Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Πρέμιερ Λιγκ: Αύξησε στο +7 τη διαφορά η Γιουνάιτεντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ανατροπές πάνε μαζί στην εφετινή Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, μολονότι βρέθηκε τρεις φορές πίσω στο σκορ, ανέτρεψε τα δεδομένα και πήρε τους βαθμούς απέναντι στη Νιούκαστλ(4-3). Την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Σίτι έχανε έδαφος (ήττα εκτός με τη Σάντερλαντ), ενώ η Τσέλσι βελτίωνε και άλλο τη βαθμολογική της θέση.

Στη « Boxing Day», λοιπόν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η μεγάλη νικήτρια και αποσπάστηκε στη βαθμολογία του αγγλικού πρωταθλήματος. Ηδη, η Γιουνάιτεντ είναι στο «συν επτά» από τη δεύτερη στη βαθμολογία Σίτι. Δίχως τον Ρούνι και έχοντας στην ενδεκάδα τους βετεράνους  Γκιγκς και Σκόουλς, η Γιουνάιτεντ δυσκολεύτηκε αφάνταστα κόντρα στην ψυχωμένη Νιούκαστλ. Οι «ανθρακωρύχοι» τα έδωσαν όλα, προηγήθηκαν τρεις φορές στο σκορ, αλλά στο τέλος όχι μόνο δεν πήραν βαθμό στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά βρέθηκαν ηττημένοι. Οι «κόκκινοι διάβολοι» για μια ακόμη φορά ανέτρεψαν σκορ που ήταν σε βάρος τους, αλλά επιβεβαίωσαν πως αμυντικά έχουν κενά με τον ασταθέστατο Ντε Χέα να μην εμπνέει καμμιά εμπιστοσύνη.

Το 0-1 ο Πιρτς στο 4' ύστερα από απόκρουση ...ασίστ του Ντε Χέα και το 1-1 ο Εβανς με σουτ από κοντά στο 25'. Ο νεαρός μπακ της Μάντσεστερ , ωστόσο, στο 28' με αυτογκόλ έκανε το 1-2 για να ισοφαρίσει ο Εβρά στο 58'. Το 2-3 από τον Σισέ στο 68' και ο Φαν Πέρσι στο 71' το 3-3. Στις καθυστερήσεις ο Ερνάντες σημείωσε το τελικό 4-3 και έδωσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στους «μπέμπηδες».

Η Τσέλσι έφυγε με βαθμούς(1-0) από την έδρα της Νόριτς με γκολ που πέτυχε στο 38' ο Μάτα.

Η Μάντσεστερ Σίτι γνώρισε ήττα στην έδρα της Σάντερλαντ. Το 1-0 για τους γηπεδούχους ήρθε με γκολ του Τζόνσον στο 53'.
Σημαντική και η νίκη της Τότεναμ. Οι «πετεινοί» πέρασαν από το Μπέρμιγχαμ με το εντυπωσιακό 4-0 κόντρα στην Αστον Βίλα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μπέιλ με χατ-τρικ.
Τα άλλα αποτελέσματα:

Εβερτον -Γουίγκαν 2-1, Φούλαμ -Σαουθάμπτον 1-1, ΚΠΡ-Μπρόμγουιτς 1-2, Ρέντινγκ -Σουόνσι 0-0,  Στόουκ Σίτι - Λίβερπουλ 3-1.

Βαθμολογία: Μάντσεστερ Γιουν. 46, Μάντσεστερ Σίτι 39,  Τσέλσι 35, Εβερτον 33, Τότεναμ 33.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger