Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Νίκη Βόλου: Στήριξη στον Σύλλογο Νεφροπαθών Μαγνησίας

Τη στήριξη της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο δύσκολο έργο του Συλλόγου Νεφροπαθών Μαγνησίας εξέφρασε ο πρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Πάτσης σε συνάντηση που είχε με το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.
Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Νέας Ιωνίας, συνοδευόμενος από την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Βάλια Κακούτη και τα μέλη της Λέσχης Φίλων Νίκης, Αχιλλέα Τζαλάκα και Γιώργο Κουτσούκη, είχε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Νεφροπαθών Μαγνησίας, «Οι Άγιοι Ανάργυροι» για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και για τη σημασία της συμμετοχής των μελών του συλλόγου σε αθλητικά και κοινωνικά γεγονότα, όπως οι αγώνες της Νίκης Βόλου.
Ο Ανδρέας Πάτσης ανακοίνωσε ότι θα παραχωρηθούν για τα μέλη του συλλόγου θέσεις στο πέταλο του Πανθεσσαλικού, στις οποίες θα έχουν πρόσβαση μέλη, που θα επιλεγούν βάσει κοινωνικών κριτηρίων από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Νεφροπαθών Μαγνησίας και τα οποία θα αποκτήσουν κάρτα ελευθέρας εισόδου για κάθε επίσημο ματς της ομάδας. Παράλληλα τους εξέφρασε τη στήριξη της ΠΑΕ στο δύσκολο έργο τους και συζητήθηκαν πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βοηθήσουν το Σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger