Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Νίκη Βόλου: Και τώρα ο σχεδιασμός...

Την ολιγοήμερη άδειά τους απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου οι οποίοι επιστρέφουν τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων στις προπονήσεις με γεμάτες μπαταρίες.

Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να ισχύει για την διοίκηση της ομάδας αλλά και τον προπονητή Στέλιο Μανωλά, οι οποίοι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας έχει ζητήσει ενίσχυση τον Ιανουάριο από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, κ. Ανδρέα Πάτση, και αυτή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Χθες ο κ. Μανωλάς βρέθηκε στην Κατερίνη για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Πιερικό και Λεβαδειακό για το Κύπελλο, όπου αγωνίστηκαν παίκτες που ενδιαφέρουν τη βολιώτικη ομάδα. Στην ΠΑΕ ξεκαθαρίζουν πως μόνο καλές περιπτώσεις θα είναι αυτές που θα προχωρήσουν αλλά και σε καλή ηλικία, σε μια προσπάθεια να πέσει ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας.

Οι περιπτώσεις που εξετάζονται αφορούν την επιθετική γραμμή αλλά και τον άξονα με πολλά και "καλά" ονόματα να είναι στα υπ' όψιν, ενώ φαίνεται πως είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και τερματοφύλακας, με μία πολύ καλή περίπτωση να βρίσκεται ήδη στα...σκαριά.

Βέβαια για να υπάρξει ενίσχυση θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουν οι περιπτώσεις των παικτών που θα αποχωρήσουν από τη Ν.Ιωνία και αυτοί δεν είναι λίγοι. Ήδη εκτός ομάδας είναι οι Γιάκομπ, Τάσιτς, Σούφλας, Ρόππας και Χολέβας ενώ όπως έγραψε αποκλειστικά χθες το magnesiasports.gr παρελθόν θα αποτελέσει και ο Γιώργος Λαζαρίδης, έπειτα από δική του επιθυμία.

Ο νεαρός επιθετικός, που αγωνίζεται ως δανεικός από την Ξάνθη, ήθελε περισσότερο χρόνο συμμετοχής, και ζήτησε ο ίδιος να αποδεσμευτεί προκειμένου να πάει σε ομάδα όπου θα αγωνίζεται περισσότερο. Πιθανότερος προορισμός του Λαζαρίδη είναι η Football League 2 και ο Απόλλων Καλαμαριάς εφόσον βέβαια συμφωνήσει και η ομάδα του η Ξάνθη.

Από κει και πέρα μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για το ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν από το σύλλογο, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστούν οι...εκπλήξεις όσον αφορά τους αποχωρήσαντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger