Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Καπιταλισμός με ολίγη αριστερά+ αντιεξουσιαστές!

Αφού έδωσε τον τόνο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με σερί συναντήσεων με πρεσβευτές των κρατών μελών της ΕΕ, ομιλία στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο κ.λπ., τώρα στελέχη του συμμετέχουν σε εκδηλώσεις μαζί με τον ΣΕΒ. Όπως γράφτηκε στον Τύπο, ο Γ. Σταθάκης του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο ίδιο πάνελ με τον Δ. Δασκαλόπουλο του ΣΕΒ με θέμα την οικονομία. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα, ο Δ. Δασκαλόπουλος, ακούγοντας όλα αυτά που έλεγε ο Γ. Σταθάκης, διερωτήθηκε: «Δεν ξέρω αν εσείς είστε ΣΕΒ και εγώ ΣΥΡΙΖΑ»! 
Πώς να μην αναρωτηθεί ο άνθρωπος, όταν βλέπει ένα κόμμα, που στα λόγια παριστάνει το σοσιαλιστή, να μιλάει για τη διαχείριση της κρίσης από την ίδια σκοπιά με το κεφάλαιο; Βέβαια, δεν πρέπει να εξεπλάγη και πολύ ο Δ. Δασκαλόπουλος, γιατί είναι ο ίδιος που μετά τις εκλογές της 6ης Μάη είχε πει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να συζητήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ… Γιατί να έχει; Μήπως απειλείται η εξουσία των βιομηχάνων, εφοπλιστών, τραπεζιτών και λοιπών μερίδων του κεφαλαίου από τον ΣΥΡΙΖΑ; Όχι βέβαια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ίδια ευκολία με την οποία συμμετέχουν σε πάνελ με τους βιομήχανους, οι ΣΥΡΙΖΑίοι συμμετέχουν και σε πάνελ με αντιεξουσιαστές και με θέμα την «κοινωνική οικονομία»! Ο ίδιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γ. Σταθάκης, θα μιλήσει σε εκδήλωση μαζί με τον Νώντα Σκυφτούλη της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

 
NewsAlloy button