Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Μηνύματα αισιοδοξίας από συμπολίτευση και αντιπολίτευση

  Μηνύματα αισιοδοξίας από συμπολίτευση και αντιπολίτευση Μηνύματα αισιοδοξίας από συμπολίτευση και αντιπολίτευση Φωτογραφία αρχείου
Την εκτίμηση ότι το 2013 θα είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά «αν εργαστούμε συστηματικά η χώρα θα απογειωθεί και πάλι» εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας «Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο Πρώτο».
Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη καταπολέμησης της ανεργίας των νέων και υπογράμμισε ότι οι επενδύσεις θα είναι το όχημα για την αναστροφή της πορείας της οικονομίας, που θα οδηγήσει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Μηνύματα αισιοδοξίας έστειλαν ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

«Η Ελλάδα και ο λαός της έχουν περάσει χειρότερες μέρες από τις τωρινές και τις ξεπέρασαν'», διεμήνυσε από το Μπουένος Αϊρες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και εξέφρασε την προσδοκία για μια πιο αισιόδοξη χρονιά, με όπλα την πολιτιστική μας παράδοση και την αλληλεγγύη.
Ελπιδοφόρο χαρακτήρισε το χρονικό διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, υπογραμμίζοντας ότι είναι αναγκαίο ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας για όσους ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.
«Με ενότητα και υπευθυνότητα πρέπει να δούμε το θετικό πρόσωπο της κοινωνίας», ανέφερε στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας ότι το κλειδί του μέλλοντος το κρατάμε οι ίδιοι στα χέρια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger