Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Οι ρουφιάνοι του απθ

Βγάλαμε αφισάκι για έναν εκ των 44 ρουφιάνων του ΑΠΘ, που ζήτησαν από τον εισαγγελέα να παρέμβει

Image scaled down
     Στις 18/12/2012 εξακριβώσαμε τις βέβαιες υποψίες μας, ότι η κορυφή της εξουσιαστικής πυραμίδας της σχολής μας αποτελείται από εντεταλμένους δοσίλογους, γνήσιους εκπροσώπους του πολιτικού μας συστήματος. Ο αντιπρόεδρος της σχολής μας Α. Γαρύφαλλος είναι ένας από τους 44 ρουφιάνους του ΑΠΘ που ζήτησε εγγράφως από τον εισαγγελέα να επέμβει στο ΑΠΘ μαζί με τα ΜΑΤ για να σπάσουν τη δίκαιη απεργία και κατάληψη των απλήρωτων εργολαβικών υπαλλήλων. Είναι αυτός που μαζί με 43 ομοίους του(πολλοί εκ των οποίων δηλώνουν ανοικτά αριστεροί) είπε ότι η κατάσταση στο ΑΠΘ έφτασε στο απροχώρητο και ότι απαιτείται η επέμβαση της ''αστυνομίας''...
       Η ερώτηση προς τον ''κύριο'' Γαρύφαλλο είναι ποια ακριβώς κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο; 
Γιατί για εμάς η μόνη τέτοια κατάσταση είναι αυτή των εργολαβικών και των οικογενειών τους που περνούν αυτές τις μέρες ψάχνοντας για δουλειά κάτω από τρισάθλιες συνθήκες διαβίωσης. Είναι θλιβερό, ότι άνθρωποι πίσω από τη σιγουριά των παχυλών μισθών τους, παράγουν ένα μόνο έργο, αυτό της εξυπηρέτησης των συμφερόντων των αφεντικών τους(αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ο μισθός τους είναι τόσο παχυλός).
       Σαν φοιτητές αυτής της σχολής, δηλώνουμε ανοικτά ότι καταδότες, σπιούνοι και καρφιά δεν είναι ανεκτά ανάμεσά μας. Συγκρουόμαστε κατά μέτωπο με όλες αυτές τις πρακτικές του κράτους και του καπιταλισμού. Υπερασπιζόμαστε το άσυλο και τασσόμαστε αλληλέγγυοι στους δίκαιους αγώνες για ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης.
 
                                                                                                               Η ΜΟΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger