Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Σκόκο και Σάχα: Οι δύο πρώην της ΑΕΚ, καλύτεροι της Αργεντινής!

Στην ψηφορία της «Ole»

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις... Ο λόγος για την ΑΕΚ και τους οπαδούς της, οι οποίοι, στο άκουσμα της είδησης ότι ο Νάτσο Σκόκο και ο Σεμπάστιαν Σάχα ψηφίστηκαν ως ο καλύτερος επιθετικός και ο καλύτερος τερματοφύλακας, αντίστοιχα, της Αργεντινής, σίγουρα θα μελαγχολήσουν.

Στην ψηφοφορία που διεξήγαγε η κορυφαία εφημερίδα και ιστοσελίδα της Αργεντινής, «Ole», ζήτησε από τους αναγνώστες της να ψηφίσουν τους κορυφαίους 11 ανά θέση για το 2012.

Στη λίστα φιγουράρουν οι δύο πρώην παίκτες της ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα, ο πορτιέρο της Ράσινγκ Κλουμπ πήρε 9.672 ψήφους, έναντι 6.339 του Αγουστίν Οριόν, ενώ ο Σκόκο υπερίσχυσε με πολύ μεγάλη διαφορά (17.641 αντί 4.051) του πρώτου σκόρερ, Φακούντο Φερέιρα.

Το παράδοξο στην ψηφοφορία ήταν ότι καλύτερος μέσος ψηφίστηκε ο Χουάν Ρόμαν Ρικέλμε, ο οποίος όμως δεν αγωνίστηκε ούτε σε ένα ματς της Απερτούρα και η τελευταία φορά που πάτησε χορτάρι ήταν τον περασμένο Ιούνιο.

Ταυτόχρονα, ο Ρικέλμε ήταν ο μόνος που ξεπέρασε τον Σκόκο ως κορυφαίος γενικά στη χρονιά (9.222 αντί 7.425), ενώ καλύτερος Αργεντινός εκτός χώρας αναδείχθηκε, ποιος άλλος; Ο Μέσι (23.974) και τον ακολούθησαν οι Κάρλος Τέβες (2.682) και Σέρχιο Αγουέρο (1.196).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger