Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Έκοψαν τους μισθούς στα Σώματα Ασφαλείας καθ’ υπόδειξη της τρόικα!

20121225-202633.jpgΈγγραφο ντοκουμέντο που έφεραν στο φως οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας μέσω του περιοδικού τους «Σύγχρονη Αστυνομία», εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση.
Η ύπαρξη του εγγράφου αυτού αποδεικνύει, ότι όχι μόνο δεν διαπραγματεύτηκαν το παραμικρό με την Τρόικα για τα μισθολόγια των Στρατιωτικών και των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας, αλλά εκτέλεσαν μέχρι δεκαδικού τις έγγραφες υποδείξεις των εκπροσώπων των δανειστών μας, που δόθηκαν στην κυβέρνηση πολύ πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου!
Αναρωτιόμαστε βεβαίως πόσες αποδείξεις χρειάζονται για το προφανές…, ότι όχι μόνο έχει παραδοθεί στον έπακρο βαθμό η κυριαρχία του τόπου και η διοίκησή του, αλλά κατά τρόπο ακόμα πιο επονείδιστο, οι κυβερνόντες που ψηφίζονται από Έλληνες υπηκόους παίζουν απλά τον ρόλο του αποδέκτη αλληλογραφίας…

Η αποκάλυψη αυτή βάζει τα πράγματα στη θέση τους για το κατά πόσο η κυβέρνηση αυτή … «διαπραγματεύεται» το οτιδήποτε και δεν παίζει απλά τον ρόλο της σε ένα κακοπροβαρισμένο και κακοπαιγμένο θεατρικό έργο!
Ακολουθεί το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Σύγχρονης Αστυνομίας», που αναδημοσιεύουμε μαζί με το ντοκουμέντο της ντροπής:
20121225-202802.jpg
«Η μνήμη μας όλων των ενστόλων, ανεξαρτήτως ηλικίας, δοκιμάστηκε σκληρά, αλλά δεν εξασθένησε! Είχαμε ακούσματα απ’ τα τρία «Ζάππεια», τις προεκλογικές ομιλίες, τις διαβεβαιώσεις Υπουργών, βουλευτών, αλλά καιυπηρεσιακών παραγόντων, ότι από τα ειδικά μισθολόγια θα υποστούμε τις μικρότερες μειώσεις (υπ’ όψιν και οι ιερείς, έχουν καλύτερο μισθολόγιο από εμάς). Καταλάγιασε βαθιά μες στην ψυχή μας, το συναίσθημα της διάσωσης της χώρας μας και δεχτήκαμε έως σήμερα τις όποιες παρεμβάσεις έγιναν στους μισθούς και τις συντάξεις μας.
Ενώ ήμασταν ήδη πεπεισμένοι, ότι κατ’ αναλογία θα είχαμε τις μικρότερες μειώσεις, οικονομικοί κύκλοι διέτειναν ότι καλύτερα να έχουμε αμοιβή έστω μικρή, παρά να είναι άδεια τα Α.Τ.Μ. των τραπεζών στο τέλος του μήνα και μας προϊδέαζαν αρνητικά! Ευρωπαϊστές από την μία, λάγνοι εραστές της δραχμής από την άλλη, συνέθεσαν ένα θολό τοπίο για ένα και πλέον τρίμηνο. Σ’ αυτό το βασανιστικό διάστημα των τριών μηνών που διαπραγματεύονταν η κυβέρνηση με την παρέα του ψυχρού Σκανδιναβού Thomsen, αποδομείτο ήδη το κοινωνικό σύστημα παροχών, υγείας – περίθαλψης, μισθών – συντάξεων και εφ’ άπαξ.
Σκιαγραφούσαν επί χάρτου ταυτόχρονα σ’ αυτό το διάστημα, την υποθήκευση του παρόντος, αλλά και του μέλλοντός μας. Το παρελθόν πλέον, ήταν ο κακός παραδειγματισμός για τους δανειστές μας και έπρεπε να το λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν τους!
Δεν άργησε να επαληθευτεί η καραδοκούσα μύχια σκέψη μας, ότι κάτι κακό θα συμβεί… Και το κακό συνέβη. Λίγο πριν την υποτονική για το πολυτεχνείο συγκέντρωση, άρχισαν να διαρρέουν φήμες, ότι εκτός από τις απροσδιόριστες ποσοστιαίες μειώσεις, αλλάζουν και οι συντελεστές που καθορίζουν τις οικονομικές μας διαβαθμίσεις. Μετά τα πρώτα σύννεφα, ήρθε η μπόρα. Ο Δ.Ο.Λ. πρώτος διά του «Βήματος» (η εφημερίδα που ανέβαζε και κατέβαζε κυβερνήσεις) κατά κοινή ομολογία πολλών, προσδιόρισε δυστυχώς τα οικονομικά μας μεγέθη με απόλυτη ακρίβεια. Το γεγονός ότι εμείς ως συνδικαλιστές δεν γνωρίζαμε τίποτα, είναι από ύποπτο έως υποβολιμαίο!
Παρά ταύτα, σε επίσκεψή μας στο Υπουργείο και σε συνάντησή μας με τον κ. Δένδια μας διαβεβαίωσε – έχοντας την αίσθηση – ότι οι μειώσεις μας θα είναι αισθητά περιορισμένες και δεν θα είναι του προαναγγελθέντος μεγέθους! Μάλιστα, δεν γνώριζε το δημοσίευμα του «Βήματος». Τις επόμενες μέρες, βουλευτές που από χρόνια έλεγαν ότι «μας αγαπούν», για την ψήφο μας φυσικά, βγήκαν πρώτοι στα… κεραμίδια, κυκλοφορώντας πίνακες και αποδεδειγμένα είχατε, τόνιζαν, τις μικρότερες μειώσεις.
Σε μια τέτοια επίδειξη πινάκων, το μάτι στην οριζόντια κλίμακα, από μια περίεργη αίσθηση πήγαινε σιγά – σιγά για τον φόβο του εγκεφαλικού επεισοδίου! Είχαν ανά χείρας τον ξενόγλωσσο πίνακα που ήδη είχε καταρτίσει η Τρόικα και για του λόγου το αληθές, σας τον παραθέτουμε ως ντοκουμέντο. Ευχόμαστε στην συγκυβέρνηση με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων, αλλά και στην Τρόικα, να έχουν σώσει την χώρα, γιατί έτσι κι αλλιώς, εμάς μας καταδίκασαν ες αεί».
Πηγή:newsbomb.gr

http://olympia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger