Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΞΑΝΘΗ: Ομολόγησε ο δράστης του φρικτού εγκλήματος! Ο κόσμος θέλει να τον λυντσάρει

ZOH1
Φέρεται να ομολόγησε τελικά, όπως αναφέρουν πηγές της Ασφαλείας, ο δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας της 34χρονης Ζωής, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

anergos2

Ο 35χρονος Χρήστος Παπάζογλου από το Μυρωδάτο, προσήχθη και φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα ενώ λίγο πριν τις 10 και ενώ είχε μεταφερθεί στο σπίτι του για τη συλλογή στοιχείων και πειστηρίων, ο κόσμος αντιλήφθηκε την παρουσία του και κατά την αποχώρηση όρμηξε να τον λιντσάρει ! Ισχυρή αστυνομική δύναμη είχε αποκλείσει την πολυκατοικία που μένει στην οδό Περικλέους, στην Ξάνθη.
perikleous 2
Σύμφωνα με άλλες πηγές δεν προχώρησε σε ομολογία αλλά οι άνδρες της Αστυνομίας είναι σίγουροι ότι πρόκειται για αυτόν. Εφόσον ταυτοποιηθεί το γενετικό υλικό που έχει συλλεχθεί από τον τόπο του εγκλήματος και τον ύποπτο, θα προχωρήσουν σε σύλληψη και σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του.
Δεν επιβεβαιώνεται αν ο φερόμενος ως δράστης γνώριζε την 34χρονη Ζωή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού μιας φοιτήτριας – πριν από ένα χρόνο- αλλά δεν είχε προφυλακιστεί, χωρίς να είναι γνωστοί ακόμη οι λόγοι.
Συνταρακτικά για τον τρόπο που άφησε την τελευταία της πνοή η 34χρονη Zωή, τα ξημερώματα της Πέμπτης έξω από το σπίτι της, είναι τα ευρήματα της νεκροψίας που διενήργησε ο Ιατροδικαστικής Παύλος Παυλίδης, στο Νοσοκομείο της Ξάνθης.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η άτυχη κοπέλα υπέστη βιασμό  και σεξουαλική κακοποίηση, οι λεπτομέρειες της οποίας εξετάζονται από την εγκληματολογική έρευνα, σε εργαστηριακό επίπεδο.  Παράλληλα, όμως, έχει υποστεί κακώσεις τόσο στο σώμα, όσο και στο κεφάλι, ουσιαστικά συντριπτικά κατάγματα,γεγονός που μαρτυρά επώδυνο θάνατο πριν ο απάνθρωπος δράστης τη βάλει φωτιά. Για το λόγο αυτό εντοπίστηκαν εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού στο πάνω μέρος του σώματός της.
Αναζητεί στοιχεία η Αστυνομία
Από την πλευρά της Αστυνομίας οι έρευνες στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση καθώς καμία ένδειξη μέχρι στιγμής δεν μπορεί να οδηγήσει τους αξιωματικούς της Αστυνομίας σε συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ούτε οι καταθέσεις, ούτε τα πρώτα ευρήματα μπορούν να οδηγήσουν σε υπόπτους.
Όπως δηλώνει ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης, «η νύχτα είναι μακρά», ενώ καμία σύλληψη ή υποψία σε βάρος προσώπου, δεν υπάρχει. Πάντως στην Ξάνθη έχει εγκατασταθεί πολυμελής ομάδα αξιωματικών και στελεχών της Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών που εξετάζει τις συνθήκες και τα ευρήματα του αποτρόπαιου εγκλήματος.
Η τοπική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη από τη φρίκη που υπέστη η άτυχη κοπέλα πριν βρει το θάνατο και όπως σημειώνει και η Αστυνομία, το έγκλημα είναι  σκληρό και άδικο και πρέπει να βρεθούν οι ένοχοι για να δικαιωθεί η μνήμη της άτυχης Ζωής.
xanthipress.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Women like Sarah Jessica Parker. No, scratch that. They love her. In fact, they love her so much they would trade you in for the chance to become her - or at least step into her shoes. Why not get her something from SJP herself? Lovely is for the woman who wants a casual but noticeable fragrance. It is a beautiful mixture of orchids and lavender. There might be much fashion purse names in the planet even though purely couple made it to the 10 your shopping list designer brand purses and handbags. Then, have you the brandnames inside your string currently? [url=http://highcopyluxury.com]replica fendi[/url] You have a very wide range of possibilities with respect to gifts for her, ranging from jewelry, personal accessories such as designer handbags, watches, items for her home and intangible gifts such as taking her to the theater or for a vacation. The last two are OK, but soon forgotten, and you have to be careful.

Powered By Blogger