Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Λάρισα Τρύπωσε σε σχολείο και έκλεψε τις δασκάλες!

 
Σαν… γονέας μαθητή μπήκε στα γραφεία ενός σχολικού συγκροτήματος στη Λάρισα ένας 36χρονος, αλλά στόχος του δεν ήταν να μάθει για την πορεία του παιδιού του! Περίμενε να χτυπήσει το κουδούνι για το μάθημα, για να αδειάσει τις… τσάντες των εκπαιδευτικών!

Δυο δασκάλες ηλικίας 51 και 50 είχαν κάνει το λάθος να μην τις πάρουν μαζί τους και ο δράστης δεν έχασε την ευκαιρία να αρπάξει το περιεχόμενό τους, συνολικά 295 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα των δύο γυναικών! Για κακή του τύχη, όμως, κάποιος τον θυμήθηκε όταν ανακαλύφθηκε η διπλή κλοπή, τον περιέγραψε στους αστυνομικούς και εκείνοι τον συνέλαβαν λίγες ώρες αργότερα. Σήμερα ο 36χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

*** Τα 650 ευρώ που άρπαξαν από το σπίτι μιας Μαγνησίας στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας δεν ήταν αρκετά για τους δυο Έλληνες διαρρήκτες ηλικίας 34 και 27 που μπήκαν μέσα παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα και σκέφτηκαν να «σκοτώσουν» όσο- όσο τα αξίας 1.000 ευρώ κοσμήματα που πήραν.

Ομως, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τους εντόπισαν και οι δράστες αποκάλυψαν ότι πούλησαν τα τιμαλφή σε ένα ενεχυροδανειστήριο, όπου βρέθηκαν και επιστράφηκαν στην ιδιοκτήτριά τους. Η 26χρονη υπάλληλος του  ενεχυροδανειστηρίου συνελήφθη για αποδοχή προϊόντων κλοπής και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου μαζί με τους κακοποιούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger