήκες για την εκδήλωση πυρκαγιών, με χαρακτηριστική την φωτιά της Σάμου στις 06/07/2000.

Σημειώνεται ότι από την ίδια θερμή εισβολή επηρεάστηκε μεγάλο μέρος της Ιταλίας, των Βαλκανίων, της Τουρκίας και της Κύπρου, όπου σημειώθηκαν θάνατοι από θερμοπληξία και εκτεταμένες πυρκαγιές.

ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟΡΜΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ !

κάνοντας μια βόλτα στην παράλια του Πάνορμου στην Σκόπελο μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε στο κατάστημα ΑΣΤΕΡΙΑΣ  του Κώστα προβιά δεν πληρών κανείς ακόμη και αν δεν πάρει τίποτα από το κατάστημα
αυτά πρέπει να τα λέμε για να τα γνωρίζει ο κόσμος μπράβο στον κύριο προβιά Κώστα και στο κατάστημα ΑΣΤΕΡΙΑΣ

Το πρώτο στην Ελλάδα υποβρύχιο μουσείο-πάρκο στην Αλόννησο

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ

* Κατάδυση στη θαλάσσια ιστορία * Σε λειτουργία από το 2015 η δημιουργία και 1,5 εκ. δεσμευμένο για την υλοποίηση * Κώστας Αγοραστός: «Έργο σημαία για τη Θεσσαλία και τη χώρα»

 Της Μαρίνας
Αποστολοπούλου
Τα μυστικά του υδάτινου υποβρύχιου κόσμου, πρόκειται να αποκαλυφθούν σύντομα, στα ματιά των... θαρραλέων που αγαπούν τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και τις ξεχωριστές εμπειρίες. Ναυάγια, κρυμμένα στη θάλασσα παραδομένα στην αλμύρα και τον χρόνο, σπάνια ευρήματα που οι αντανακλάσεις του νερού τους δίνουν διαφορετική διάσταση και αφηγούνται «ιστορία» και ο φυσικός θαλάσσιος πλούτος μία χώρας που η θάλασσα της είναι μεγαλύτερη από την ξηρά της, θα γίνουν για πρώτη φορά προσιτά, μέσα από μία οργανωμένη παρέμβαση υποβρύχιου τουρισμού σε 14 σημεία της περιοχής της Αλόννησου. Μία παρέμβαση, η οποία, στο σύνολό της, αφορά στη δημιουργία υποβρυχίου μουσείου και καταδυτικού πάρκου στις Βόρειες Σποράδες και τον Δυτικό Παγασητικό. Αφορά δε έναν θαλάσσιο χώρο 2.500 τ.χλμ. ο οποίος το 1996 με υπουργική απόφαση, χαρακτηρίστηκε ως «ενάλιος αρχαιολογικός χώρος».
«Έργο «σημαία» για την περιοχή, τη Θεσσαλία και την Ελλάδα», έχει χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο, ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός. Αποτελεί δε, ένα από τα 181 συμφωνημένα «έργα προτεραιότητας» μεταξύ της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Πρόκειται για ένα μεγαλεπήβολο και πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα σχέδιο, το οποίο έχει ήδη αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η οποία έχει εντάξει το έργο στο ΕΣΠΑ και έχει ήδη δεσμεύσει 1,5 εκ. ευρώ για τον σκοπό αυτό. Ενώ σύμφωνα αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία από το 2015.
Μόλις προχθές ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μαζί με στελέχη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής και τοπικούς παράγοντας, παρουσίασε το μεγαλεπήβολο αυτό σχέδιο, το οποίο θα συμβάλλει στην ενδυνάμωση της τουριστικής ανάπτυξης και της οικονομίας της περιοχής, στην Αλόννησο, ενώ η «Ε», παρουσιάζει αναλυτικά σήμερα το περιεχόμενό του.
Μάλιστα το επιχειρησιακό σχέδιο, μετά την ολοκλήρωση του σχετικού διαγωνισμού, έχει ήδη ανατεθεί μετά από διαγωνισμό σε ανάδοχο εταιρία και έχει ξεκινήσει η υλοποίησή του.
Για πρώτη φορά
Είναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα δρομολογείται η δημιουργία επισκέψιμων ενάλιων αρχαιολογικών χώρων οι οποίοι θα λειτουργήσουν μέσα σε ένα εν δυνάμει επεκτάσιμο δίκτυο, σε συνδυασμό με την ύπαρξη του Ερευνητικού Κέντρου Ναυτικής Αρχαιολογίας και των κατάλληλα εξοπλισμένων και εξειδικευμένων Καταδυτικών Κέντρων, από τα οποία θα επιχειρούν σκάφη και θα μεταφέρουν επισκέπτες - αυτοδύτες στον χώρο των ναυαγίων.
Σε 14 σημεία
Η δράση θα αναπτυχτεί σε 14 σημεία, μετά από απόφαση που είχε λάβει το υπουργείο Πολιτισμού επί Γερουλάνου στην περιοχή της Αλοννήσου και στις ακτογραμμές των νησιών Αλοννήσου, Περιστέρας, Μικρού και Μεγάλου Αδελφιού. Υπενθυμίζεται δε ότι με υπουργική απόφαση του 1996 χαρακτηρίστηκε ως ενάλιος αρχαιολογικός χώρος όλη έκταση που καταλαμβάνει το θαλάσσιο πάρκο, 2.500 τ.χλμ. περίπου.
Αναλυτικά, οι 14 περιοχές στις οποίες κατόπιν υποθαλάσσιας έρευνας δεν εντοπίστηκαν ενάλιες αρχαιότητες είναι οι εξής:
- Ακτογραμμή βόρεια της Στενής Βάλλας της Νήσου Αλοννήσου, από το ακρωτήριο Απύθμενος έως τον χώρο που βρίσκεται αμέσως βόρεια από την παραλία του Αγ. Δημητρίου της Νήσου Αλοννήσου.
- Περιοχή Γλύφα, βόρεια της Στενής Βάλλας στη Νήσο Αλόννησο.
- Ακτογραμμή νότια από τη Στενή Βάλλα, από Άγ. Πέτρο έως Σπιθάρι στη Νήσο Αλόννησο.
- Όρμος Σπαρτίνα της Νήσου Αλοννήσου.
- Όρμος Μηλιάς – Σπαρτίνας και η Ξέρα ανοιχτά του όρμου Μηλιάς – Σπαρτίνας στη Νήσο Αλόννησο.
- Όρμοι Ρουσούμ Γυαλός και Βότση της Νήσου Αλοννήσου.
- Όρμοι μικρού Μουρτιά της Νήσου Αλοννήσου.
- Ξέρα ανοιχτά του Όρμου Μικρού Μουρτιά στη Νήσο Αλόννησο.
- Όρμος Καλής Βολής στη Νήσο Αλόννησο.
- Όρμος Μαύρου Κάβου στη Νήσο Περιστέρα.
- Όρμος Κλήμα της Νήσου Περιστέρας.
- Νότια πλευρά του όρμου Βασιλικού, στην περιοχή που εκτίνεται μεταξύ των τοπωνυμιών Ξύλο και Βουρλιά στη Νήσο Περιστέρα.
- Ακτογραμμή ανατολικά της Νήσου του Μεγάλου Αδελφιού.
- Θαλάσσιος δίαυλος των νήσων Μικρό και Μεγάλο Αδέλφι.
Το επιχειρησιακό σχέδιο
Όσον αφορά δε στο Επιχειρησιακό Σχέδιο περιλαμβάνει τις παρακάτω ενότητες:
1. Εξέταση νομικού πλαισίου για την υλοποίηση του έργου
2. Χωροθέτηση της θαλάσσιας περιοχής των καταδυτικών πάρκων και των υποβρύχιων μουσείων και Χωροθέτηση Κέντρων επισκεπτών Καταδυτικού τουρισμού.
3. Καθορισμός βασικών χαρακτηριστικών έργου.
4. Εκπόνηση προμελέτης σκοπιμότητας και βιωσιμότητας του έργου (prefeasibility study).
5. Σχεδιασμός για την ίδρυση, λειτουργία, διοίκηση και βιωσιμότητα του φορέα ιδιωτικού, δημοσίου ή μεικτού ο οποίος θα αναλάβει την λειτουργία του έργου.
6. Προσδιορισμός απαιτούμενων μελετών για την ωρίμανση του έργου και κοστολόγηση μελετών και προκοστολόγηση έργων.

Ο περιφερειάρχης
Όπως έχει επισημάνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο και δύσκολο σχέδιο η υλοποίηση του οποίου ανοίγει δρόμους για τη δημιουργία υποβρύχιων μουσείων και σε άλλες περιοχές της χώρας μας.
Η ανάδειξη και προβολή των ενάλιων πολιτιστικών θησαυρών των περιοχών αυτών σε παγκόσμιο επίπεδο, αποτελεί στοίχημα για όλους που εμπλέκονται με το σχέδιο αυτό.
Τα καταδυτικά πάρκα και τα υποβρύχια μουσεία, είναι μια μοναδική ευκαιρία να αξιοποιηθεί και τουριστικά ο πλούτος των Ελληνικών θαλασσών αλλά και να προβληθεί στον διεθνή χώρο η χώρα μας, σχολιάζει ο περιφερειάρχης καθώς αποτελούν εθνικό πλούτο και κλειδί ανάπτυξης.

Το ιστορικό
Το έργο, αποτελεί μέρος του βραβευμένου σε προηγούμενο χρόνο από το Υπουργείο Ανάπτυξης για την Περιφέρεια Θεσσαλίας «Πρότυπου Καινοτόμου Σχεδίου Ανάπτυξης» με τίτλο «Άνω Μαγνήτων Νήσοι». Το σχέδιο είχε εκπονηθεί με τη συμμετοχή πάνω από 30 εταίρων (του συνόλου των τοπικών φορέων των νήσων, της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Θαλασσίου Πάρκου Αλοννήσου-Βορείων Σποράδων, των πολιτιστικών και επαγγελματικών φορέων των ενδιαφερομένων τάξεων και των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) από την εταιρία ΑΤΛΑΝΤΙΣ).
Η Περιφέρεια μετά την επιλογή του συγκεκριμένου σχεδίου προχώρησε σε συνεργασία με τους Δήμους Αλοννήσου, Σκοπέλου και Αλμυρού, στην χρηματοδότηση του «Επιχειρησιακού Σχεδίου για την Κατασκευή Υποβρύχιων Μουσείων και Καταδυτικών Πάρκων στις Νήσους Σποράδες και στον Δυτικό Παγασητικό. Χρηματοδοτήθηκε από πόρους της Τεχνικής Βοήθειας του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας το Σχέδιο αυτό και δεσμεύτηκαν πόροι 1,5 εκ. ευρώ για τα έργα που θα απαιτηθούν για τη λειτουργία του.
Παράλληλα υπάρχει συνεργασία και με τον Δήμο Σκιάθου για μελέτη αντίστοιχου Σχεδίου και για τη Σκιάθο. Ενώ στενή είναι η συνεργασία της Περιφέρειας και με τα Υπουργεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, ώστε να τακτοποιηθούν ζητήματα νομοθετικά που εκκρεμούν και να προσδιοριστεί πλήρως το έργο που θα αναπτυχθεί.
Η υλοποίηση του Επιχειρησιακού Σχεδίου γίνεται υπό την παρακολούθηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Υπουργείου Πολιτισμού και του Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, σε στενή συνεργασία με τους Δήμους των περιοχών αναφοράς του και τοπικούς και κεντρικούς εμπλεκόμενους φορείς.

Μεγάλα «ψάρια» στην απόχη του ΣΔΟΕ

Τρεις δισκέτες με λογαριασμούς, ονόματα και διευθύνσεις

Ελεύθεροι επαγγελματίες, επιχειρηματίες, αγρότες, στελέχη της δημόσιας διοίκησης και αξιωματούχοι έχουν φυγαδεύσει από 100.000 έως και πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ, ποσά που δεν δικαιολογούνται από τις φορολογικές τους δηλώσεις.

Τρεις δισκέτες-φωτιά με χιλιάδες ονόματα και διευθύνσεις πολιτών που έστειλαν, όπως γράφει η εφημερίδα «Έθνος», την τριετία 2009-2011 εμβάσματα πάω από 100.000 ευρώ ο καθένας και μέχρι 100.000.000 ευρώ, και τα οποία δεν δικαιολογούνται από τη φορολογική τους δήλωση, έχει στα χέρια του το υπουργείο Οικονομικών.

Η επιχείρηση εντοπισμού του «μαύρου χρήματος» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και το ΣΔΟΕ ήδη έχει καταρτίσει την πρώτη λίστα με 500 φορολογούμενους που φυγάδευσαν στο εξωτερικό ποσά άνω των 2.000.000 ευρώ ο καθένας. Είναι χαρακτηριστικό ότι φορολογούμενος με χαμηλό εισόδημα φυγάδευσε μέσα σε μία μέρα στο εξωτερικό 150.000.000 ευρώ και άλλος έστειλε έμβασμα ύψους 70.000.000 ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, στη λίστα περιλαμβάνονται ονόματα ελεύθερων επαγγελματιών, επιχειρηματιών, αγροτών αλλά και στελεχών της δημόσιας διοίκησης.

Σε πρώτη φάση ο το ΣΔΟΕ θα «ξεσκονίσει» τους λογαριασμούς 200 φορολογούμενων, οι οποίοι θα ερευνηθούν εξονυχιστικά και αναδρομικά από το 2000.

Υπάρχουν περιπτώσεις που «δεν μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους», έλεγε στην εφημερίδα πηγή, αναφέροντας για παράδειγμα φορολογούμενο ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια εμφανίζεται ως άνεργος στη εφορία και διατηρούσε τραπεζικό λογαριασμό 500.000 ευρώ. Άλλο κραυγαλέο κρούσμα με συνταξιούχο που λάμβανε την κατώτατη σύνταξη του ΙΚΑ, σύμφωνα με τη φορολογική του δήλωση, αλλά πέρσι έστειλε έμβασμα 150.000 ευρώ σε τράπεζα της Αυστραλίας.

Ακυβέρνητο ταχύπλοο

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Λιμενική Αρχή Τήνου ενημερώθηκε ότι το Τ/Χ «ΕΡΜΗΣ ΙΙ» βρισκόταν ακυβέρνητο με μοναδικό επιβαίνοντα τον κυβερνήτη του στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Φωκά και σε απόσταση 500 μ. από την ακτή.

Στην περιοχή έσπευσε πλωτό περιπολικό του λιμενικού, το οποίο οδήγησε με ασφάλεια το λιμάνι της Τήνου το ταχύπλοο, ενώ ο μοναδικός επιβαίνων είναι καλά στην υγεία του.

ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ

ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΜΙΧΑΗΛ

Πετούσαν αστακούς, έκαναν μπουγέλα με βότκα...και "έχωναν" 4000 ευρώ για ένα καλό τραπέζι στη Μύκονο!

Από το "Παπατζήδες"

Αυτή είναι η Ελλάδα. Εκεί που σταματά η λογική αρχίζει το Ελληνικό Κράτος
Αφήνοντας να αλωνίζουν, αεριτζήδες, παρακρατικοί, εκβιαστές, φοροφυγάδες, φιγουρατζήδες  νεοπλουτομπουρζουάδες, και λαμόγια πολιτικοί. Σε μια Ελλάδα που πεινάνε χιλιάδες...
Σε μια Ελλάδα που φορολογούν το μεροκάματο των 30 ευρώ και απειλούν να κλείσουν στη φυλακή αυτούς που δεν έχουν να πληρώσουν ...στο ανεξάρτητο κράτος της Μυκόνου κα οχι μόνο  οργιάζει η...
επιδειξιομανία, η σπατάλη από αυτούς που ξέρουν και έχουν τις άκρες να τα κονομάνε, να μην πληρώνουν φόρους, να μην πληρώνουν τους εργαζόμενους! Γιατί μην μας πείτε οτι αυτά είναι χρήματα νόμιμα...! Ποιος πετά έτσι "παράνομα" νόμιμο χρήμα. "Μαύρα" τα παίρνουν "μαύρα", τα σκορπάνε !  Δείτε απλά το εξώφυλλο από το People  στο ΠΘ

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ναι ρε δεν γουστάρω την τουρκική σημαία στο δημαρχείο μας


ΣΚΟΠΕΛΟΣ ναι ρε δεν γουστάρω την τουρκική σημαία στο δημαρχείο μας
ας την βάζατε στα δικά σας σπίτια ας την βάζατε στον σύλλογο σας όχι στο δημόσιο κτήριο τέλος ....

Ο Πακιστανός «δράκος» και η ελληνική θολοκουλτούρα (ανοίξτε τα γκαβά σας μερικοί στην Σκόπελο)


Η συγκλονιστική υπόθεση της βάρβαρης κακοποίησης της 15χρονης στην Πάρο πριν από μερικές ημέρες από άγνωστο άτομο είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο αφού το θύμα είχε βρεθεί χτυπημένο τσακισμένο και σεξουαλικά κακοποιημένο σε τέτοιο βαθμό που οι ίδιοι οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν στην βαρβαρότητα και την εκδικητική μανία των χτυπημάτων του άγνωστου δράστη. 
Όταν η Αστυνομία του νησιού κατέληξε μετά από έρευνα DNA σε μερικούς υπόπτους μεταξύ των οποίων ήταν και ένας Πακιστανός κάποιοι γέλασαν ειρωνεύτηκα λέγοντας ότι κάποιος «κακόμοιρος» αλλοδαπός θα την πληρώσει.
Όταν οι επιστημονικές και καθόλα αδιαμφισβήτητες έρευνες της Αστυνομίας έδειξαν ότι ο βασικός ύποπτος ήταν ένας 21χρονος Πακιστανός κάποιοι «προοδευτικοί» συμπατριώτες μας έγραφαν σε μπλόγκς ότι, «ορίστε που οι υποψίες τους επαληθεύονται, η Αστυνομία  πάει να φορτώσει στον αλλοδαπό την υπόθεση».
Οι άνθρωποι αυτοί που ξεχνάνε ότι στην θέση της κοπελίτσας θα μπορούσε να είναι η αδελφή τους, η γυναίκα τους, η αρραβωνιαστικιά τους ακόμα και η ίδια η μητέρα τους,  άρχισαν να εξαπολύουν τα βέλη τους κατά της Αστυνομίας και κάθε Έλληνα που πίστευε ότι ο θύτης είναι ο αλλοδαπός.
«Γενιές πεντακόσιες» πέρασαν οι υποστηρικτές των «προοδευτικών» ιδεών τον κάθε αστυνομικό, τον κάθε Έλληνα που ισχυριζόταν ότι το έγκλημα, όπως τελικά αποδείχτηκε, το είχε διαπράξει ο «κακόμοιρος» αλλοδαπός.
Η χολή και το μίσος που εξέπεμπαν τα λόγια την ομάδας των «λαθρολάγνων» με τις μοντέρνες προοδευτικές ανθελληνικές ήταν κάτι το αδιανόητο. Ούτε οι χειρότεροι εχθροί των Ελλήνων δεν θα μιλούσαν έτσι για  όλους αυτούς τους οικογενειάρχες Έλληνες που φοβούνται για το μέλλον των παιδιών τους. 
Και ξαφνικά το σύμπαν για όλους τους θολοκουλτουριάριδες, οπαδούς της πολυπολιτισμικότητας, του ανθελληνισμού και του μίσους για οτιδήποτε έχει να κάνει με την Ελλάδα, κατέρρευσε με την ομολογία του ανθρωπόμορφου κτήνους, του λαθροεισβολέα από την Ασία.
Το ανθρωπόμορφο αυτό τέρας, διότι πως αλλιώς μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιον που στην προσπάθεια του να κλέψει ένα κινητό από μία ανυπεράσπιστη κοπέλα της τσάκισε το σώμα στα βράχια και την κακοποίησε σεξουαλικά ομολόγησε ότι την χτύπαγε στα βράχια με τέτοιο μίσος γιατί πολύ απλά η κοπέλα αντιστάθηκε.
Διερωτάται κανείς μετά από αυτό. Εφόσον οι λαθρολάγνοι και οι διάφοροι "προοδευτικοί" πολιτικοί φορείς, ΜΚΟ και οργανώσεις υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μας βομβαρδίζουν όλα αυτά τα χρόνια με αιτήματα όπως ότι πρέπει να σεβόμαστε τα ήθη και τα έθιμα των λαθροεισβολέων μήπως θα έπρεπε στην περίπτωση αυτή να εφαρμόσουμε ως πολιτεία σε αυτό το κτήνος την ποινή που προβλέπει η θρησκεία του.
Μήπως τελικά η ανοχή της κοινωνίας μας αποτελεί το καλύτερο περιβάλλον για την πραγματοποίηση των πιο απεχθέστατων εγκλημάτων από Ασιάτες, Αφρικανούς και κάθε λογής παράνομο εισβολέα αφού όλοι πια ξέρουν ότι στην Ελλάδα η ζωή του Έλληνα δεν έχει αξία όπως απέδειξε η περίπτωση του Μανώλη Καντάρη που τον έσφαξαν για μία κάμερα καθώς και των υπολοίπων 31 Ελλήνων πολιτών που δολοφονήθηκαν από αλλοδαπούς τους πρώτους 6 μήνες του 2012. 
Μήπως τελικά είμαστε καταδικασμένοι να μας σφάζουν να μας κλέβουν να μας ληστεύουν τα μαγαζιά τα σπίτια μας να μας βιάζουν τις γυναίκες μας τις κόρες μας να μας ξυλοκοπούν και να μας ξεφτιλίζουν οι κάθε λογής αλλοδαποί εγκληματίες διότι έτσι προστάζει η πολυπολιτισμική Ευρώπη καθώς και η προοδευτική πολιτική καλλιτεχνική και ακαδημαϊκή ελίτ της χώρας.
Μήπως θα πρέπει να αρχίσουμε να παραδίνουμε τις περιουσίες μας στον κάθε λογής αλλοδαπό εγκληματία και να θυσιάζουμε τα παιδιά μας στον σύγχρονο Μινωταυρο της Νέας Τάξης πραγμάτων. 
Μήπως πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από όλους αυτούς τους «ταλαιπωρημένους» αλλοδαπούς διότι δεν μπορούμε να «ικανοποιήσουμε» τα όνειρα και τις ορέξεις τους.
Μήπως τελικά όλοι μας είμαστε υποψήφια θύματα και θα ήταν καλύτερα να υποστούμε την μοίρα μας επιτρέποντας τον κάθε λαθροεισβολέα να λεηλατεί την περιουσία μας την αξιοπρέπεια μας και την ίδια μας την ύπαρξη.
Πόσοι ακόμα Έλληνες πολίτες θα πρέπει να δολοφονηθούν να βιαστούν να υποστούν ξυλοδαρμό από παράνομους εισβολείς από την Ασία την Αφρική και κάθε γωνιά του κόσμου για να αντιληφτούμε την γενοκτονία που εφαρμόζεται συστηματικά εδώ και δύο δεκαετίες στον λαό μας.
Ως πότε θα μας σφάζουν, θα μας ληστεύουν, θα βιάζουν τις γυναίκες μας και η διανόηση της χώρας μαζί με τα ΜΜΕ και τους πολιτικούς θα μας κατηγορεί ως ρατσιστές επειδή θέλουμε να ζήσουμε με ασφάλεια.
Αλήθεια πόσοι θα διαμαρτυρηθούν για τις δολοφονίες 31 Έλληνων από αλλοδαπούς και την βάρβαρη κακοποίηση της κοπέλας αυτής.
Πόσοι θα βγούν στους δρόμους όπως έπραξαν για τον άτυχο Γρηγορόπουλο. Κανένας γιατί αμέσως η "προοδευτική" ελίτ της χώρας θα τους βάλει την ρετσινιά του ρατσιστή.
Δεν ξέρω οι περισσότεροι τι πιστεύουν αλλά το περιστατικό της 15χρονης απέδειξε ότι οι Έλληνες πολίτες έχουν μετατραπεί σε «θηράματα» και κάποιοι μας αποδεκατίζουν κάθε μέρα….
Όσον αφορά τους λαθρολάγνους συμπολίτες μας με τις «προοδευτικές» ιδέες για όσους επιθυμούν ακόμα την εισροή περισσότερων ασιατών αφρικανών φίλων μας παρακαλούνται όπως προτρέψουν τις κόρες τους να κάνουν παρέα αφόβως μαζί τους.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Αρχισαν τον πόλεμο στο skopelosnews μας είχαν απαγόρευση να κάνουμε ανάρτηση για 20 ώρες από το google με ποιανού εντολή άραγε ?


Κάναμε ανάρτηση ένα πολύ σοβαρό θέμα με την ανάρτηση της τουρκικής σημαίας στην δημαρχείο της Σκοπέλου και μετά από λίγο το Google δεν μας επέτρεπε να κάνουμε ανάρτηση είμαστε λοιπόν στόχος? από που έπεσε το σύνθημα…  λοιπόν δεν θα κλείσουμε τα μάτια σε καμία είδους ανθελληνική ενεργεία στην Σκόπελο δεν θα φοβηθούμε κανέναν και όπως μας έγραψε ένας φίλος αναγνώστης ας είμαστε και εμείς ο σολομός της Κύπρου
Θα σας ενημερώσουμε σε λίγο για της απειλές που δεχόμαστε από χτες  το βράδυ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου