Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Στα κάγκελα οι μεγαλοδημοσιογράφοι για την φορολόγηση των 45% υψηλών εισοδημάτων!

ΣΠΥΡΟΣ ΓΟΥΔΕΒΕΝΟΣ 

Αν και διαφωνώ με ουσία αι φιλοσοφία όλων των φορολογικών συστημάτων μέχρι σήμερα, και προτεινομενου, μία διαπίστωση...ΤΟ Mega, το ΣΚΑΙ, έχουν λυσσάξει, με κριτική, για το γεγονός ότι εισοδήματα άνω των 45.000 θα φορολογούνται με 45%. Για το αφορολογητο των 5.000 κουβέντα δεν είχαν πει!!!! Αφού, αφηνε υψηλά εισοδήματα, στο απυρόβλητο, το τότε φορολογικό!
Και βέβαια, η συγκεκριμένη πτυχή, του προτεινόμενου φορολογικού, είναι η ....
μόνη κοινωνικά δίκαιη, που βλέπω.
Και επειδή τα καθεστωτικά ΜΜΕ, πολέμησαν τρία χρόνια, και πολεμούν την κοινωνική δικαιοσύνη, σε αυτή την πτυχή Πρετεντέρης, Μπάμπης, Τρέμη και σία αντιδρούν λυσσαλέα. Σήμερα, η έταιρη μνημονιακή καρακάξα, Μαρία Σπυριδάκη, έλεγε σε ρεπορτάζ της, ότι αυτό το φορολογικό δεν περνάει στην Βουλή. Οι μιντιάρχες, έχουν πέσει πάνω σε κρίσιμο αριθμό βουλευτών, ώστε να αναγκάσουν την κυβέρνηση, να πάριε πίσω το 45% φορολόγηση στα υψηλά εισοδήματα. Και δήθεν κλαίνε, για τα εισοδήματα των 20.000 ευρώ, με 26% φορολογία, που όντως είναι άδικη.
Για αυτό Έλληνα μην μασάς......Θυμίσω ότι με το παλαιό φορολογικό, όσοι είχαν ετήσιο εισόδημα 5.500 ευρώ πλήρωναν φόρο, και τότε κανένας Πρετεντέρης δεν σε στήριξε, γιατί αυτοί με εισοδήματα, 700 χιλ, 400 χιλ, 250 χιλ, μέχρι σήμερα είχαν φορολόγηση μόλις 10%......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger