Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Χαλκιδική: Μέλη της Χρυσής Αυγής πλάκωσαν στο ξύλο μετανάστη!

Χαλκιδική: Μέλη της Χρυσής Αυγής πλάκωσαν στο ξύλο μετανάστη!
«Τόπι» στο ξύλο έκαναν μέλη της Χρυσής Αυγής έναν μετανάστη μικροπωλητή, αλλά και το μέλος του ΚΚΕ, Σ. Τσακμακίδη στην παραλία Φούρκας της Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, το μεσημέρι της Κυριακής, οκτώ άτομα, ανάμεσα σε αυτά και ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Ρήγος, επιτέθηκαν στον μικροπωλητή με ξύλα και καδρόνια και αφού τον έδειραν άγρια, τον πέταξαν στον δρόμο!
Ο κ. Τσακμακίδης υποστηρίζει ότι επενέβη εκείνη την ώρα, για να τον βοηθήσει και τότε τον απείλησαν! Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ίδιος η αστυνομία έφτασε στο σημείο και αντί να πιάσει τα μέλη της Χρυσής Αυγής, έπιασαν τον μετανάστη.
Την επόμενη μέρα δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή τον πλησίασαν, τον έβρισαν, και τον απείλησαν τόσο για την ζωή του ίδιου, όσο και για της οικογένειας του.
«Καλούμε τον λαό της περιοχής μας να βγάλει συμπεράσματα για τον χαρακτήρα αυτού του νεοναζιστικού μορφώματος. Η ΝΕ Χαλκιδικής του ΚΚΕ προειδοποιεί πως οι απειλές και οι προπηλακισμοί από τους απόγονους του Χίτλερ, θα πάρουν την απάντησή τους» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger