Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Η Tέτυ Καλαφάτη θέλει να γίνει η νέα... Σαρλίζ Θερόν (Βίντεο και φωτό)

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ MARTINI ΣΤΟ... ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ

Είναι μια νέα και όμορφη ηθοποιός με προδιαγραφές... μοντέλου. Ξανθιά, ψηλή, με σαγηνευτικό βλέμμα και καλλίγραμμο σώμα που θα μπορούσε άνετα να περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου. Εκείνη, ωστόσο, παραμένει πιστή στο μεγάλο της πάθος, την υποκριτική και ονειρεύεται μια μεγάλη καριέρα στα βήματα της... Σαρλίζ Θερόν.


Η Τέτυ Καλαφάτη, μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τελικά στον διεθνή διαγωνισμό και να γίνει η νέα μούσα του Martini, κέρδισε όμως, την πρώτη θέση στην καρδιά του ελληνικού κοινού και κυρίως του... ανδρικού πληθυσμού.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κεφαλονιά, τόπο καταγωγής των γονιών της και ο δικός της παράδεισος, όπως τον αποκαλεί. Σπούδασε μάρκετινγκ στην Αθήνα αλλά η αγάπη της για την Τέχνη την οδηγεί στη Νέα Υόρκη και στη σχολή Lee Strasberg, όπου παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής.

Τα τελευταία χρόνια πηγαινοερχόταν στο Λος Άντζελες, όπου βρίσκεται η οικογένεια της μητέρας της. Ωστόσο, όπως έχει δηλώσει η 26χρονη ηθοποιός στην Αμερική «ένιωθε σαν το ψάρι μέσα στη γυάλα» και το 2010 αποφάσισε, παρά την οικονομική κρίση, να επιστρέψει στην Ελλάδα και να δοκιμάσει την τύχη της στην υποκριτική. Αν και στο βίντεο με το οποίο συμμετείχε στο διαγωνισμό του Μartini, δήλωνε άνεργη, στο ενεργητικό της έχει ήδη δύο ταινίες μικρού μήκους.

Η επιστροφή της στην Ελλάδα συνέπεσε με την πρώτη μικρού μήκους ταινία που συμμετείχε, το «Μόνο 19» ενώ στη συνέχεια ακολούθησε το "Hidden Life" της "Stefi productions" όπου διαγωνίστηκε και στο φεστιβάλ Καννών. Το όνομα της κάνει τον τελευταίο καιρό τον γύρο του Διαδικτύου με αφορμή την συμμετοχή της στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της νέας μούσας του Martini.

Η 26χρονη εντυπωσίασε τους πάντες με την εμφάνισή της και κατάφερε να κάνει ακόμα και τους πιο δύσπιστους να θυμούνται το επώνυμό της. Η Τέτη, επιλέχθηκε αρχικά ανάμεσα από 3.500 κοπέλες εκ των οποίων διακρίθηκαν οι 28 για να διεκδικήσουν, μέσω Facebook, τον πολυπόθητο ρόλο στη διαφήμιση του Μartini, στην οποία έχουν συμμετάσχει μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα του Χόλιγουντ, μεταξύ των οποίων η Σαρλίζ Θερόν, η Μόνικα Μπελούτσι και η Salma Hayek.

Η 26χρονη ηθοποιός ταξίδεψε στην Ίμπιζα και δούλεψε σκληρά για να φτάσει στο στόχο της. Με το πείσμα και την επιμονή της, έμεινε για πολλές ημέρες στις πρώτες θέσεις του διαγωνισμού.

Αν και από την πρώτη στιγμή θεωρούνταν ένα από τα φαβορί, δεν κατάφερε τελικά να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, που θα διεξαχθεί σε λίγο καιρό στο Μιλάνο. Ωστόσο, η ίδια δεν φαίνεται να το βάζει κάτω και βάζει «πλώρη» για τον... επόμενο στόχο.

Πρόσφατα, συμμετείχε με τον ρόλο της αεροσυνοδού και στην ταινία του Ίθαν Χοκ, η οποία γυρίστηκε στη Μεσσηνία.

Η νεαρή ηθοποιός χαρακτήρισε την συμμετοχή της μια μοναδική εμπειρία και ελπίζει πως θα ακολουθήσουν ακόμα περισσότερες. «Το ονειρό μου είναι να παίξω σε ταινίες που αφήνουν και ξυπνάνε συναισθήματα... Γενικά ταινίες που σε κάνουν να σκέφτεσαι και που προκαλούν εσωτερικό προβληματισμό, έχει δηλώσει η ίδια.

Όσο για την οικονομική κρίση, η όμορφη Τέτυ εμφανίζεται αισιόδοξη πως η κατάσταση στη χώρα θα βελτιωθεί. Όπως και να' χει, εκείνη κατάφερε να στείλει το δικό της «ηχηρό» μήνυμα για τις... ομορφιές της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο.

Άλλωστε, όπως έλεγε και το μότο του διαφημιστικού του Μartini «η τύχη είναι στάση ζωής» και εάν κρίνουμε από το ταλέντο και την εμφάνιση της Τέτυς, η τύχη θα είναι σίγουρα με το μέρος της...




Γωγώ Κυριαζή


Σχετικές φωτογραφίες:



teti980.jpegtetika.jpegkalafati8.jpeg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger