Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012

Ανοικτή επιστολή στο Χ. Ράιχενμπαχ.

Προς Α.Ε. Κύριο Χ. Ράιχενμπαχ
Ελέω Μνημονίων & Δοσιλόγων Υπερ-Πρωθυπουργό Ελλάδος Αθήνα.

Εξοχώτατε Κύριε Πρόεδρε,
Άκουσα από τα ΜΜΕ ότι σκοπόν έχετε να φέρετε στην Ελλάδα τα επίπεδα μισθών-συντάξεων, εκείνα των Βαλτικών χωρών (Εσθονίας), και Βαλκανικών χωρών (Βουλγαρίας-Αλβανίας, κλπ.) ή και χειρότερα Ινδίας-Πακιστάν-Κίνας. Αυτό ζητά και η...

κυρία Κριστίν Λαγκάρντ του ΔΝΤ.

Ξεχνάτε όμως ότι οι τιμές των αγαθών και προ’ι’όντων στην Ελλάδα ευρίσκονται στα επίπεδα Γερμανίας-Γαλλίας ή και υψηλότερα.

Οι τιμές του αγαθού που λέγεται ΦΩΣ , (στην Ελλάδα το λέμε ΔΕΗ), έρχονται κάθε δίμηνο Ευρώ 900,00 (με το τέλος ακινήτων), (αλλά και άλλα τέλη), σε κάθε οικογένεια, ενώ στην Εσθονία και Βουλγαρία, έρχονται στους καταναλωτές, μάξιμουμ 50,00 Ευρώ.

Οι τιμές στα SUPERMARKETS στην Ελλάδα, είναι τόσο υψηλά, που για να γεμίσει το καροτσάκι της νοικοκυράς, θέλει 250 Ευρώ, ενώ στην Εσθονία και Βουλγαρία θέλει 50,00 Ευρώ.

Η τιμή των καυσίμων στην Ελλάδα είναι Ευρώ 2,00 το λίτρο, ενώ στην Εσθονία-Βουλγαρία είναι περίπου 0,75- 1,00 Ευρώ το λίτρο.Τα επίπεδα των φόρων στην Ελλάδα, είναι χιλιαπλάσια υψηλότερα από τις Βαλτικές ή Βαλκανικές ή Ασιατικές χώρες.

Τούτου δοθέντος, σαν οικονομολόγος που είσθε, πρέπει να καταλάβετε και εξισώσετε τα επίπεδα μισθών- συντάξεων, με τα επίπεδα τιμών αγαθών, προ’ι’όντων, και φόρων.

Αφού επιτύχετε μείωση τιμών των αγαθών, και άλλων προ’ι’όντων, τότε το συζητάμε για μισθούς-συντάξεις, αφού θέλετε εσωτερική υποτίμηση. Εδώ και τώρα εσωτερική υποτίμηση και στις τιμές!

Οι τιμές των φόρων –κατά μέσο όρο- είναι για τους Έλληνες Ευρώ 5,000.00 ετησίως, ενώ για Εσθονούς και Βούλγαρους-Ρουμάνους, είναι 100.00 Ευρώ.

Η ανισότητα αυτή μισθών- συντάξεων- τιμών αγαθών- και φόρων, ανάγεται στην ειδικότητα του ψυχιάτρου, είναι για τρελοκομείο, και φρενοκομείο, και είναι απαράδεκτη για Οικονομολόγο του δικού σας διεθνούς κύρους και επιπέδου.

Όλη αυτή η κατάσταση οδηγεί σε ψυχίατρο-οικονομολόγο! Οι δικοί μας πολιτικοί λίαν επιεικώς, έχουν έλλειμμα φρενών.
Στη Ελλάδα για υπουργούς οικονομικών έχουμε συνταγματολόγους, κοινωνιολόγους, δικηγόρους, που φέρνουν όλη αυτή τη τρελοκατάσταση, μαζί με τους «ειδικούς» της τρόικα εδώ.

Απευθύνομαι σε σας, διότι σαν επίτροπος της Ευρωζώνης, και Υπερ-Πρωθυπουργός της Ελλάδος, αυτή η τρελοκατάσταση και ανισότητα δημιουργεί πρόβλημα, στην Ε.Ε.

Απευθύνομαι σε σας, διότι σαν επίτροπος της Ευρωζώνης, και με τη δραστηριότητα που επιδεικνύετε, έχετε αναλάβει σαν αρμόδιος Οικονομολόγος, τη θεραπεία της φρενοβλαβούς Ελληνικής Οικονομίας.
Η περίπτωση της Ελλάδος είναι για φρενοκομείο, και χρειάζεται ψυχίατρο-οικονομολόγο διεθνούς κύρους.

Μη ξεχνάτε ότι εσείς όλοι της Ευρωζώνης, και της παγκόσμιας διακυβέρνησης μας χρεοκοπήσατε.
Yπ’ όψιν ότι η Ελλάς είναι η πλουσιότερη χώρα σε ενεργειακά κοιτάσματα, Πετρέλαια και Φυσικό Αέριο………
Μήπως γιαυτό μας χρεοκοπήσατε;;; για να μας πάρετε όλο το φυσικό ορυκτό πλούτο τζάμπα;
Ντροπή σας.! Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές για τίμια συνεκμετάλλευση!

Εάν δεν μας δώσετε το δάνειο, με τις δόσεις αυτού, τότε εμείς δεν θα πληρώσουμε τους τοκογλύφους δανειστές. Είναι τόσο απλό….
Αφού απαλλαγούμε από τους δοσίλογους πολιτικούς, θα κάνουμε στάση Εξωτερικών και μόνο πληρωμών, και ότι ήθελε προκύψει……Yπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια…….Εάν σέβεστε τον εαυτό σας, πρέπει να ντρέπεστε για το κακό που κάνετε στους Έλληνες! Αλλά χάθηκε η ντροπή για να τη βρούνε οι Ούνοι, Γότθοι, Βησιγότθοι, Ναζί, Βάνδαλοι, και άλλοι Κοσμοκράτορες;

Επειδή μας βρήκατε σε χρόνους πολιτικής παρακμής, σπεύσατε να εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία. Ο πολιτισμός εξέλιπεν!
Θαυμάστε Κόσμε Ευρωπα’ι’κή Ένωση, που εκμεταλλεύεται τα
αδύναμα μέλη της.! Όποιος θέλει να χρεοκοπήσει ας μπεί στην Ε.Ε.

Επί τούτοις διατελώ,
Μετά τιμής
Αντώνης Γρυπαίος
Διεθνολόγος.-

Προς Α.Ε. Πρέσβη της Γερμανίας
Αθήνα
----------------------------------------------
Παρακαλώ πολύ, να προωθήσετε αυτή την επιστολή στον Εξοχώτατο Κύριο Χ. ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ, Υπερ-Πρωθυπουργό Ελλάδος, ελέω μνημονίων και δοσιλόγων, δεόντως μεταφρασμένη στη γλώσσα σας.

http://www.epirus-ellas.gr
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/03/blog-post_3139.html 

Έχασε τη ζωή του οδηγός τρίκυκλουΤραγικό θάνατο είχε ένας 32χρονος, το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο άτυχος άνδρας οδηγούσε ένα τρίκυκλο όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε αγροτικό δρόμο στους Μελιγγούς Ιωαννίνων.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ιωαννίνων.

Στηρίζει η Ρωσία: Τουλάχιστον κατά 25% η αύξηση στις αφίξεις τουρισμού υψηλού οικονομικού επιπέδου

ImageΜπορεί από την Γερμανία που η είσοδος στην Ελλάδα είναι ελεύθερη να υπάρχει μείωση του τουριστικού κύματος κατά 25%, αλλά θα υπάρξει ισόποση αύξηση από την Ρωσία σε σχέση με πέρυσι, αφού η Μόσχα είναι διατεθειμένη να στηρίξει την Ελλάδα και να μην την αφήσει να καταρρεύσει. 
Σύμφωνα με εκτιμήσεις μετά τις εκθέσεις τουριστικών πωλήσεων MITT και Intour Market στη Μόσχα το 2012 θα επισκεφθούν την Ελλάδα κατά 25%, τουλάχιστον, περισσότεροι τουρίστες απ΄ότι το 2011.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το  γενικό πρόξενο της Ελλάδας στη Μόσχα, το 2011 υπήρξε αύξηση στις θεωρήσεις από τη Μόσχα κατά 40% σε σχέση με το 2010, ενώ αυξημένες κατά 300% είναι και οι πολλαπλές θεωρήσεις εισόδου, που απευθύνονται σε τακτικούς επισκέπτες της χώρας (επιχειρηματίες, δημοσιογράφους κ.λπ.), που μπαίνουν συχνά στη ζώνη Σένγκεν για επαγγελματικούς λόγους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το 2011 μόνο από το γενικό προξενείο της Μόσχας θεωρήθηκαν 480.000 βίζες, ενώ το σύνολο των Ρώσων επισκεπτών στην Ελλάδα έφτασε τις 650.000.

Σήμερα λειτουργούν  10 visa centers που λειτουργούν στις μεγαλύτερες ρωσικές πόλεις  επιπλέον των  ελληνικών  προξενείων για την έκδοση βίζας. Μάλιστα, η συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών DHL, η οποία καλύπτει 177 σημεία στη Ρωσία επισπεύδει την έκδοση της visa.

Όσον αφορά την αεροπορική σύνδεση μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας  χωρών, μετά τις Aeroflot, Rossiya Airlines, Aegean Airlines και Transaero Airlines και  η ρωσική αεροπορική εταιρεία UTair, θα συνδέει την Μόσχα με την Θεσσαλονίκη, με συχνότητα πτήσεων κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου μέχρι και 3 φορές την εβδομάδα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ, κουφάλες ...


«Kουφάλες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες».

Οι δυνάμεις καταστολής και τα δημοσιοκαφρικά τσατσόνια κυβέρνησης-Ε.Ε-ΔΝΤ είναι φανερό ότι δεν θα μπορέσουν μακροχρόνια να προσφέρουν σωσίβιο σε ένα πολιτικό σύστημα διαφθαρμένο, αντιλαϊκό, βάρβαρο.

Κοινή πρωτοβουλία των Δημάρχων Μαγνησίας

Ζητούν έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ για τα οικονομικά της Αυτοδιοίκησης
Τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ, τις αμέσως επόμενες μέρες, ή έστω της ολομέλειας των Δημάρχων της χώρας, ζητούν με κοινό τους υπόμνημα προς τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Κώστα Ασκούνη, οι Δήμαρχοι των Δήμων του Νομού Μαγνησίας, προκειμένου να υπάρξει ολοκληρωμένη και υπεύθυνη ενημέρωση για τα οικονομικά της Αυτοδιοίκησης και τα άλλα σοβαρά εκκρεμή θέματα, καθώς και απόφαση για κλιμάκωση των αντιδράσεων εκ μέρους των Δήμων.
Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Βόλου κ. Πάνου Σκοτινιώτη και σε συνέχεια της απόφασης που πρόσφατα έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, οι οκτώ Δήμαρχοι της Μαγνησίας υπογράφουν κοινό υπόμνημα, το οποίο αποστέλλουν τόσο στον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, όσο και στους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, ζητώντας να τεθεί άμεσα το θέμα στο Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας για τη λήψη αποφάσεων.
«Ως Δήμαρχοι των Δήμων του Νομού Μαγνησίας, θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη ανησυχία μας για τη συνεχιζόμενη, δραματική μείωση των επιχορηγήσεων προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που οδηγεί τους Δήμους σε οικονομική κατάρρευση. Αν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί και η κυβέρνηση εξακολουθήσει να αθετεί τις δεσμεύσεις της, σε λίγο διάστημα οι Ο.Τ.Α. δεν θα μπορούν να διαχειριστούν τις πιο στοιχειώδεις λειτουργικές ανάγκες, ενώ θα πληγούν πρωτίστως οι κοινωνικές δομές τους», αναφέρουν χαρακτηριστικά στο υπόμνημα οι Δήμαρχοι, Βόλου Π.Σκοτινιώτης, Αλμυρού Ε.Χατζηκυριάκος, Ρήγα Φεραίου Ε.Λαΐτσου, Νοτίου Πηλίου Ν.Φουρτούνας, Σκιάθου Ν.Πλωμαρίτης, Ζαγοράς-Μουρεσίου Γ.Αντώνογλου-Κασσαβέτης, Σκοπέλου Γ.Μιχελής και Αλοννήσου Π.Βαφίνης.
«Χωρίς να αγνοούμε τη δυσμενή οικονομική συγκυρία και τις διεθνείς δεσμεύσεις της χώρας, πρέπει να αξιώσουμε τη ριζική αναθεώρηση της πολιτικής αυτής, ώστε να διασφαλιστεί η λειτουργία των Δήμων και η ανταπόκριση στις βασικές τουλάχιστον υποχρεώσεις τους απέναντι στους πολίτες, ιδιαίτερα προς τους πλέον ανήμπορους που δυστυχώς όλο και αυξάνονται», επισημαίνουν στο υπόμνημα οι 8 Δήμαρχοι και προσθέτουν ότι η ΚΕΔΕ, ως θεσμικός εκπρόσωπος των Δήμων, θα πρέπει όχι μόνο να επιμείνει σε ένα σαφές διεκδικητικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση της κατάστασης - πριν είναι αργά - αλλά και να θέσει πιο δυναμικά στην κυβέρνηση τα αιτήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, με βάση και τις αποφάσεις του Συνεδρίου της Κομοτηνής.
Το υπόμνημα κοινοποιείται στους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, Κ.Τζανακούλη, Γ.Ιωακειμίδη και Σ.Τζόκα, στον Πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας Ρ.Κομήτσα και στον Γενικό Διευθυντή της ΚΕΔΕ Π. Βασιλείου.
Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

Πόλεμο στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. «Μαζεύονται» τα τραπεζάκια απο τον δήμο !


Από την ερχόμενη Κυριακή 1η Απριλίου αρχίζει η εφαρμογή της νέας κανονιστικής απόφασης που αποφάσισε ο Δήμος Βόλου για τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και παραχώρησης κοινοχρήστων χώρων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Με βάση όσα αποφασίστηκαν στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόλου για την παραχώρηση άδειας τραπεζοκαθισμάτων ισχύουν τα παρακάτω:
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΛΟΥ
Το Κέντρο της πόλης του Βόλου
1. Το τμήμα αυτό περικλείεται από τις οδούς Παπαδιαμάντη –Ξενοφώντος – 28ης Οκτωβρίου –Μεταμορφώσεως –Αν. Γαζή – Φιλελλήνων. Στα πεζοδρόμια των οδών της περιοχής αυτής απαγορεύονται τα τραπεζοκαθίσματα. Εξαιρείται η οδός Αργοναυτών.
2. Κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται η ανάπτυξη μίας σειράς ή δύο σειρών τραπεζοκαθισμάτων στο βόρειο πεζοδρόμιο της οδού Γαλλίας, μεταξύ Ελευθ. Βενιζέλου και Αντωνοπούλου(πεζοδρόμιο Πλατείας Ελευθερίας). Απαγορεύεται η τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στους διαδρόμους της πλατείας.
3. Επιτρέπεται η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στους κάθετους της Ερμού πεζοδρόμους (εκτός Αγ. Νικολάου από Ερμού έως 28ης Οκτωβρίου) άνω των 7,50 μ., ως εξής:
α) Τα τραπεζοκαθίσματα θα αναπτύσσονται στο χώρο που εκτείνεται, σε εύρος 1,5 μέτρων εκατέρωθεν του άξονα της οδού. Η ακριβής διάταξη των τραπεζοκαθισμάτων, θα καθορίζεται από την αρμόδια για την χορήγηση της άδειας υπηρεσία για να διασφαλίζεται πρωτίστως η ομαλή διέλευση πεζών και οχημάτων ( έκτακτης ανάγκης)
β) Στις παρακάτω περιπτώσεις η λύση θα αντιμετωπίζεται κατά περίπτωση και θα εξετάζεται από την Δημοτική Αστυνομία και την αρμόδια υπηρεσία :
[1] Καταστήματα που βρίσκονται εκατέρωθεν του άξονα : η επιφάνεια κατάληψης θα περιορίζεται αμφίπλευρα έτσι ώστε να μένει ελεύθερος διάδρομος πλάτους τουλάχιστον 3,00 μέτρων για την κίνηση πεζών και οχημάτων έκτακτης ανάγκης.
[2] Καταστήματα που βρίσκονται σε πεζόδρομους πλάτους μικρότερου των 7,50μέτρων και ως 3,50 μ. στους οποίους δεν είναι δυνατή η εφαρμογή των όρων της παραπάνω παραγράφου (α).
γ) Στην περίπτωση πεζοδρόμων πλάτους μικρότερου των 3,50 μέτρων επιτρέπεται η ανάπτυξη μιας σειράς τραπεζοκαθισμάτων με την προϋπόθεση ότι το εναπομένον ελεύθερο πλάτος για την κίνηση των πεζών θα είναι τουλάχιστον 1,50 μέτρα.
4. Στον πεζόδρομο Ερμού απαγορεύονται τα τραπεζοκαθίσματα. Κατ’ εξαίρεση να επιτρέπεται:
α) Για το τμήμα της οδού Ερμού, που περιλαμβάνεται μεταξύ του νότιου και βόρειου κλάδου της οδού Αγ. Νικολάου, επιτρέπεται μόνο μία (1) σειρά τραπεζοκαθισμάτων σε επαφή με την οικοδομική γραμμή της νότιας πλευράς της οδού Ερμού.
β) Η ανάπτυξη μιας ή δύο σειρών τραπεζοκαθισμάτων προς την πλευρά του περιβόλου του ναού στο τμήμα από Αγίου Νικολάου (νότιος κλάδος) έως Γκλαβάνη. Απαγορεύεται κάθε είδους κατασκευή που εμποδίζει, αποκρύπτει ή αλλοιώνει την ορατότητα προς τον Ι.Ν. του Αγ. Νικολάου.
γ) Στο τμήμα από Γκλαβάνη έως Μαυροκορδάτου να επιτρέπεται η τοποθέτηση στις προσόψεις των καταστημάτων εκατέρωθεν μία ή δύο σειρών τραπεζοκαθισμάτων ή σε περίπτωση αδυναμίας εφαρμογής όπως κρίνει αρμοδίως η υπηρεσία. Ο διάδρομος προσπέλασης των πολιτών να είναι σε κάθε περίπτωση τουλάχιστον 3,00 μέτρων.
δ) Στο τμήμα από Ελ. Βενιζέλου ως Ξενοφώντος να επιτρέπεται η τοποθέτηση μιας σειράς τραπεζοκαθισμάτων στις προσόψεις των καταστημάτων.
5. Παράλληλοι πεζόδρομοι της οδού Ερμού Επιτρέπεται η τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στους παράλληλους της Ερμού πεζόδρομους (Δ.Κονταράτου-Τ.Οικονομάκη κ.λ.π.) σε μία σειρά έμπροσθεν του καταστήματος ή με τοποθέτηση μίας ή δύο σειρών στο μέσον του πεζόδρομου-όπου το επιτρέπουν οι συνθήκες – μετά από οριοθέτηση της αρμόδιας υπηρεσίας.
6. Οδός Σπ. Σπυρίδη – Οδός Γκλαβάνη
Απαγορεύεται αυστηρά η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων επί των οδών αυτών, λόγω του ιδιαίτερου εμπορικού χαρακτήρα της περιοχής και της στενότητας αυτών.
Β. Οδός Αργοναυτών
α) Στο πεζοδρόμιο της οδού Αργοναυτών και προς την οικοδομική γραμμή, επιτρέπεται η ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων u956 με την προϋπόθεση εξασφάλισης διαδρόμου πλάτους τουλάχιστον 2,50 μέτρων σε επαφή με το κατάστημα, για την ελεύθερη κίνηση των πεζών. Επίσης επιτρέπεται η τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στο τμήμα της οδού Μπόρελ μεταξύ Ιάσονος και Αργοναυτών και της οδού Φιλελλήνων από Ιάσονος μέχρι της οδού Δημητριάδος τηρουμένων των προαναφερόμενων όρων ανάπτυξής τους.
β) Κατ’ εξαίρεση στον πεζοδρόμιο προ του «Αχιλλείου», η ανάπτυξη τωντραπεζοκαθισμάτων επιτρέπεται πέραν των 4,50 μέτρων από την οικοδομική γραμμή, ενώ δεν επιτρέπεται να εγκατασταθούν τέντες και επιτρέπεται η ανάπτυξη μόνο ομπρελών, ώστε να παραμείνει ορατή η διατηρητέα όψη του κτιρίου.
γ) Τα στέγαστρα των καταστημάτων (πλην του «Αχιλλείου») θα κατασκευάζονται εξολοκλήρου από ξύλινο σκελετό καλής ποιότητας, μονοκλινούς επίπεδης οροφής, περασμένα με λάδι (χωρίς βερνίκι ή χρώμα). Η επικάλυψη των στεγάστρων θα γίνονται με τέντα επίσης επίπεδη μονοκλινής από πανί μονόχρωμο και στις δύο επιφάνειες άνευ σχεδίων, χρώματος ανοικτού λευκού ή μπεζ αποκλειστικά.
Το ελάχιστο καθαρό ύψος των στεγάστρων θα είναι 2,2 μ. ενώ το πλάτος τους θα καλύπτει το χώρο από την πρόσοψη των καταστημάτων μέχρι την άκρη του πεζοδρομίου. Σημειωτέον ότι θα δοθεί μια μεταβατική περίοδος ενός (1)έτους για τα καταστήματα που επένδυσαν πριν το 2008 και μάλιστα γι’ αυτά που θα διαπιστωθεί ότι όντως έχουν οικονομικό πρόβλημα με κριτήρια τα οποία θα τεθούν μέχρι το Δημοτικό Συμβούλιο.
Στις θέσεις των δένδρων αφήνεται υποχρεωτικά ελεύθερος χώρος πέριξ αυτών κατ’ ελάχιστο 1 μέτρο. Η απόσταση αυτή υπολογίζεται από την επιφάνεια του κορμού του κάθε δένδρου.
δ) Επιτρέπεται μεταξύ των καταστημάτων τοποθέτηση σταθερών διαχωριστικών αποτελούμενα στο κάτω τμήμα από ξύλινο (συμπαγές ή καφασωτό) πλαίσιο ύψους ως 60 εκ.και άνωθεν αυτών τοποθετείται κρύσταλλο securit στερεωμένο σε πλαίσια 8 Χ 8 ύψους 1 μ. και εξέχων 20 εκ. πάνω από το πλαίσιο ώστε το συνολικό ύψος του διαχωριστικού να μην υπερβαίνει το ύψος του 1,80μ.
ε) Επιτρέπονται κινητά θερμαντικά συστήματα, μέγιστων διαστάσεων βάσης εκάστου0,50 Χ 0,50μ. εφόσον πληρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας. Απαγορεύονται οι σταθερές εγκαταστάσεις ψύξης – θέρμανσης καθώς και οι κινητές μεδιαστάσεις βάσεις μεγαλύτερες από 0,50μ.*0,50μ.στ).Οι ανωτέρω κατασκευές u963 στους κοινόχρηστους χώρους θεωρούνται Δημοτικό έργο κατασκευασμένο με δαπάνες των ιδιωτών.
ζ) Στην παραλία του Βόλου απαγορεύεται η ανάπτυξη πλαστικών τραπεζοκαθισμάτων.
η) Στους κάθετους της οδού Αργοναυτών πεζοδρόμους (Γκλαβάνη, Κουμουνδούρου, Ογλ, Γαμβέτα, Σπυρίδη και Αντωνοπούλου) και μέχρι την οδό Ιάσονος, επιτρέπεται η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στο μέσον του πεζοδρόμου στους χώρους που διαμορφώνονται μεταξύ των κατασκευασμένων μονίμων παρτεριών.Οι χώροι που παραχωρούνται για τραπεζοκαθίσματα να οριοθετούνται κατά περίπτωση για να παραμείνει ελεύθερος διάδρομος 3,00 μέτρων για τη διέλευση πεζών και τροχοφόρων. Οι υποβαλλόμενες μελέτες να προσαρμόζονται σύμφωνα με τα υπόλοιπα καταστήματα στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο.
θ) Οι ανωτέρω κατασκευές θα επιτρέπονται μόνο μετά τη σύμφωνη γνώμη της ΕΠΑΕ και της Δ/σης Πολεοδομίας του Δήμου Βόλου, αφού εξεταστεί ο σχετικός φάκελος που θα υποβάλλεται από τους ενδιαφερόμενους. Σε περίπτωση καταστρατήγησης των όρων και των προϋποθέσεων που τίθεται με την παρούσα, θα ανακαλείται η άδεια κατάληψης κοινοχρήστου χώρου. Επίσης ο ιδιοκτήτης του καταστήματος θα πρέπει να άρει εντός πέντε ημερών από την κοινοποίηση της ανάκλησης, κάθε κατασκευή ειδάλλως σε διαφορετική περίπτωση θα το κάνει δια των υπηρεσιών του ο Δήμος, καταλογίζοντας σε αυτόν όλες τις σχετικές δαπάνες και έξοδα.
Οι ανωτέρω προδιαγραφές θα ισχύουν ωσότου προκύψει ένα υπόδειγμα κατασκευής που θα ακολουθούν όλοι υποχρεωτικά, μετά από σχετικό αρχιτεκτονικό διαγωνισμό.
Έως τότε οι ενδιαφερόμενοι θα ακολουθούν τις ανωτέρω προδιαγραφές, βάσει και σχετικού υποδείγματος που θα εκπονηθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου, το οποίο θα προσκομίζεται στην ΕΠΑΕ και στη Δ/ση Πολεοδομίας σφραγισμένο από διπλωματούχο μηχανικό, αντίστοιχης ιδιότητας.
Εφ. Ταχυδρόμος

A.O. Σκιάθου - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΡΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 22/3/2012 ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

ΑΠΟ ΤΟ skiathos-news.


Ανοικτή επιστολή μας έστειλε ο Α.Ο. Σκιάθου σχετικά με τα επεισόδια εναντίον του Ρήγα Φεραίαου. Διαβάστε παρακάτω αυτούσια την επιστολή όπως μας την έστειλαν...


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΡΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 22/3/2012 ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την 21η Μαρτιου 2012 διεξηχθη στη Σκιαθο ο αγώνας του 2ου γυρου του πρωταθληματος ΕΠΣΘ μεταξυ δυο ιστορικων σωματειων του Α.Ο. Σκιαθου και του Ρήγα Φερραιου.
Δυστυχως, μεριδα φιλαθλων μας δημιουργησε επεισοδια και καταστασεις που χαλανε την εικονα και τη γοητεια του ερασιτεχνικου Ποδοσφαιρου.
Η ανακοινωση της Διοικησης του Ρηγα Φερραιου και η εμμεση επιρρηψη ευθυνων, για οσα συνεβησαν,  στη Διοικηση του Α.Ο. Σκιαθου ειναι τουλαχιστον απρεπεια, υποκρισια, θρασυτητα και αποδεικνυει απωλεια μνημης.
Μετα το τελος του αγωνα του 1ου γυρου και μετα τα οσα συνεβησαν στο Βελεστινο δεν εκδοθηκε απο μερους μας καμια ανακοινωση.
Τωρα ομως πρεπει να γνωστοποιησουμε την αληθεια και να καταδειξουμε τους ηθικους αυτουργους.
Στον αγωνα του Βελεστινου και καθ’ όλη τη διαρκεια του αγωνα ο παγκος της ομαδας μας δεχοταν ασταματητα μπουκαλια – πετρες  - βρισιες και οτι αλλο υπηρχε προχειρο. Εχουμε κι εμεις 16χρονους αθλητες που εζησαν στιγμες ζουγκλας. Ποδοσφαιριστες μας κακοποιηθηκαν σωματικα απο «φιλαθλους» χωρις καμια προσπαθεια προστασιας. Ο ποδοσφαιριστης μας Τουρναβιτης μεταφερθηκε στο Κεντρο Υγειας Βελεστινου με τραυμα στο κεφαλι απο πισοπλατο χτυπημα. Κανεις δε μας βοηθησε να φυγουμε, αστυνομια δεν υπηρχε γιατι δεν την καλεσαμε. Ο διατητης του αγωνα λιδορουνταν και βριζονταν ακατονομαστα γιατι δεν κρατησε 30’ λεπτα!!!!  καθυστερηση.
Ολα τα παραπανω συνεβησαν χωρις να υπαρχει κανενα προηγουμενο και χωρις κανενα λόγο και μαλιστα παρουσια του Προεδρου της ΕΠΣΘ.
Φτασαμε λοιπον στον αγωνα του 2ου γυρου. Η ατμοσφαιρα ηταν τεταμενη από θερμοαιμους οπαδους και όχι από μπραβους, όπως διατεινεστε στην ανακοινωση σας  ιδιαιτερα μετα την παρουσια της αστυνομιας που εσεις καλεσατε. Το νησι μας δεν διαθετει μπραβους ποσον μαλλον η ομαδα μας. Ειναι γεγονος οτι καποιες καταστασεις δεν καταφεραμε να τις ελεγξουμε αλλα ξεχνατε οτι
  • Σ’ ολη τη διαρκεια του αγωνα προσπαθουσαμε να ηρεμησουμε τους φιλαθλους
  • Δεχτηκαμε να καθησουν στον παγκο τα μελη της Διοικησης του Ρηγα κι ο κος Πασχος, ενω στον αγωνα του 1ου γυρου απαιτησατε ακομη κι ο ποδοσφαιριστης μας Ντερβιση που ηταν εκτος αποστολής να απομακρυνθει.
  • Στο τελος του αγωνα με την ισοφαριση ( το βιντεο αποδεικνυει  οτι το γκολ ηταν οφσαιντ) συσσωμη η Διοικηση (Ευσταθιου, Μουτζουρης, Χουμας, Δραβαλιαρης, Μανωλιος) προσπαθουσε να συγκρατησει τον κοσμο και να προστατεψει τους παραγοντες και αθλητες του Ρηγα.
  • Με προσωπικη παρεμβαση του Προεδρου της ομαδας μας προς την ακτοπλοικη εταιρια καθυστερησε η αναχωρηση του πλοιου για Βόλο ωστε να επιβιβαστει η αποστολη του Ρηγα και να αποφευχθουν τα χειροτερα.
  • Το μελος της Διοικησης κος Δραβαλιαρης μετεφερε με το δικο του οχημα τους Διαιτητες στο πλοιο και πολλα από τα μελη της αποστολης του Ρηγα μεταφερθηκαν με οχηματα των μελων της διοικησης οπου πριν τον αποπλου ευχαριστουσαν τη διοικηση για τη συμπαρασταση.
  • Ο κος Κρητικος (Διαιτητης του αγωνα) ευχαριστησε προσωπικα τον Προεδρο της ομαδας μας για τη σταση της Διοικησης
  • Ο προεδρος της ομαδας επισκεφτηκε τον κο Μπακαλη και τους ποδοσφαιριστες του Ρηγα στα αποδυτηρια για να τους χαιρετησει και να τους ευχηθει.
  • Ο ποδοσφαιριστης της ομαδας μας Γκιαουρακης τραυματιστηκε απο μπουκαλι στο κεφαλι στην προσπαθεια του να προστατεψει την αποστολη του Ρηγα.
  • Οι ποδοσφαιριστες  και ο προπονητης μας μετα το τελος του αγωνα σχηματισαν αλυσιδα για να προφυλαξουν τους ποδοσφαιριστες του Ρηγα
Τι αλλο θα μπορουσαμε να κανουμε ; Εσεις στον 1ο γυρο ησασταν εξαφανισμενοι.
Ο Ρηγας Φερραιος φερνει ενα πολυ βαρυ ονομα και πρεπει να συμβαλλει στην ευγενη αμιλλα και δημιουργια φιλικων σχεσεων μεταξυ των σωματειων. Εκτος απο την αναδειξη του σε πρωταθλητη στοχος του πρεπει να ειναι το ευ αγωνιζεσθαι και ο υγιης αθλητισμος.
Σας καλουμε λοιπον να μην ξανασπειρετε τετοιους σπορους για να μη χρειαζεται να θεριζετε αναλογους καρπους
Για τον Α.Ο. Σκιαθου
        Η ΔιοικησηΟ Δήμος Λαγκαδά με πληθυσμό 42.622 κάτοικοι θα δωσει 5000 ευρω και Ο δήμος Σκοπέλου με πληθυσμό 4.696 θα δώσουμε 7000 ευρω Γιατί άραγε;;;;;. Μήπως νομίζει ότι δεν θα αποκαλύψουμε και άλλα σκάνδαλα ;;;; ...

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου